Lawnowerman 937 #426 Napisano 29 Sierpnia 2017 no Bartek .... bardzo fajny model.gratuluje Dzieki.Tytan, Tryt, Tachymeter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3297 #427 Napisano 29 Sierpnia 2017 Dzieki.Tytan, Tryt, Tachymeterno kurcze nie domyśliłbym się hehe Tachymeter z daleka widać, Titanium też jasno napisane i kolor jakiś taki nie stalowy no może te pałeczki trytu ciężej zauważyć Super model baz dwóch zdań! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #428 Napisano 31 Sierpnia 2017 taki wpadł... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #429 Napisano 1 Września 2017 ThomasCo to za zegarek wygląda bardzo interesująco Graty! Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #430 Napisano 1 Września 2017 Independent Watch One koperta 44, L2L 50mm pasek 24 w srodku NH35 szafirowe szklo (wypukle, ale nie widze AR - albo tak dobry, albo nie ma) i wkladka bezela; bezel 120 klikow teoretyczne WR na poziomie 300, zakrecana koronka Pasek mocowany na wkrecane piny, podobnie jak klamra. Co ciekawe bezel mocowany jest na 6 srubek + uszczelka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #431 Napisano 1 Września 2017 (edytowane) Gratki nowego zakupu ! Marcin ( Bryku ) tez go miał i wypowiadał sie bardzo pozytywnie Gratki nowego zakupu ! Marcin ( Bryku ) tez go miał i wypowiadał sie bardzo pozytywnie A mi natomiast Zelos zaczyna chodzić po głowie.... Edytowane 1 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #432 Napisano 1 Września 2017 ThomasDzięki. Mam takiego na oku z żółtą tarczą. Cena bardzo fajna jak za taki zegarek Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #433 Napisano 1 Września 2017 Piotrek, to się nie zastanawiaj, zabawka warta swojej ceny. Ja mam żółte DB, więc padło na inny kolor, ałe jakbym nie miał już żółtka w pudle to też bym poszedł w tym kierunku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 263 #434 Napisano 2 Września 2017 classic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #435 Napisano 2 Września 2017 Gigant Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #436 Napisano 2 Września 2017 Brąz? Jaka średnica koperty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #437 Napisano 2 Września 2017 Brąz? Jaka średnica koperty?Tak to brąz a średnica 49 mm i zaskoczenie...leży na łapie lepiej i wygodniej jak Helson 42 mm Jest świetny i tyle Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #438 Napisano 2 Września 2017 Jak się znudzisz daj znać. Tylko zrób dobrą cenę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 3142 #439 Napisano 2 Września 2017 Wygląda jak zegarek kapitana Nemo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #440 Napisano 2 Września 2017 za***isty jest. Mam trochę wątpliwości co do trytu, ale pewnie się przekonam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #441 Napisano 2 Września 2017 ThomasMasz racje jeśli chodzi o tryt nie miałem z nim wcześniej do czynienia i szczerze myślałem że to lepsze od zwykłej lumya tu lipa,jeszcze w zupełnej ciemności nie był ale rewelacji nie będzie. Zrobię zdjęcie i tu wrzucę Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #442 Napisano 2 Września 2017 A czy ten model z lumą nie występuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #443 Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Nie. Ten nie. No cóż nadrabia wykonaniem i jak dla mnie wyglądem,jestem nim zauroczony świetny zegar. Co ciekawe kilka godzin temu rozpakowany , folie pościągane a on już się postarzał , zupełnie inaczej jak Helson i Maranez Jest ciekawy artykuł tu gdzieś na forum poświęcony tej busoli.Ten Vostok występuje również w wersji stalowej a i w brązie w kilku kolorach tarczy, mi przypadł do gustu z brązową Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 2 Września 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #444 Napisano 2 Września 2017 Jest fajny, strasznie mi się widzi, tylko ten tryt... Uwielbiam brąz... Triton, Rawai, dokooptowałbym coś, żeby trójca była... Marzy mi się Zenith Pilot, ale póki co poza zasięgiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #445 Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Tak Zenith piękny!Może kiedyś Ale co ciekawego zauważyłem pudełko przystosowane do przechowywanie czterech zegarów kolejny plus Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 2 Września 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7670 #446 Napisano 2 Września 2017 Piękny zestaw! Gratuluję! Chyba mocniej przyjrzę się Rosjanom... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #447 Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Dzięki jest jeszcze TC-9 Pilot a w drodze Bob Wellson 2017 i dwa Balticusy z brązu jak projekt dojdzie do skutku W planach jeszcze Regia i z brązu póki co temat zamykam. Chyba Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 2 Września 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #448 Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Dzięki jest jeszcze TC-9 Pilot a w drodze Bob Wellson 2017 i dwa Balticusy z brązu jak projekt dojdzie do skutku W planach jeszcze Regia i z brązu póki co temat zamykam. ChybaSent from my iPhone using TapatalkRozkręciłes sie kolego A u mnie tymczasem P.s. Zelosa dalej szukam .... Ktoś , coś ?P.s. Ustosunkuje sie rownież do trytu.... kiedy twoja luma juz padnie , tryt nadal bedzie świecił . Zróbcie prosty eksperyment : przed położenie sie spać przygotuj dwa zegarki , jeden z luma a drugi z trytem. Ustaw budzik na np. 2h. Po przebudzeniu , kiedy oczy beda bardziej przystosowane do ciemności , sprawdź ktory zegar jest bardziej widoczny . Stawiam na tryt .Ludzie maja mylne pojęcie trytu. Wydaje im sie ze bedzie w nocy świecił jak rasowa tuba z uranem która porzucił Homer Simpson po zakonczeniu pracy Edytowane 3 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwirek 41 #449 Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Tryt...posiadam Trasera Commandera z trytem, w porównaniu do Monstera prawie go nie widać, ale jak kolega wyżej zauważył, wystarczy oczy przyzwyczaić do ciemności i nie ma problemu z odczytaniem godziny...o wiele bardziej subtelne oświetlenie w porównaniu do żarówek monsterowych Edytowane 3 Września 2017 przez zwirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #450 Napisano 3 Września 2017 SławekMasz racje zegarki w pudełku były zamknięte przez godz bez naświetlania i tylko tryt widać wyraźnie. Poniżej zdjęcie czterech i tylko tryt na zdjęciu widać. Ze żywo resztę można przeczytać lecz na zdjęciu ich nie ma Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach