Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

moss

Piramida prestiżu według firmy APART

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nestor

Szczerze przyznam, ze nie rozumiem Waszego podejscia do piramdy Apartu, moim zdaniem jest subiektywna jak każda inna, gdybym miał własna firmę zegarkową, podobnie był zrobił, tzn. pozycjonował bym wyżej marki z własnej oferty a tak przy okazji moim zdaniem piramida jest bliska prawdy, trzeba tylko traktować ją segmentami (piramida podzielona na 4 cześci) ja to tak rozumiem.

Radosnych Świąt dla wszystkich Klubowiczów.

Nestor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
podobnie był zrobił, tzn. pozycjonował bym wyżej marki z własnej oferty a tak przy okazji moim zdaniem piramida jest bliska prawdy, trzeba tylko traktować ją segmentami (piramida podzielona na 4 cześci) ja to tak rozumiem.

No to nie stworzyłbyś piramid prestiżu, tylko piramidę własnej zyskowności, a to różnica. Piramida Apartu nie ma nic, ale absolutnie nic wspólnego z prestiżem marek. Łatwiej jest stworzyć nową od zera niż tą zmieniać.

Potwierdza ona tylko rzetelność firmy Apart jako takiej. Tą piramidę można porównać jedynie do zerowego poziomu obsługi klienta (taki jest w krakowskich Apartach) oraz do poziomu najnowszego ich hitu Lorexa. No i tak samo jak namiętne wciskanie kitu, ze J. Lemans na Miyotach to szwajcarska firma.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
podobnie był zrobił, tzn. pozycjonował bym wyżej marki z własnej oferty a tak przy okazji moim zdaniem piramida jest bliska prawdy, trzeba tylko traktować ją segmentami (piramida podzielona na 4 cześci) ja to tak rozumiem.

No to nie stworzyłbyś piramid prestiżu, tylko piramidę własnej zyskowności, a to różnica. Piramida Apartu nie ma nic, ale absolutnie nic wspólnego z prestiżem marek. Łatwiej jest stworzyć nową od zera niż tą zmieniać.

Potwierdza ona tylko rzetelność firmy Apart jako takiej. Tą piramidę można porównać jedynie do zerowego poziomu obsługi klienta (taki jest w krakowskich Apartach) oraz do poziomu najnowszego ich hitu Lorexa. No i tak samo jak namiętne wciskanie kitu, ze J. Lemans na Miyotach to szwajcarska firma.

Nie pisz bredni człowieku :evil: Jakiego Lorexa ???? :evil: No chyba że nie potrafisz czytać albo pisać???? :evil: Proponuje dobrze zapoznać sie z ofertą Apartu i napisać coś rzeczowego. Zerowy poziom prezentujeszc sam swoimi postami w takim stylu. Ja również mogłbym napisać, że handlujesz "Erosami"

Lepiej złóż oferte współpracy Apartowi,Krukowi lub innym - może jak oni zajmą się sprzedarzą Twoich Eposów, to nie będziesz musiał posługiwać się Allegro i tym forum i nie bedziesz musiał pisać takich bradni

Piękne zegarki oferujesz, ale propaganda fatalna jak na dystrybutora!WSTYD i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiekolwiek uogolnianie to przestepstwo. Apart jako firma reprezentuje poprzez swoje salony poziom nierowny. Nawet w samym Poznaniu Apart apartowi nierowny. W jednym od Eterny po Zenitha, w drugim ciezko sprecyzowac asortyment, bo tylko jaj i bombonierek brakuje.

Seiko SNM011

...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą.

PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snuks - zgodzisz chyba się jednak, że piramida prestiżu firmy Apart jest do bani.

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie pisz bredni człowieku. Jakiego Lorexa ????

Powiedział co wiedział, a g..... wiedział.

Odwiedź Apart zapoznaj się z ofertą, albo trochę poczytaj:

http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....highlight=lorex

i wybacz, na pewno nie będziesz decydował o tym, gdzie sprzedają się EPOSy. Zapewniam cię, jednak, że tylko tam gdzie poziom obsługi klienta jest co najmniej średni. W Aparcie niestety sprzedawcy nie wiedza jakie jest szkiełko w ML Masterpiece.

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że chodzi Ci o Lorenza.

Tego Lorexa nie zaliczył bym do zegarków, a raczej do biżuterii !!! W kilku sklepach jubilerskich też widziałem zegarki tej marki - były ze srebra. Tylko nie mów mi że te zegarki to podróby Rolexa :lol:

Spuszczam z tonu w tej sprawie, ale myśle że i tak nie wypada Ci tak pisać o konkurencji w tej sprawie. Myśle że pozycja dystrybutora Eposa do czegoś zobowiązuje i myśle że nawet samemu Eposowi by sie to nie podobało - nie mówiąc juz o zarządzie Apartu !!!!

W sprawie piramidy - Jest na forum jakiś grafik, można by ją zmodyfikować i wysłać im naszą wersje z tymi samymi markami! Co Wy na to ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko nie mów mi że te zegarki to podróby Rolexa

Biorąc pod uwagę, ze tez mają koronę to sam sobie odpowiedz.

myśle że i tak nie wypada Ci tak pisać o konkurencji w tej sprawie.

Wybacz, ale nie mów mi co mi wypada, a co nie. Nie jesteś moją mamusią. Znalazł się specjalista od pouczania.

Apart konkurencja? A od kiedy ja mam sieć sprzedaży?.

Czy ci się to podoba , czy nie, wszystko co złe podlega krytyce. Piramida Apartu nie ma nic wspólnego z rzetelnym ułożeniem firm. To czy sprzedaję takie, czy inne zegarki nie ma tu nic do rzeczy. Również to co o tym myśli zarząd Apartu interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Jeśli w ich oczach piramida jest rzetelna oznacza , że nie bardzo kumają temat w którym siedzą. Dlatego wątpię, aby P była tworzona w dobrej wierze.

Jest na forum jakiś grafik, można by ją zmodyfikować

Znów odsyłam do lektury forum. Już dawno jest zmodyfikowana.

wysłać im naszą wersje z tymi samymi markami! Co Wy na to

Po co ???

1. Apart na pewno zna naszą piramidę.

2. Swojej nie zmieni, bo nie po to ją tak ułożył.

Myślałem, że chodzi Ci o Lorenza.

Następnym razem pomyśl 2 razy, zanim coś palniesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jest na forum jakiś grafik, można by ją zmodyfikować

Znów odsyłam do lektury forum. Już dawno jest zmodyfikowana.

Chodziło mi o piramide Apartu, a nie o piramide z forum. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.