Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mati7811

Jaki Casio ProTrek?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do znawców tematu. Jakiego ProTreka byście polecili? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Ja ze swojej strony PRW-3100 bo jest czytelny, nowe czujniki, oraz dość kompaktowy  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swojej strony PWR-3100 bo jest czytelny, nowe czujniki, oraz dość kompaktowy <_<

Ja też polecam ale PRW-3100

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Zmęczenie upałem dało znać, dzięki już poprawione  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dziś przeglądałem ProTreki, i wpadł mi w oko 6100, więc podłącze się do tematu, ma ktoś ? Jak wrażenia ?

Pozdrawiam

Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok narazie upatrzyłem takie trzy sztuki. Proszę o porównanie i rekomendacje :)

e519f71fbc57b3da6e6f4000aba0f2bd.jpg3100

97ee96a8e3c0bbd9989df71604a12808.jpg3000

e602e357243ed990e6969feb9c6ea856.jpg2500

P.S. Pojawił się jeszcze czarny koń zawodów

678bb10850dd86b6f7b750c1f9f44509.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Ten 2500 jest bardzo bardzo duży, i ma starego typu czujniki. Pierwsza pozycja  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok zamówiłem 3100 skoro tak zachwalacie. Jak nie przypasuje to najwyżej na bazarku wyląduje.

P.S. Oglądałem tez Tissoty ale rewelacji nie ma. Ten duży raz ze za duży jak dla mnie a druga sprawa ze wydał mi się tandetny. Jest za lekki przez to ze z tytanu. Bezel brzydki plastikowy, szlif koperty marny jak na cenę 3k+. Poza tym pani w sklepie mówiła ze maja reklamacje na dotyk. Ten po prawej o wiele lepszy. Czuć w ręku kawał zegara. O niebo lepiej wykonany i tańszy. Nie skreślam go ale czekam najpierw na Protreka 3100

e355e8624f05567d630e6751b118f540.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj znać jak dojdzie jak wrażenia. Sądzę że nie wyląduje na bazarku, że Ci podpasuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa dni studiowałem YouTube z tymi Protrekami. Bardziej widział mi się optycznie ten 3000, w 3100 kolor bezela mnie nie przekonuje ale może w realu nie będzie tak źle. Nie wiem jakie są różnice poza bezelem miedzy tymi dwoma modelami ale ufam wam ze ten 3100 jest w czymś lepszy. Przepraszam tez z góry fanów Prokteka ze wtrąciłem tutaj te Tissoty ale rozważam rożne zegarki o podobnym zastosowaniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PRW-3000 ma aluminiowy bezel który łatwo sie rysuje, ponadto PRW-3100 ma nowszy i lepszy wyswietlacz STN (SUPER TWISTED NEMATIC) z super kątami widzenia.

Ja też obstawiałem od poczatku PRW-3000 dopóki nie przymierzyłem w sklepie PRW-3100.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK czyli dobra decyzja. Coś czytałem o tym wyświetlaczu ale nie wiedziałem o jakie model dokładnie chodzi. Ogólnie mało informacji znalazłem w sieci o tych zegarkach poza informacjami technicznymi. Widziałem Protreki w paru sklepach ale jakoś nie przymierzałem. Zresztą 3100 nie mieli tylko same 3000. Dziś nawet miałem chęć jechać do jakiejś galerii handlowej ale słabo z czasem wiec odpuściłem. Będzie po prostu niespodzianka jak przyjedzie kurier. Dziękuje za pomoc i informacje, dam znać we wtorek jak odbiorę paczkę czy jestem zadowolony czy nie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

75fd95a332db9fb0aa26880c168183f7.jpg

Zegar doleciał. Uczucia narazie mieszane. Nie do końca podoba mi się ten kolor bezela ale plus ze jest metalowy. Coś więcej napisze wieczorem bo muszę się oswoić. Nie takie zegarki dotychczas nosiłem wiec może to jest główna przyczyna braku entuzjazmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.