Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

LuckyLuke81

Diesel 4343 oryginał czy podróbka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zakupiłem zegarek. Oto zdjęcia, które wykonałem https://goo.gl/photos/L6G93zCFpBGkefLd9

Zegarek zakupiłem z tej aukcji http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6028474933&reco_id=0c548ea3-e313-11e5-9bfd-fa163e045498&ars_rule_id=201

Mam odczucie że jest to podróbka ponieważ obwódka nie jest grafitowa jak na zdjęciu tylko mam czarną i pasek się różni - na zdjęciach jest po bokach tak jakby przypalany. Wskazówki też raczej nie są podświetlane. Przyłożyłem zegarek koło lampy na minutę, później wszedłem do ciemnego miejsca i brak podswietlenia.

Zależy mi na waszej opinii bo nie wiem co mam napisać sprzedawcy. Sprzedawca udzielił mi 2 lata gwarancji.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróbka dielsa ( jeśli to w ogólne ktoś podrabia ) jest warta tyle samo co oryginał .

Te zegarki to jest szrot. Jeśli masz możliwość zwrotu , to zwróć go i kup coś normalnego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę? To się dałem nabrać. Niech jeszcze ktoś potwierdzi wtedy skontaktuje się ze sprzedawcą!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

egzo18 dziś ostry jak papryczka Jalapeño :D

Na moje to może być podróbka. Tutaj masz filmik instruktażowy. Główna różnica jest w pasku i w tych wystających czarnych "dinksach" nad tarczą, które w podróbce są inaczej wyprofilowane (aczkolwiek na Twoich ciemnych zdjęciach nie do końca widzę ich kształt).

Z drugiej strony... trudno mi stwierdzić z całą stanowczością. Może tylko pasek jest trefny? To jest właśnie problem z tymi zegarkami. Tak jak napisał egzo18 - czasem oryginał nie jest o wiele lepszy od podróbki.

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum jest cale mnostwo na temat zegarków tej marki ( wyszukiwarka na stronie głównej, po prawej u góry).

Oddaj zegarek.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki chłopaki. Dzięki wam się upewniłem co do legalności tego zegarka. Jutro zrobię lepsze zdjęcia i podrzucę żeby się upewnić na 1000 procent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli to oryginał , to i tak zwróć . To jest nie warte swojej ceny .

Szkoda na niego pieniędzy. W ogóle na tą markę i każda inną modową. Za tą cenę mogłeś kupić naprawdę fajny i dobry zegarek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są rózne zegarki tej marki, bywają z przyzwoitymi mechanizmami, generalnie tak jak pisza koledzy marki modowe to nic dobrego.

Twoj to chinski wytwór.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.