sabuniek 182 #326 Napisano 23 Lipca 2008 I ja sie pochwale 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #327 Napisano 29 Lipca 2008 a probował ktoś wrzucic wskazówki z tytanowego samuraja do stalowego ? IMO byloby niezle calkiem;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #328 Napisano 30 Lipca 2008 a probował ktoś wrzucic wskazówki z tytanowego samuraja do stalowego ? IMO byloby niezle calkiem;) Lepiej na odwrót, bo w tytanie są za krótkie IMO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Sz. 0 #329 Napisano 31 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #330 Napisano 11 Sierpnia 2008 Limitowane pomarańczko na carbonie od Hirscha Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Sz. 0 #331 Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja czekam już tydzień na ten pasek aby założyć do mojego samuraja. Zrobiłem błąd i kupiłem go w USA. Wyszło odrobinę taniej ale za to to cholerne czekanie i wyglądnie listonosza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brayan 9 #332 Napisano 26 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość benkenobi1234 #333 Napisano 27 Września 2008 ładny brayan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #334 Napisano 28 Września 2008 Mój Białasek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klue 0 #335 Napisano 29 Września 2008 biały przepiękny, nie wiem skąd trend na czarnuchy : P gratuluję :twisted: 0 _______________________________ _Michał BMDW-5600E DW-6900WCJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartekk 83 #336 Napisano 29 Września 2008 Samuraj może być, ale jaki fajny Daystate 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #337 Napisano 30 Września 2008 Daystate i wiele innych Polecam równie posjonujące mechanizny :wink: http://bron.iweb.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brayan 9 #338 Napisano 1 Października 2008 Samuraj może być, ale jaki fajny Daystate Nowy Merlyn :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #339 Napisano 1 Października 2008 brayan , i jeden i drugi " sprzęt " pierwsza klasa :wink: Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #340 Napisano 8 Października 2008 Kilka nowych fotek w nowym ubraniu.... idealny moim zdaniem do tego zegarka, kauczukowy pasek JVD od Pana Miroslawa...pasuje jak ulal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość benkenobi1234 #341 Napisano 9 Października 2008 piękny ten pach . też pokaże samuraja przepraszam za jakość fot :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tyres #342 Napisano 13 Listopada 2008 Hej jestem nowy i jako że to temat o Seiko Samurai mam pytanie gdzie je zdobywacie za w miarę przyzwoitą cenę oraz zaufanie do sklepu itd. Szukałem oznaczeń jakie posiada czarny samurai i wydaje mi się że to by był Model # : SNM011K.Spójrzcie na poniższy link czy warto kupić czy może macie inne dobre sklepy. http://www.roachman.com/seiko/diver/SNM011.html Czy jest może jakaś strona która opisuje ten zegarek (z tego co zrozumiałem on nie jest nakręcany - ale może się mylę) Niestety zaraziłem się tym modelem ...nie mam wyjścia jak szukać i kupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #343 Napisano 13 Listopada 2008 Szukałem oznaczeń jakie posiada czarny samurai i wydaje mi się że to by był Model # : SNM011K. Numer jest dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #344 Napisano 13 Listopada 2008 ....z tego co zrozumiałem on nie jest nakręcany - ale może się mylę) JEST nakręcany.........ruchem ręki czyli to tzw. automat - w odróżnieniu od manualnie nakręcanego mechanizmu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #345 Napisano 13 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tyres #346 Napisano 14 Listopada 2008 Załóżmy hipotetycznie że nie był noszony przez miesiąc - mechanizm się zatrzymuje. Wtedy co wystarczy go ponosić i nagle się ożywia?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #347 Napisano 14 Listopada 2008 Załóżmy hipotetycznie że nie był noszony przez miesiąc - mechanizm się zatrzymuje. Wtedy co wystarczy go ponosić i nagle się ożywia?? Tak.Najpierw tylko musisz ustawić godzinę.Po noszeniu kilka h powinien chodzić z dobę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #348 Napisano 5 Grudnia 2008 Coś temat przygasł Czyżby już wszyscy popadli w "sumomanię" Mój wygląda dziś tak: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tyres #349 Napisano 7 Grudnia 2008 frog81 - skąd wynalazłeś taki glancki pasek - możesz podać link do strony jeśli to z netu zamawiane było. Ja właśnie oczekuję na takiego czarnego samuraja i myślę o innym pasku. Fajnie by było gdyby miał takie duże klamrowe zapięcie.Czy są takie paski że maja rozmiar 22mm na teleskopy przy mocowaniu a dalej są szersze takie jak szerokość koperty - równo z brzegami zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #350 Napisano 7 Grudnia 2008 Pasek bardzo podobny do mojego Riosa, tylko ja mam białe przeszycie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach