ossomac 0 #1 Napisano 14 Kwietnia 2007 Przyjechał wczoraj, jestem bardzo zadowolony więcej po krótkim czasie użytkowania , dla wszystkich którzy się zastanawiają nad kupnem kilka zdjęć . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2 Napisano 14 Kwietnia 2007 przepiekna Maszyna :idea: gratuluje :!: ps.napisz mi na prv gdzie i za ile :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 259 #3 Napisano 14 Kwietnia 2007 Przepiękny jest, zapowiada się spora konkurencja dla Samuraja :-), tylko musi potanieć trochę :wink: Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #4 Napisano 14 Kwietnia 2007 przepiekna Maszyna :idea: gratuluje :!: ps.napisz mi na prv gdzie i za ile :?: Feleksc. Pytanie nie do mnie ale pozwolę się wtrącićTen Seiko to obecnie sprzedaje chyba w necie tylko Seyia (http://www.seiyajapan.com/) i Higuchi (http://www.higuchi-inc.com/index-e.html). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #5 Napisano 14 Kwietnia 2007 wygląda bardzo interesująco - Gratuluję 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6 Napisano 14 Kwietnia 2007 mam nadzieję, ża ma mniej niż43 mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #7 Napisano 14 Kwietnia 2007 mam nadzieję, ża ma mniej niż43 mm.ponoć 45 IMHO bransoleta za wąska. Ale bez obejrzenia na żywo nigdy nic nie wiadomo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #8 Napisano 14 Kwietnia 2007 jednak czarny:) gratulacje 8) 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #9 Napisano 14 Kwietnia 2007 Szkoda, 45 to dla mnie za dużo. Gratuluję bo fajny sikorek z tego seikacza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 903 #10 Napisano 14 Kwietnia 2007 mam nadzieję, ża ma mniej niż43 mm.ponoć 45 IMHO bransoleta za wąska. Ale bez obejrzenia na żywo nigdy nic nie wiadomo.Tylko 20 mm ale podobno dizajn dobrze się komponuje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #11 Napisano 15 Kwietnia 2007 Dziękuje chłopaki, zegarek ma 45mm i bransoletę o szerokości 20mm jednak wszystkie te wymiary nie wpływają niekorzystnie na jego wygląd, prawdę powiedziawszy na reku nie widać tych 45mm dopiero gdy położy się obok innego zegarka :shock: , z bransoletą jest podobnie ani razy nawet nie zacząłem zastanawiać się czy nie jest za wąska bo pasuje do tego zegarka zobaczymy jak będzie z paskami?. Uszy ma zrobione jak Speedmaster Omegi bardzo podobny kształt może to powoduje że średnica 20mm nie rzuca się w oczy. Pierwszy test punktualności po nocy na półeczce i dniu na rowerze +0,5-1s niestety dokładnie nie potrafię określić . Jeśli chodzi o cenę to ze wszystkimi wydatkami wyszło trochę ponad połowę ceny katalogowej Seatima Stowy.Przepraszam ale jestem kiepskim testerem bo nie posiadam Samuraja ani Monstera i trudno mi porównywać ale zapraszam na spotkanie w czerwcu w Warszawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CipherDog 0 #12 Napisano 15 Kwietnia 2007 Fajny zegarek. Bardzo masywny. 0 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość shaft #13 Napisano 16 Kwietnia 2007 bardzo ladny.zostawiasz go na metalu czy przewidujesz zmiane na skorzany pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #14 Napisano 16 Kwietnia 2007 Jeszcze ponoszę z bransoletą, zanim znajdę jakąś gumę lub coś ze skóry ale jeszcze nic się nie rzuciło w oczy, buszuję za czarną płaszczką ale grubą około 3- 4mm gdzieś taki widziałem :roll: taaaaa tylko gdzie :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #15 Napisano 28 Stycznia 2008 odgrzewam - jak się sprawuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #16 Napisano 29 Stycznia 2008 Zegarek zmienił już właściciela ale gdy był u mnie sprawował się świetnie , naprawdę bardzo fajny zegarek. Sprzedałem z ogólnej choroby panującej na forum tzw. COŚ WIĘCEJ :wink: . Jedym słowem z czystym sumieniem polecam bo warto mechanizm dużo bardziej punktualny niż w Samurajach i Monsterach dodatkowo luminescencja prawie zbliżona do Monstera natomiast wygląd do MarineMastera no i rozmiar 45mm który wbrew pozorom nie robi z zegarka busoli :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2230 #17 Napisano 29 Stycznia 2008 Ja go kupiłem i sprzedałem.Ale musze przyznac ze bardzo tesknię za nim. Bardzo fajnie się nosił. I zdecydowanie potwierdzam co ossomac napisał. Bardzo go polecam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #18 Napisano 29 Stycznia 2008 Jednak jakoś ten model nie jest chętnie kupowany a i nawet kupiony szybko jest odsprzedawany... Czy w Warszawie jest jakiś egzemplarz by się umówić i przymierzyć? Zastanawiam się czy nabyć właśnie sumo czy tytanowego sammyego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2230 #19 Napisano 29 Stycznia 2008 Poszedł do Płocka. Mialem zwykłego samuraja. Naoglądałem się zdjeć i poprostu musiałem go kupic. I co - sumo wypada lepiej. No jakosc wykonania, styl i wygoda w noszeniu - wygrywał z samurajem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach