Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tonamini

Leatherman Tread Watch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dziś zobaczyłem artykuł na stronie z gadżetami o leatherman Tread, kiedy zobaczyłem zegarek który jest na tej bransolecie to po prostu sie zakochałem. Potrzebuje pomocy w znalezieniu zegarka który jest najbardziej zblizony wyglądowo do tego który jest na zdjęciu.Co mi sie w nim najbardziej podoba ? Prostota i minimalizm. Duze liczby, brak chronografu i czerwona wskazówka sekundnika robi robotę. 500$ jest raczej nie osiągalne przeze mnie aktualnie, wiec powiedzmy ze zakres cenowy to około 600/700zl, jednak droższe także uwzględnie.

http://www.ablogtowatch.com/wp-content/uploads/2015/01/Leatherman-Tread-watch-1.jpg

Edit : z góry mowię, że Orient Mako średnio do mnie przemawia.. Jest bardzo ładny, ale to nie to czego szukam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może orient Ray ? Lub używany seiko monster?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko SRP667K1 ale są chyba tylko czarne :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Zeppelin to coś pięknego. Ładniejszy niż leatherman :D w środku citizen, czy jakiś inny mechanizm ? Z tego co czytam to opinie maja całkiem niezłe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ronda 515. SZkoda, że nie jakaś solarna Miyota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Zeppelin to coś pięknego. Ładniejszy niż leatherman :D w środku citizen, czy jakiś inny mechanizm ? Z tego co czytam to opinie maja całkiem niezłe :)

To miło, że udało mi się wstrzelić w twój gust :) W przesłanym linku jest cała specyfikacja zegarka, w tym mechanizm ( ronda). Jest też bardzo podobny model w automacie, ale dwukrotnie droższy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.