eM_ 39037 #326 Napisano 5 Maja 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #327 Napisano 6 Maja 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4253 #328 Napisano 7 Maja 8 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #329 Napisano 7 Maja 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6568 #330 Napisano 10 Maja Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4253 #331 Napisano 12 Maja 5 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4253 #332 Napisano 15 Maja 7 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #333 Napisano 16 Maja 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4253 #334 Napisano 20 Maja 8 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nazdar 644 #335 Napisano 16 Czerwca Taka sztunia się trafiła 🥰 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nazdar 644 #336 Napisano 17 Czerwca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6568 #337 Napisano 18 Czerwca Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #338 Napisano 19 Czerwca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6568 #339 Napisano 26 Czerwca Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4253 #340 Napisano 17 Lipca 8 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #341 Napisano 17 Lipca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #342 Napisano 19 Lipca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 488 #343 Napisano 24 Lipca Świeżo kupiona i wyczyszczona używka ( : 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4253 #344 Napisano 24 Lipca 1 minute ago, shizofremia said: Świeżo kupiona i wyczyszczona używka ( : Spoko zegarek - bardzo go lubię także obyś też polubił 🙂 strasznie tylko prądożerna tak jak b300. 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #345 Napisano 25 Lipca 17 godzin temu, G-szok napisał(-a): Spoko zegarek - bardzo go lubię także obyś też polubił 🙂 strasznie tylko prądożerna tak jak b300. Potwierdzam b200 i b300 są dosyć prądożerne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 488 #346 Napisano 25 Lipca 5 godzin temu, eM_ napisał(-a): Potwierdzam b200 i b300 są dosyć prądożerne Właśnie kupiłem używkę i przyjechała z baterią na czerwonym polu i wskazówka sekundowa przeskakująca co 2 sekundy. Pół dnia zza okna słońce przez chmury i jest do połowy. Następny dzień to samo i nie dźwiga się nic, dalej połowa czyli poziom M. Z tego co gdzieś wyczytałem na forum to poziom M jest podobno dosyć obszerny bodaj od 20 coś do 80 procent. Mieliście też ciężko doładować tego gst b200 do fula? Bo zastanawia mnie czy ciężko go poprostu doładować czy np akumulator może być do wymiany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9203 #347 Napisano 25 Lipca 34 minuty temu, shizofremia napisał(-a): Właśnie kupiłem używkę i przyjechała z baterią na czerwonym polu i wskazówka sekundowa przeskakująca co 2 sekundy. Pół dnia zza okna słońce przez chmury i jest do połowy. Następny dzień to samo i nie dźwiga się nic, dalej połowa czyli poziom M. Z tego co gdzieś wyczytałem na forum to poziom M jest podobno dosyć obszerny bodaj od 20 coś do 80 procent. Mieliście też ciężko doładować tego gst b200 do fula? Bo zastanawia mnie czy ciężko go poprostu doładować czy np akumulator może być do wymiany? Dokładnie, poziom M ma bardzo szeroki zakres, także daj mu po prostu kilka dni na oknie i powinno być dobrze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4253 #348 Napisano 26 Lipca (edytowane) 17 hours ago, shizofremia said: Właśnie kupiłem używkę i przyjechała z baterią na czerwonym polu i wskazówka sekundowa przeskakująca co 2 sekundy. Pół dnia zza okna słońce przez chmury i jest do połowy. Następny dzień to samo i nie dźwiga się nic, dalej połowa czyli poziom M. Z tego co gdzieś wyczytałem na forum to poziom M jest podobno dosyć obszerny bodaj od 20 coś do 80 procent. Mieliście też ciężko doładować tego gst b200 do fula? Bo zastanawia mnie czy ciężko go poprostu doładować czy np akumulator może być do wymiany? Generalnie B200 i B300 to są jedyne z moich zegarków które jak jakimś cudem po dwóch dniach leżenia na szczerym słońcu wejdą na full - to za dosłownie parę dni spadają na 3/4 a potem szybko połowa i na niej trzymają się już długo. Gst-W100 / gst-w110 czy inne z mechanizmami 5444 czy 5515 też mają wskazówki, też wyświetlacz ale trzymają znacznie lepiej. B200 i B300 bardzo ciężko wejść na maks a już potem utrzymać to musi ciągle być na słońcu 🙂 tak z mojego doświadczenia mogę powiedzieć. Wydaje mi się że tylko przy codziennym użytkowaniu jest to możliwe, chwila na szafce i spada. 22 hours ago, eM_ said: Potwierdzam b200 i b300 są dosyć prądożerne Czyli to nie tylko moje odczucie 🙂 dobrze wiedzieć 🙂 Edytowane 26 Lipca przez G-szok 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 488 #349 Napisano 26 Lipca 2 godziny temu, G-szok napisał(-a): Generalnie B200 i B300 to są jedyne z moich zegarków które jak jakimś cudem po dwóch dniach leżenia na szczerym słońcu wejdą na full - to za dosłownie parę dni spadają na 3/4 a potem szybko połowa i na niej trzymają się już długo. Gst-W100 / gst-w110 czy inne z mechanizmami 5444 czy 5515 też mają wskazówki, też wyświetlacz ale trzymają znacznie lepiej. B200 i B300 bardzo ciężko wejść na maks a już potem utrzymać to musi ciągle być na słońcu 🙂 tak z mojego doświadczenia mogę powiedzieć. Wydaje mi się że tylko przy codziennym użytkowaniu jest to możliwe, chwila na szafce i spada. Czyli to nie tylko moje odczucie 🙂 dobrze wiedzieć 🙂 No to skoro koledzy twierdzą że te modele tak mają to trochę jestem spokojniejszy ( : głównie chodzi o to czy aku nie jest do wymiany, ale skoro z czerwonego wszedł na połowę i tak trzyma to chyba jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 39037 #350 Napisano 26 Lipca W W110, B100, B400 i w kilku innych moich zegarkach wskaźnik tak nie spada. Fajnie, że wymieniliśmy się naszymi spostrzeżeniami 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach