Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kolak

Pomoc z serwisem eBay!

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy forumowicze. 

Potrzebuję pomocy, otóż posiadam od dłuższego czasu konto w serwisie eBay, ale niestety nie posiadam wystarczającej liczby komentarzy od kupujących, abym mógł sprzedawać nie tylko w polskim serwisie, a również w zagranicznych. W związku z tym potrzebuję pomocy w postaci "kupna" symbolicznego grosza na mojej aukcji. Oczywiście nie trzeba za niego płacić oraz nikt nie dostanie tego symbolicznego grosza. Jedyną korzyścią dla Was będzie mój komentarz na eBay.

Prosiłbym również o kliknięcie "płatność przy odbiorze osobistym" oraz wystawienie pozytywnego komentarza.

Dla Was to 10 sekund, a dla mnie ogromne udogodnienie (sprzedaż czegokolwiek na polskim eBay jest prawie niemożliwa).

Oto moja aukcja na eBay

Jak widać nie jestem świeżym użytkownikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawy pomysł z tym groszem :)

Ile trzeba mieć sprzedaży, żeby móc sprzedawać poza polskim ebayem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawy pomysł z tym groszem :)

Ile trzeba mieć sprzedaży, żeby móc sprzedawać poza polskim ebayem?

dziesięć :)

Z góry dziękuje wszystkim za pomoc! Jest to dla mnie bardzo ważne, dla Was to chwila a dla mnie duży skok do przodu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm...coś tu nie gra. Ja mam konto na eBay i mam 5 (pięć) komentarzy i normalnie mogę sprzedawać. Miesiąc temu miałem pierwsza sprzedaż do Wielkiej Brytanii i wszystko przebiegło bezproblemowo. Nie wiem ale może coś źle zaznaczasz w opcjach sprzedaży?

P.S. Mam teraz wystawiony zegarek na eBay. Zerknij i zobacz ze jest na cały świat, tu masz link:

http://www.ebay.com/itm/Maurice-Lacroix-Pontos-Rectangulaire-Chronographe-PT6197-SS001-130-/291810431118?hash=item43f141d08e:g:vf4AAOSwmtJXUfrp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest namawianie do udziału w oszustwie. Wstyd, że Kolega, użytkownik forum od kilku lat zamieszcza taką propozycję.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest namawianie do udziału w oszustwie. Wstyd, że Kolega, użytkownik forum od kilku lat zamieszcza taką propozycję.

Nie prawda! Nigdy nikogo nie oszukałem na eBay. Zresztą mają mój dowód osobisty itp...

Hmm...coś tu nie gra. Ja mam konto na eBay i mam 5 (pięć) komentarzy i normalnie mogę sprzedawać. Miesiąc temu miałem pierwsza sprzedaż do Wielkiej Brytanii i wszystko przebiegło bezproblemowo. Nie wiem ale może coś źle zaznaczasz w opcjach sprzedaży?

P.S. Mam teraz wystawiony zegarek na eBay. Zerknij i zobacz ze jest na cały świat, tu masz link:

http://www.ebay.com/itm/Maurice-Lacroix-Pontos-Rectangulaire-Chronographe-PT6197-SS001-130-/291810431118?hash=item43f141d08e:g:vf4AAOSwmtJXUfrp

Tak, ale jest słabo widoczny w serwisach zagranicznych. Trzeba przedmiot wystawić na np. ebay.de to wtedy jest dobrze widoczny w Niemczech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, nabijanie "lewych" komentarzy to JEST oszustwo, małe bo małe ale jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, nabijanie "lewych" komentarzy to JEST oszustwo, małe bo małe ale jest.

To akurat prawda, ale na polskim eBay tak ciężko zdobyć 10 komentarzy, że niestety trzeba się posiłkować takimi metodami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można sprzedawać poza Polskę bez komentarzy, wiem po sobie jak zaczynałem to nie miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poza Polskę można sprzedawać, ale tylko z ebay.pl, a nie np. z ebay.com, co rzeczywiście sprawia, że aukcja jest gorzej widoczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Kolak,  :)

przecież w tamtym roku lub wcześniej 

próbowałeś już przeprowadzić taką "akcję"?  :blink:

Czyżby para poszła w gwizdek? ;)

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak już pisałem mam 5 komentarzy ale wpisuje nazwę swojego zegarka na eBay de lub com i normalnie wyskakuje moja aukcja wiec nie wiem o co tu chodzi. Ostatnio sprzedawałem inny przedmiot i miałem zapytanie z Francji , Kanady , USA , GB wiec chyba jednak to tam jakoś dociera. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.