Enkil 7606 #1 Napisano 13 Stycznia 2016 Dostałem od kolegi, wostoka "gajowego" bez sekundnika - złamana oś, i gdy go tak oglądałem to przyszło do głowy coś takiego. Dzięki pomocy kolegów z forum zebrałem brakujące części i dziś złożyłem. Komentarze mile widziane, te krytyczne także Kilka godzin temu było tak. Po kliknięcie w foto, widać lepiej 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ - przedsprzedaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 77799 #2 Napisano 13 Stycznia 2016 2 sekundniki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7606 #3 Napisano 13 Stycznia 2016 tak Oryginalny ma tylko boczny 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ - przedsprzedaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
25kamil25 21 #4 Napisano 13 Stycznia 2016 Świetnie, że jak to złożyłeś? Ma jakąś podwójną przekładnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5702 #5 Napisano 13 Stycznia 2016 Zrobiłeś chrono mówiąc krótko - podziwiam zapał,pomysły i umiejętności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7606 #6 Napisano 13 Stycznia 2016 Oryginalny werk 2403 (gajowy), różni się od 2409 (wostok 17j. Z centralną sekundą) tylko tym, że 2403 Ma dłuższą oś na której jest osadzony boczny sekundnik, natomiast centralne koło jest zaślepione i nie ma otworu na oś sekundy centralnej. Ja tylko wymieniłem to koło na takie z otworem na sekundę i dołożyłem oś sekundnika i wskazówkę od 2409. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ - przedsprzedaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość liscak #7 Napisano 13 Stycznia 2016 Enkil z takimi innowacyjnymi pomysłami powinieneś pracować w Czystopolu Świetny jest, nosiłbym z dumą, gratulacje !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7606 #8 Napisano 13 Stycznia 2016 Dziękuję 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ - przedsprzedaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach