Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

crow56

Bransoleta Omega popsute zapięcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie.

Piszę do Was z prośbą o pomoc.

Potrzebuję części do bransolety Omega seamaster pro z 1997r.

Wysłałem zegarek do serwisu swatch group Warszawa na Marynarską, tam niestety odmówili mi naprawy (nawet nie wiem dlaczego, tylko Pani przez telefon poinformowała mnie, że brakuje w nim jakiejś części) Bransoletę wysłałem w częściach i pewnie nie chcieli skłądać...

ZAproponowali wymianę całego zapięcia za 460zł (odmówiłem)

Na ebayu widziałem że można kupić taki drucik, ale nie ma pewności czy będzie pasował

Czy ktoś się orientuje gdzie w Polsce dostanę taką część?

Czy ta z linku będzie pasować?   http://www.ebay.pl/itm/NEW-OMEGA-GENUINE-CLASP-LOCK-SPRING-SEAMASTER-1502-1503-1504-1514-1610-1611-1612-/302164275003?hash=item465a64ef3b:g:KzsAAOSwxH1T6iQH

Z góry dzięki

Zdjęcia bransolety

post-87163-0-55118300-1483627425_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedawca podaje numery bransolet do których pasuje jego sprężynka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tych zapięciach najczęściej psuje się właśnie sprężynka, miałem to samo w Planet Ocean 2500.

W SGP spokojnie możesz zamówić samą sprężynkę i założyć ją sam.

Nie znam niestety numeru ref.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego o ile bransoleta w Twoim zegarku to referencja 1503/825, to powinna do niej pasować taka sprężynka - 085ST0055. Jeśli nie, to po po prostu wpisz w google "omega clasp spring" i poszukaj właściwej dla Twojej bransolety i zamów gdzie chcesz, ebay/SG

P.S. Ze zdjęcia wynika, że w zapince masz wszystkie części, możesz sobie porównać z http://www.ofrei.com/page393.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.