Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

capt66

Zodiac

Rekomendowane odpowiedzi

Co mi powiecie na temat tej firmy ? ja kojarzę ją od zawsze ale nie mogę znaleźć zdanych konkretnych informacji. Dostępne są te zegarki w Polsce? Maja w swojej ofercie jakieś ciekawe mechaniki do 1500 zł ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha jeszcze jedno. gdzie umieścilibyście tą firmę w piramidzie prestiżu. nie wiem czemu ale ta marka jest przezemnie kojarzona od zawsze ( jak omega rolek czy Tissot ) czekam na jakieś informacje zdjęcia historie firmy. a co powiecie o tym zegarku https://zodiacwatches.com/pdp/?sku=ZO8000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w piramidzie jest prawie na samym końcu :D

mnie też te zegarki ostatnio zaciekawiły (dla małżonki muszę już jednego kupić :D )

ten model jest całkiem fajny chyba chrono go ma lub miał

chyba tylko na allegro jest kilka do kupienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta firma nie występuje w żadnym z katalogów typu Chronos, Uhren Exclousive. Jest natomiast zrzeszona w FHS.

Dodawanie cen na stronie producenta, jeszcze w dolarach raczej prestiżu jej nie dodaje. Ponadto same kwarce, tylko jeden model automatyczny w różnych wersjach kolorystycznych powoduje, że o prestiżu trudno tu raczej mówić.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys Zodiak mial w ofercie bardzo fajne zegarki m.in mechanizmami Zenitha. Widocznie skonczyly sie dobre czasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez sie zdziwiłem widząc cenę na stronie producenta, a szkoda bo zegareczek bardzo ładny. znacie może modele innych firm w podobnej stylistyce w cenie podanej u góry? widziałem doxę sub cena 1200... euro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież jest na tarczy pod "6". Widać na jednym ze zdjęć. Owawiam się jednak, ze to kwarc.

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dojrzałem sory :D a mechanika takiego do max 2000 sie znajdzie? bo koledze sie bardzo spodobał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co znaczy takiego? Identycznego -raczej nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś podobnego może być na kauczuku bądź bransoletce. edoxy sie mu spodobały. ja znalazłem coś takiego w automacie http://www.timeway.ch/Edox/Edox-C1/Edox-C1-Date-Automatic-I . jeżeli możecie wklejcie zdjęcia nurków do max 2000 oczywiście im tańszy tym lepszy. kolega będzie sobie wchodzili oglądał. może zostanie kolejnym klubowiczem :D może lepiej nowy temat założyć?? ( wszystkie tematy poprzednie na forum były przeglądane)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.