Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piowa

Nowy Gulfmaster GWN-Q1000 z głębokościomierzem

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za info. Wczoraj byłem blisko. Może uda mi się podjechać dziś albo jutro :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomarańczka podoba się mi - ale w ogóle istnieje taka wersja? czy to raczej tuning?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersje z paskiem sa 2: czarna z niebieskim i biala. Jest tez wersja z bransoleta: czarna z pomaranczowymi akcentami i o ile sie nie myle rowniez czarna z niebieskim pierscieniem (choc tu pewnosci nie mam).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersje z paskiem sa 2: czarna z niebieskim i biala. Jest tez wersja z bransoleta: czarna z pomaranczowymi akcentami i o ile sie nie myle rowniez czarna z niebieskim pierscieniem (choc tu pewnosci nie mam).

Kupiłem GWG-1000 tak więc moje kolejne zapędy zakupowe na chwilę obecną przyhamował skutecznie ale jak będzie dostępny ten pomarańczowy to sobie oblukam i kiedyś zapewne kupię (jak mi się spodoba i mamona będzie) - na chwilę obecną chyba jeden Citizen pójdzie pod młotek bo jak ma leżeć w szufladzie to niech cieszy innych swym czarnym matowym blaskiem SkyHawka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem GWG-1000 tak więc moje kolejne zapędy zakupowe na chwilę obecną przyhamował skutecznie ale jak będzie dostępny ten pomarańczowy to sobie oblukam i kiedyś zapewne kupię (jak mi się spodoba i mamona będzie) - na chwilę obecną chyba jeden Citizen pójdzie pod młotek bo jak ma leżeć w szufladzie to niech cieszy innych swym czarnym matowym blaskiem SkyHawka :D

Gratulacje! GWG to świetny zegarek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie wersje (na paskach) są już na rynku (również w PL):

http://www.g-central.com/casio-g-shock-gulfmaster-gwn-q1000-quad-sensor/

trzy (dwie na branzoletach i jedna na pasku) są w zapowiedziach. 

http://www.g-central.com/g-shock-master-in-navy-blue-frogman-gulfmaster/

http://www.g-central.com/g-shock-gulfmaster-gwn-q1000mc-adjustable-composite-band/

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie wersje (na paskach) są już na rynku (również w PL):

http://www.g-central.com/casio-g-shock-gulfmaster-gwn-q1000-quad-sensor/

trzy (dwie na branzoletach i jedna na pasku) są w zapowiedziach.

http://www.g-central.com/g-shock-master-in-navy-blue-frogman-gulfmaster/

http://www.g-central.com/g-shock-gulfmaster-gwn-q1000mc-adjustable-composite-band/

pozdrawiam, Piowa

Oo, ta wersja na pasku to dla mnie nowosc. Dzieki Piowa. No, ale jak morski zegarek to musi byc blekit :D Natomiast wersja czarna z pomaranczowymi akcentami na bransolecie to jedna z dwoch kolejnych pozycji na mojej liscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to cena pomarańczki na Amazonie prawie jak standardowego GWN-Q1000 w Polsce, ale jest piękny i o ile nie trawię branzolet to ta z tworzywa może być całkiem sympatyczna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś mierzyłem. Super zegar. Troche lżejszy niż GWG, mięciutki pasek, bardzo wygodny, fajna wielkość. Cena w TT zabija, ale na eglobal całkiem znośna (2350 pln). 

8-))

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby to była jedynka z dodanym głębokościomierzem to może bym się skusił na tą cenę z eglobal ale to rozmieszczenie wyświetlacza na górze tarczy mi nie leży  <_<

No może z czasem się przekonam ale na razie jedynka the best  ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu dotarłem do TT, niestety była tylko biała wersja, która jest tak naprawdę szara i wygląda całkiem fajnie. Tarcza jest zaje..... Miałem na ręku gwn-1000 więc miałem bezpośrednie porównanie i Gulf v2 nie wypada wcale gorzej na żywo. Ma od groma funkcji więc dobrze, że długim przyciśnięciem można wrócić do głównego ekranu, bo inaczej trochę trzeba było by klikać ;)

Generalnie super zegar i jestem coraz bliżej zakupu, bo teraz zaiskrzyło między nami i nie mogę się doczekać kiedy będzie na moim nadgarstku :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu dotarłem do TT, niestety była tylko biała wersja, która jest tak naprawdę szara i wygląda całkiem fajnie. Tarcza jest zaje..... Miałem na ręku gwn-1000 więc miałem bezpośrednie porównanie i Gulf v2 nie wypada wcale gorzej na żywo. Ma od groma funkcji więc dobrze, że długim przyciśnięciem można wrócić do głównego ekranu, bo inaczej trochę trzeba było by klikać ;)

Generalnie super zegar i jestem coraz bliżej zakupu, bo teraz zaiskrzyło między nami i nie mogę się doczekać kiedy będzie na moim nadgarstku :)

Zegar jest super:) a którą wersje kolorystyczną myślisz kupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim marzeniem jest czarno pomarańczowa ale raczej kupię niebiesko czarny taki jak twój i najwyżej dokupię bransolete.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarno-pomaranczowa planuje kupic w przyszlym roku. Jest obledna. Natomiast co do zamiany paska na bransolete to moze byc skomplikowana akcja. Na WUSie tez nad tym glowkowali, ale poki co nikt nowego gulfika nie rozkrecal i nie wiadomo jak sie ma wlot na wode do glebokosciomierza, ktory znajduje sie na pasku/bransolecie do samego sensora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znając Casio, nie będzie problemu z podmianą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarno-pomaranczowa planuje kupic w przyszlym roku. Jest obledna. Natomiast co do zamiany paska na bransolete to moze byc skomplikowana akcja. Na WUSie tez nad tym glowkowali, ale poki co nikt nowego gulfika nie rozkrecal i nie wiadomo jak sie ma wlot na wode do glebokosciomierza, ktory znajduje sie na pasku/bransolecie do samego sensora.

Jak tam nowy Gulfi się sprawuję? Mój cały czas jest noszony:) piszę bo chłopaki z WUSa zaczynają narzekać(4 czy 5 przypadków) że kiedy wciskają przycisk sensora a wskazówki są akurat na wyświetlaczu to przesuwają się one na godzinę 2 ale po chwili nie wracają na swoje miejsce tylko wskazują inny czas. Dzieje się tak też chyba przy ręcznym przesunięciu wskazówek na godzinę 2(mam na myśli górny przycisk prawy z dolnym lewym). W sumie to jestem bardzo nie miło zaskoczony że zegarek za taką kasę może mieć taką wadę. Ja swój sprawdzałem chyba ze sto razy i póki co jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie w moim ten sam problem. Odeslalem na gwarancje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam cicha nadzieje ze wymienia caly zegarek na nowy. Nie chcialbym zeby ktos grzebal w srodku. Zawiodlem sie strasznie :( ale i tak go uwielbiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszna lipa... jedna osoba na WUSie napisała że na początku było ok a problem pojawił się później mam nadzieję że dostaniesz nowy zegar. Daj znać jak będziesz coś wiedział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś te nowe ana-digi Casio chyba nie do końca przetestowane, czy co...

Na tą chwilę wolę zostać przy analogach i digitalach osobno.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może już za dużo tam napakowali i jeszcze nie nauczyli się na błędach w sensie testują i będą to ulepszać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też przypuszczam, że tak może być.

Dlatego lepiej poczekać. Nie muszę być testerem ;)

No i kup tu bez gwarancji...

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale Mudmastery śmigają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.