tomjab 0 #251 Napisano 12 Października 2016 Kolego kupił wersję DC a nie CM Dzięki za spostrzegawczość. W PL wersja DC nie jest dostępnaróżnica w kolorze wyświetlacza. nie chciało mi się dalej szukaćI nie znalazł byś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #252 Napisano 12 Października 2016 Cło cłem, ale VAT chyba dojdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #253 Napisano 12 Października 2016 ok, twoja racja jest bardziej twojsza ale nie obliczyłeś kosztów i teraz masz problem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #254 Napisano 12 Października 2016 Taki problem to nie problem. Gorzej jakbym zachorował, albo pracę stracił. Kilka złotych więcej. Zobaczymy czy będzie taniej niż jakbym kupił w PL. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #255 Napisano 12 Października 2016 oby przynajmniej ci się dobrze nosił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #256 Napisano 12 Października 2016 Nie będzie miał wyjścia, chyba że sprzedam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #257 Napisano 12 Października 2016 a tam, fajny mud, nie ma co kombinować tylko zakładać na łapę i nosić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #258 Napisano 13 Października 2016 Miał być zegarek do roboty. Szkoda trochę. Pomyślimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #259 Napisano 13 Października 2016 hah trzeba było brać do roboty zwykłego zależy jaka robota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #260 Napisano 13 Października 2016 Patrząc na cenę G-9300 w TT to lepiej wychodzi kupić zza oceanu i podmienić moduł od GW9300, a wyjdzie i tak taniej lub podobnie. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #261 Napisano 13 Października 2016 w porównaniu do DC? Jak komuś jeszcze zależy na pasku to sam pasek pewnie też parę stówek kosztuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #262 Napisano 13 Października 2016 Podstawową wersję miałem na myśli.Ogólnie to chyba będę odchodził od Casio bo przesadzają z cenami jak za plasticzaki... albo się starzeję i dostrzegam inne piękna 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #263 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Podstawową wersję miałem na myśli.Ogólnie to chyba będę odchodził od Casio bo przesadzają z cenami jak za plasticzaki... albo się starzeję i dostrzegam inne piękna Chyba nie ma co zatracać się w przedmiotach. Tylko nieraz myślisz, że juz jest dobrze, a tu nagle wpada coś w oko i nie ma mocnych. Pozdro dla maniaków zegarkowych i jakichkolwiek maniaków. Edytowane 13 Października 2016 przez tomjab 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #264 Napisano 13 Października 2016 Podstawową wersję miałem na myśli.Ogólnie to chyba będę odchodził od Casio bo przesadzają z cenami jak za plasticzaki... albo się starzeję i dostrzegam inne piękna Ciekaw jestem Kamil, w którą stronę planujesz się udać. Mechaniki, jak pamiętam, nie podchodziły Ci kiedyś zupełnie. Nadal kierunek japoński? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #265 Napisano 13 Października 2016 Mechaniki odpadają to fakt ostatnio niektóre Citki mi się bardzo podobają. Ciekawe czy kiedyś zostanę jednozegarkowcem... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #266 Napisano 13 Października 2016 Mechaniki odpadają to fakt ostatnio niektóre Citki mi się bardzo podobają. Ciekawe czy kiedyś zostanę jednozegarkowcem...Szkoda, że mechaniki u Ciebie odpadają bo są naprawdę super. I jaki wybór. Ciężko byłoby znaleźć zegar uniwersalny na każdą okazję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #267 Napisano 17 Października 2016 Wyszedł niecałe 1800 i za tyle będzie do oddania. Jak naklepię postów to wystawię na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #268 Napisano 17 Października 2016 Wyglada bosko najlepsza z wszystkich wersji ale kosztuje jak 3 normalne 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #269 Napisano 17 Października 2016 Wyglada bosko najlepsza z wszystkich wersji ale kosztuje jak 3 normalnePiękne rzeczy, pięknie kosztują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #270 Napisano 17 Października 2016 Nie zapominajmy że to GW czyli ma MB6 więc cena to nie 3x mudman bo najtańszy GW kosztuje od 1200 i więcej:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #271 Napisano 17 Października 2016 (edytowane) I tu masz racje Choc w tej cenie to bym wolał Gulfmastera albo coś innego z 3 sensorami. Edytowane 17 Października 2016 przez ShoRtie 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #272 Napisano 17 Października 2016 (edytowane) Też bym znalazł coś innego w tej kasie ;D ale nie ukrywam, że podoba mi się ta wersja tak samo jak CM Edytowane 17 Października 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #273 Napisano 17 Października 2016 Jestem ciekaw jaka cena będzie w polskiej dystrybucji. Na razie ani widu, ani słychu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #274 Napisano 17 Października 2016 zawsze przecież można zrobić moda z podstawowego modelu. ciekawe ile kosztowałby pasek w tym kolorze. myśle że wyszłoby o wiele taniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomjab 0 #275 Napisano 17 Października 2016 zawsze przecież można zrobić moda z podstawowego modelu. ciekawe ile kosztowałby pasek w tym kolorze. myśle że wyszłoby o wiele taniej Robić. Nikt nie broni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach