cew 3 #126 Napisano 13 Września 2016 A zauważyliście że jest inny pasek? Mam te zdjęcia z forum WUS: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #127 Napisano 14 Września 2016 I jeszcze jedna wersja: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23525 #128 Napisano 14 Września 2016 IMO jedynka jest ładniejsza od dwójki i lepiej jakby do pierwszego dołożyli ten głębokościomierz to może i też normalniejsza cena by była 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5188 #129 Napisano 14 Września 2016 bransoleta gruntownie zmienia postać rzeczy, ciekawe czy wyjdzie do wersji standard GWN-1000, albo da się ją jakoś przeszczepić ? kolego @Cew - nadal nie znamy umywalkowych wyników testów wiem, że to śmiesznie brzmi, ale pytam zupełnie poważnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3295 #130 Napisano 14 Września 2016 Skala pomiaru głębokości to 1cm czy od 1m? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5188 #131 Napisano 14 Września 2016 Adam Słodowy - znasz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #132 Napisano 14 Września 2016 Jakby pasowała ta bransa do GWN1000 to może bym znów się na niego skusił, ale jak patrzę na fotki to chyba trochę się to różni. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5188 #133 Napisano 14 Września 2016 odnośnie bransolety - raczej taki, bo tam jest ukryty, któryś z czujników - prawdopodobnie głębokościomierz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 127 #134 Napisano 14 Września 2016 Głębokościomierz mierzy co 10cm ale chyba dopiero od 1m pod wodą. 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #135 Napisano 14 Września 2016 bransoleta gruntownie zmienia postać rzeczy, ciekawe czy wyjdzie do wersji standard GWN-1000, albo da się ją jakoś przeszczepić ? kolego @Cew - nadal nie znamy umywalkowych wyników testów wiem, że to śmiesznie brzmi, ale pytam zupełnie poważnie...No witam,Zrobiłbym jakiś test ale właśnie jak już to zostało wspomniane to wg instrukcji pomiar zaczyna się od jednego metra a moja umywalka tyle nie ma niestety ale za ok 4 tyg jade na urlopik i tam bede mial możliwość go przetestować więc dam znać Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkIMO jedynka jest ładniejsza od dwójki i lepiej jakby do pierwszego dołożyli ten głębokościomierz to może i też normalniejsza cena by była Przymierzałem jedynkę no i nie mogę się zgodzić że jest ładniejsza ale moim zdaniem jest właśnie odwrotnie. Zdjęcia mogą nie oddawać tego jak jest w realu:) tarcza zegarka w dwójce nie jest taka nagmatfana a przez to jest bardziej czytelna. Dalej w dwójce w ogóle nie widać panelu słonecznego, jest gładziutko no i przez to dużo milej dla oka. Szafirowe szkiełko to też duży plus. Wyświetlacz jest czytelniejszy niż w jedynce. Lepiej też się prezentuję jak na bezelu nie ma od 1 do 10 na górze i na dole. I to że bezel jest otoczony tym włóknem węglnianym to nie ma takiego przeskoku że bezel tak wystaję jak w jedyncę co robi dużo lepsze wrażenie. Są to oczywiście tylko moje odczucia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5188 #136 Napisano 14 Września 2016 to co postrzegasz jako włókno węglowe raczej tym nie jest a raczej nie w tym miejscu. Popatrz sobie ba powyższe zdjęcia innych odmian kolorystycznych, które wchodzą do sprzedaży.Podsumowując koperta tak, ring z aluminium Ew. Stali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #137 Napisano 14 Września 2016 to co postrzegasz jako włókno węglowe raczej tym nie jest a raczej nie w tym miejscu. Popatrz sobie ba powyższe zdjęcia innych odmian kolorystycznych, które wchodzą do sprzedaży.Podsumowując koperta tak, ring z aluminium Ew. StaliOki bo właśnie nie wiedziałem czy to jest włókno czy nie ale teraz już wiem dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #138 Napisano 17 Września 2016 Witam, Ktoś już z forum nabył oprócz mnie nowego gulfiego? Ktoś planuję? Tak przeglądałem forum i czytałem o innych g-shockach i sobie myślę że ten nowy gulfiy jest najbardziej napompowanym g-shockiem jeśli chodzi o funkcjonalność. Bo ma chyba wszystko no oprócz gps-a. Mam go prawie dwa tygodnie ale tak się złożyło że praktycznie ciągle pracuje i jeszcze nie zdążyłem go porządnie przetestować. Co bardzo mi się podoba to jego czytelność. Dzięki że są białe indeksy i wskazówki to wystarczy szybie spojrzenie żeby zobaczyć godzinę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 127 #139 Napisano 17 Września 2016 Ja planuje upolować tego gagatka ale najchętniej w wersji na bransie, no i muszę trochę odłożyć 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #140 Napisano 17 Września 2016 No też mi się podoba ta wersja na bransoletce ta najbardziej czarna. Ciekawe czy będę mogł dokupić samą bransoletke i ją przeszczepić do mojego. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMam pytanie odnośnie kodu z tyłu na deklu. Ja mam 201C176F. Z tego co czytałem to 176F jest to dzień roku czyli 176 dzień 2016 ale ten początek 201C to fabryka tak? Ktoś wie czy to Chiny czy Japonia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 127 #141 Napisano 17 Września 2016 Co do kodu to nie pamiętam, gdzieś krąży tabelka, a bransoleta na pewno będzie pasowała i będzie można ją dokupić 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #142 Napisano 17 Września 2016 Co do kodu to nie pamiętam, gdzieś krąży tabelka, a bransoleta na pewno będzie pasowała i będzie można ją dokupić To super:) a już kod sprawdziłem i jest to "rodowity" Japończyk:)Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #143 Napisano 18 Września 2016 Witam,Ktoś już z forum nabył oprócz mnie nowego gulfiego? Ktoś planuję? Tak przeglądałem forum i czytałem o innych g-shockach i sobie myślę że ten nowy gulfiy jest najbardziej napompowanym g-shockiem jeśli chodzi o funkcjonalność. Bo ma chyba wszystko no oprócz gps-a. Mam go prawie dwa tygodnie ale tak się złożyło że praktycznie ciągle pracuje i jeszcze nie zdążyłem go porządnie przetestować. Co bardzo mi się podoba to jego czytelność. Dzięki że są białe indeksy i wskazówki to wystarczy szybie spojrzenie żeby zobaczyć godzinę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk CześćJa planuję zakup tego zegarka. Dokładnie tej wersji, którą posiadasz. Jestem na ostatniej prostej odkładania pieniędzy, myślę, że już w przyszłym miesiącu go zamówię. Powiedz proszę, o ile to nie problem, skąd go zamawiałeś i w jakiej cenie? To wersja japońska czy eksportowa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #144 Napisano 18 Września 2016 CześćJa planuję zakup tego zegarka. Dokładnie tej wersji, którą posiadasz. Jestem na ostatniej prostej odkładania pieniędzy, myślę, że już w przyszłym miesiącu go zamówię. Powiedz proszę, o ile to nie problem, skąd go zamawiałeś i w jakiej cenie? To wersja japońska czy eksportowa?To super nie będę sam:) zegarek jest super i myśle że będziesz zadowolony:) ja zamawiałem z www.klepsoo.com jako preorder w dniu 06.07 i czekałem dokładnia dwa miesiące bo go dostałem 06.09. Ja płaciłem w funtach i wyszło 533£ co jest tak mi się wydaje super ceną. Jest to gwn q1000-1aer i jest to wersja na europe z dwu letnią gwarancją casio. A ty masz już gdzieś go upatrzonego? Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #145 Napisano 18 Września 2016 Jestem pewien, że będę zadowolony Niezwykle mnie ciągnie do zegarków nawiązujących w jakiś sposób do morza i ogólnie wody. No i mój Orange Monster i Gulfman chcą trzeciego do rodziny Co do źródeł zakupu to jeszcze nie jestem zdecydowany. Na amazonie znalazłem świetną ofertę. 660$ + opłaty za wersję japońską. Już się napaliłem, ale okazało się, że nie wysyłają poza USA Jest jeszcze za 650$ + opłaty (wersja europejska). Nie wiem tylko czy nie zdecyduję się na wersję japońską za 740$ + opłaty z global.rakuten. Tu akurat chodzi o moją próżność i niczym nieuzasadnione preferencje. No i do tego mam jakieś takie szczególne zaufanie do Japończyków w kwestii interesów z nimi. PozdrawiamAro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #146 Napisano 18 Września 2016 Ciężki wybór daj znać jak już zamówisz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom_n 4 #147 Napisano 22 Września 2016 Na eGlobal Central pojawił się GWN-Q1000. Cena 2389,00 zł. Są dwie wersje: Czarno-niebieski Biało-niebieski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5188 #148 Napisano 22 Września 2016 Sam wiesz jak jest.Czy to Seiko czy to Casio.A cena o połowę nie spadnie na 100%. przypomnę, że startował od 4500i myślę, że to jeszcze nie koniec ... (w obliczu wersji na bransolecie)obstawiam ceny pasek / bransoleta: ~1900/2500 lub 2100/2800 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #149 Napisano 22 Września 2016 O to wydaje sie dobrą ceną a co z gwarancją z tego eglobal? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #150 Napisano 22 Września 2016 Na eGlobal Central pojawił się GWN-Q1000. Cena 2389,00 zł. Są dwie wersje:Czarno-niebieskiBiało-niebieskiCzy jest to cena końcowa, czy też należy doliczyć opłaty importowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach