arcadius 3 #176 Napisano 26 Października 2016 W warszawie jest w arkadii. Cena na metce zdaje sie 4200... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #177 Napisano 26 Października 2016 Dzięki za info. Wczoraj byłem blisko. Może uda mi się podjechać dziś albo jutro 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #178 Napisano 27 Października 2016 Daj znac jak wrazenia po przymiarce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
civil 2 #179 Napisano 27 Października 2016 Pomarańczka podoba się mi - ale w ogóle istnieje taka wersja? czy to raczej tuning? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #180 Napisano 27 Października 2016 Wersje z paskiem sa 2: czarna z niebieskim i biala. Jest tez wersja z bransoleta: czarna z pomaranczowymi akcentami i o ile sie nie myle rowniez czarna z niebieskim pierscieniem (choc tu pewnosci nie mam). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
civil 2 #181 Napisano 28 Października 2016 Wersje z paskiem sa 2: czarna z niebieskim i biala. Jest tez wersja z bransoleta: czarna z pomaranczowymi akcentami i o ile sie nie myle rowniez czarna z niebieskim pierscieniem (choc tu pewnosci nie mam).Kupiłem GWG-1000 tak więc moje kolejne zapędy zakupowe na chwilę obecną przyhamował skutecznie ale jak będzie dostępny ten pomarańczowy to sobie oblukam i kiedyś zapewne kupię (jak mi się spodoba i mamona będzie) - na chwilę obecną chyba jeden Citizen pójdzie pod młotek bo jak ma leżeć w szufladzie to niech cieszy innych swym czarnym matowym blaskiem SkyHawka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #182 Napisano 28 Października 2016 Kupiłem GWG-1000 tak więc moje kolejne zapędy zakupowe na chwilę obecną przyhamował skutecznie ale jak będzie dostępny ten pomarańczowy to sobie oblukam i kiedyś zapewne kupię (jak mi się spodoba i mamona będzie) - na chwilę obecną chyba jeden Citizen pójdzie pod młotek bo jak ma leżeć w szufladzie to niech cieszy innych swym czarnym matowym blaskiem SkyHawka Gratulacje! GWG to świetny zegarek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #183 Napisano 28 Października 2016 Wersje z paskiem sa 2: czarna z niebieskim i biala. Jest tez wersja z bransoleta: czarna z pomaranczowymi akcentami i o ile sie nie myle rowniez czarna z niebieskim pierscieniem (choc tu pewnosci nie mam). Dwie wersje (na paskach) są już na rynku (również w PL): http://www.g-central.com/casio-g-shock-gulfmaster-gwn-q1000-quad-sensor/ trzy (dwie na branzoletach i jedna na pasku) są w zapowiedziach. http://www.g-central.com/g-shock-master-in-navy-blue-frogman-gulfmaster/http://www.g-central.com/g-shock-gulfmaster-gwn-q1000mc-adjustable-composite-band/ pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #184 Napisano 28 Października 2016 Dwie wersje (na paskach) są już na rynku (również w PL): http://www.g-central.com/casio-g-shock-gulfmaster-gwn-q1000-quad-sensor/ trzy (dwie na branzoletach i jedna na pasku) są w zapowiedziach. http://www.g-central.com/g-shock-master-in-navy-blue-frogman-gulfmaster/http://www.g-central.com/g-shock-gulfmaster-gwn-q1000mc-adjustable-composite-band/ pozdrawiam, PiowaOo, ta wersja na pasku to dla mnie nowosc. Dzieki Piowa. No, ale jak morski zegarek to musi byc blekit Natomiast wersja czarna z pomaranczowymi akcentami na bransolecie to jedna z dwoch kolejnych pozycji na mojej liscie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
civil 2 #185 Napisano 28 Października 2016 No to cena pomarańczki na Amazonie prawie jak standardowego GWN-Q1000 w Polsce, ale jest piękny i o ile nie trawię branzolet to ta z tworzywa może być całkiem sympatyczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #186 Napisano 30 Października 2016 Dziś mierzyłem. Super zegar. Troche lżejszy niż GWG, mięciutki pasek, bardzo wygodny, fajna wielkość. Cena w TT zabija, ale na eglobal całkiem znośna (2350 pln). 8-)) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 22310 #187 Napisano 30 Października 2016 Gdyby to była jedynka z dodanym głębokościomierzem to może bym się skusił na tą cenę z eglobal ale to rozmieszczenie wyświetlacza na górze tarczy mi nie leży No może z czasem się przekonam ale na razie jedynka the best 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #188 Napisano 2 Listopada 2016 W końcu dotarłem do TT, niestety była tylko biała wersja, która jest tak naprawdę szara i wygląda całkiem fajnie. Tarcza jest zaje..... Miałem na ręku gwn-1000 więc miałem bezpośrednie porównanie i Gulf v2 nie wypada wcale gorzej na żywo. Ma od groma funkcji więc dobrze, że długim przyciśnięciem można wrócić do głównego ekranu, bo inaczej trochę trzeba było by klikać Generalnie super zegar i jestem coraz bliżej zakupu, bo teraz zaiskrzyło między nami i nie mogę się doczekać kiedy będzie na moim nadgarstku 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #189 Napisano 2 Listopada 2016 W końcu dotarłem do TT, niestety była tylko biała wersja, która jest tak naprawdę szara i wygląda całkiem fajnie. Tarcza jest zaje..... Miałem na ręku gwn-1000 więc miałem bezpośrednie porównanie i Gulf v2 nie wypada wcale gorzej na żywo. Ma od groma funkcji więc dobrze, że długim przyciśnięciem można wrócić do głównego ekranu, bo inaczej trochę trzeba było by klikać Generalnie super zegar i jestem coraz bliżej zakupu, bo teraz zaiskrzyło między nami i nie mogę się doczekać kiedy będzie na moim nadgarstku Zegar jest super:) a którą wersje kolorystyczną myślisz kupić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #190 Napisano 2 Listopada 2016 Moim marzeniem jest czarno pomarańczowa ale raczej kupię niebiesko czarny taki jak twój i najwyżej dokupię bransolete. 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #191 Napisano 3 Listopada 2016 Czarno-pomaranczowa planuje kupic w przyszlym roku. Jest obledna. Natomiast co do zamiany paska na bransolete to moze byc skomplikowana akcja. Na WUSie tez nad tym glowkowali, ale poki co nikt nowego gulfika nie rozkrecal i nie wiadomo jak sie ma wlot na wode do glebokosciomierza, ktory znajduje sie na pasku/bransolecie do samego sensora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #192 Napisano 3 Listopada 2016 Znając Casio, nie będzie problemu z podmianą 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #193 Napisano 22 Listopada 2016 Czarno-pomaranczowa planuje kupic w przyszlym roku. Jest obledna. Natomiast co do zamiany paska na bransolete to moze byc skomplikowana akcja. Na WUSie tez nad tym glowkowali, ale poki co nikt nowego gulfika nie rozkrecal i nie wiadomo jak sie ma wlot na wode do glebokosciomierza, ktory znajduje sie na pasku/bransolecie do samego sensora.Jak tam nowy Gulfi się sprawuję? Mój cały czas jest noszony:) piszę bo chłopaki z WUSa zaczynają narzekać(4 czy 5 przypadków) że kiedy wciskają przycisk sensora a wskazówki są akurat na wyświetlaczu to przesuwają się one na godzinę 2 ale po chwili nie wracają na swoje miejsce tylko wskazują inny czas. Dzieje się tak też chyba przy ręcznym przesunięciu wskazówek na godzinę 2(mam na myśli górny przycisk prawy z dolnym lewym). W sumie to jestem bardzo nie miło zaskoczony że zegarek za taką kasę może mieć taką wadę. Ja swój sprawdzałem chyba ze sto razy i póki co jest ok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #194 Napisano 22 Listopada 2016 No wlasnie w moim ten sam problem. Odeslalem na gwarancje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam cicha nadzieje ze wymienia caly zegarek na nowy. Nie chcialbym zeby ktos grzebal w srodku. Zawiodlem sie strasznie ale i tak go uwielbiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #195 Napisano 23 Listopada 2016 Straszna lipa... jedna osoba na WUSie napisała że na początku było ok a problem pojawił się później mam nadzieję że dostaniesz nowy zegar. Daj znać jak będziesz coś wiedział Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7128 #196 Napisano 23 Listopada 2016 Jakoś te nowe ana-digi Casio chyba nie do końca przetestowane, czy co...Na tą chwilę wolę zostać przy analogach i digitalach osobno. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3218 #197 Napisano 23 Listopada 2016 Może już za dużo tam napakowali i jeszcze nie nauczyli się na błędach w sensie testują i będą to ulepszać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7128 #198 Napisano 23 Listopada 2016 Też przypuszczam, że tak może być.Dlatego lepiej poczekać. Nie muszę być testerem No i kup tu bez gwarancji... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3218 #199 Napisano 23 Listopada 2016 No rzeczywiście bez gwarancji to lipa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #200 Napisano 23 Listopada 2016 No ale Mudmastery śmigają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach