GeRmAnOs 215 #151 Napisano 14 Lutego 2018 (edytowane) Tu macie jeszcze 3 inne jak ktoś chętny.Jasnobrązowy niestety ja kupiłem i okazał sie ostatni,ale może jeszcze dorzucą.https://www.kraina-czasu.pl/pasek-casio-gst-s120-gst-w120-10538349-jasnobr,3,29066,29672https://www.kraina-czasu.pl/pasek-casio-gst-s120-gst-w120-10538348-czarny,3,29066,29471https://www.kraina-czasu.pl/pasek-casio-gst-s130-gst-w130-10540150-brazowy,3,29066,29674 Jakaś awaria z dodawaniem grafiki ostatnio na forum występuje, chyba że to tylko u mnie.Pierwszy pasek dotarł Bohush wcisnełeś metalowe tulejki do paska?? Ciekawa fakturka na tym pasku , aż jestem ciekaw jak się będzie prezentował w słońcu. Edytowane 16 Lutego 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajdaho 0 #152 Napisano 23 Lutego 2018 to i ja się przywitam z Wami wszystkimi i pochwalę dzisiejszym zakupem :na razie fotka z neta , bo nie mam nic sensownego do foceniajak dla mnie Casio to synonim zegarka , pierwszego kasiaka dostałem na komunię od chrzestnego z RFN , nie pamiętam modelu to był jakiś g-shock, ale służył mi do 18 roku życia , potem były jeszcze 2 Kasiaki , rożne modele i teraz powrót do g-shocka , raz miałem przez rok seiko ,ale nie widząc napisu CASIO na ręku nie czułem że mam zegarek , synowi kupiłem już 2 zegarki , pewnie wiecie już jakiej firmy , teraz chłopak ma 20 wiosen i jak myśli o nowym zegarku to też patrzy tylko na jednego producenta , mam nadzieję że obecny nabytek wytrzyma te 11-12 latek jak to wypada średnio dla moich kasiaków , spodobała mi się wersja czarna i tu troszkę się obawiam o wygląd zegarka po czasie , bo już tak mam , że jak raz założę zegarek , to zostaje na łapce aż padnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #153 Napisano 24 Lutego 2018 to i ja się przywitam z Wami wszystkimi i pochwalę dzisiejszym zakupem : na razie fotka z neta , bo nie mam nic sensownego do foceniajak dla mnie Casio to synonim zegarka , pierwszego kasiaka dostałem na komunię od chrzestnego z RFN , nie pamiętam modelu to był jakiś g-shock, ale służył mi do 18 roku życia , potem były jeszcze 2 Kasiaki , rożne modele i teraz powrót do g-shocka , raz miałem przez rok seiko ,ale nie widząc napisu CASIO na ręku nie czułem że mam zegarek , synowi kupiłem już 2 zegarki , pewnie wiecie już jakiej firmy , teraz chłopak ma 20 wiosen i jak myśli o nowym zegarku to też patrzy tylko na jednego producenta , mam nadzieję że obecny nabytek wytrzyma te 11-12 latek jak to wypada średnio dla moich kasiaków , spodobała mi się wersja czarna i tu troszkę się obawiam o wygląd zegarka po czasie , bo już tak mam , że jak raz założę zegarek , to zostaje na łapce aż padnieWitaj Gst to dobry wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urbek 0 #154 Napisano 25 Lutego 2018 .......bo już tak mam , że jak raz założę zegarek , to zostaje na łapce aż padnieSkąd ja to znam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10234 #155 Napisano 4 Marca 2018 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Shock Man 12 #156 Napisano 10 Kwietnia 2018 Cygan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ernorator 0 #157 Napisano 11 Kwietnia 2018 jest taki jak chciałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaljl 20 #158 Napisano 11 Kwietnia 2018 Fajny zegarek:) ale za ta cene jednak wolalbym mtg:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #159 Napisano 22 Lipca 2018 Tu gst b100 za 150 funtów +10 wysyłka https://www.vanmildert.com/g-shock-gst-b100-watch-757287?colcode=75728711 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #160 Napisano 24 Lipca 2018 Na bransolecie brałbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Denver 0 #161 Napisano 25 Lipca 2018 zadałem to pytanie w dziale technicznym ale chyba tutaj będzie większy odzew Mam GST-W110-1AER i chciałbym sprawić żeby trochę mniej się rzucał w oczy. Pomyślałem że zmienię bezel z fabrycznego srebrnego na bezel z innego modelu https://www.ebay.pl/itm/Casio-G-Shock-Lunette-Ersatzteil-Bezel-schwarz-fur-GST-W100G/302367872339?hash=item4666879553:g:KOMAAOSwBCpbF-~S Co myślicie o takiej podmianie? Będzie to dobrze wyglądało? Czy zrobię to bez problemu sam i przy tej wymianie zegarek jest rozszczelniany? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #162 Napisano 25 Lipca 2018 Zrobisz to sam bez problemu. Zegarek nie jest rozszczelniany, bo szkło jest wklejone w kopertę. Co do wyglądu to kwestia gustu. Różnica jest taka, że twój bezel jest metalowy, a ten czarny jest plastikowy. Wyglądał będzie podobnie jak ten z linku poniżej, tylko bez czerwonej uszczelki, bo u ciebie jest czarna. https://www.casio.co.uk/products/timepieces/g-shock/g-steel/product/?v=GST-W100D-1A4ER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Denver 0 #163 Napisano 26 Lipca 2018 Zrobisz to sam bez problemu. Zegarek nie jest rozszczelniany, bo szkło jest wklejone w kopertę. Co do wyglądu to kwestia gustu. Różnica jest taka, że twój bezel jest metalowy, a ten czarny jest plastikowy. Wyglądał będzie podobnie jak ten z linku poniżej, tylko bez czerwonej uszczelki, bo u ciebie jest czarna. https://www.casio.co.uk/products/timepieces/g-shock/g-steel/product/?v=GST-W100D-1A4ERZnalazłem model który ma taka kolorystyke tylko jest chyba mniejszy. https://zegarownia.pl/zegarek-meski-casio-g-schock-gst-w300-1aerW sumie wygląda fajnie Chyba się zdecyduję na taką zamianę Rozumiem że wystarczy odkrecić te 4 śrubki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urbek 0 #164 Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) ...chciałbym sprawić żeby trochę mniej się rzucał w oczy... Jak to??!! Edytowane 26 Lipca 2018 przez urbek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Denver 0 #165 Napisano 27 Lipca 2018 Jak to??!! Spokojnie, ze swoim rozmiarem i tak się dostatecznie będzie rzucał w oczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Denver 0 #166 Napisano 7 Sierpnia 2018 No i niestety bezel od GST-W100G nie pasuje do GST-W110-1AER... Jakby ktoś szukał to mam nowkę na sprzedaż tanio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10234 #167 Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) No i niestety bezel od GST-W100G nie pasuje do GST-W110-1AER... Wizualnie czy fizycznie? Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Denver 0 #168 Napisano 13 Sierpnia 2018 Wizualnie czy fizycznie? niestety fizycznie... inna budowa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #169 Napisano 28 Sierpnia 2018 Pany czaję się na gst. W sklepie w moim miasteczku jest tylko z serii 100. Ale widziałem go na żywo i jest ogromny. Mam w łapce naciągane 17 cm. Ma ktos może i wypowie się jak się sprawuje ten sikor na tak małym nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10234 #170 Napisano 28 Sierpnia 2018 Jeśli masz zamiar nosić go codziennie to przy takim nadgarstku zdecydował bym się jednak na serię 300 - będzie dużo wygodniejszy. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #171 Napisano 28 Sierpnia 2018 Tez tak myślę. Jego rozmiar mnie przeraził. Jakoś tak głupio to brzmi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #172 Napisano 28 Sierpnia 2018 Ja miałem 100 na nadgarstku 17,5. Za duży. Wyglądał świetnie ale wyraźnie za duży. Zmieniłem na serię 300 i jest gitara. Pasuje idealnie. Bardzo fajny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielo 4 #173 Napisano 28 Sierpnia 2018 Mi się podoba 100 z niebieską tarczą. Ale tak samo jak koledzy - przymierzyłem go, a potem 300 i na łapce 17,5 setka pod względem rozmiaru po prostu wygląda śmiesznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #174 Napisano 28 Sierpnia 2018 Tak wygląda 300 na mojej chudej ręce. A tak 100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #175 Napisano 28 Sierpnia 2018 Rekomenduję 300 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach