Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

GP

DOBRY ZEGARMISTRZ W POZNANIU LUB OKOLICACH.

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM!

PODPOWIECIE KOGOŚ UCZCIWEGO, ALE I NAPRAWDĘ DOBREGO SPECJALISTĘ DO CAŁKOWITEGO ROZBIERANIA, OLIWIENIA ITP? (najlepiej, gdyby na koniec umiał też złożyć ;-) ).

CHODZI MI O POZNAŃ, WRZEŚNIĘ, POBIEDZISKA, GNIEZNO, INOWROCŁAW, W NAJGORSZYM WYPADKU - BYDGOSZCZ.

DZIĘKI!

GP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

Gniezno ul. Lecha 3 Budynek PZ-MOT -wejscie od ulicy.Pobiedziska jesli chodzi o szwajcary omijaj szerokim łukiem.Najlepiej powiedziec ze z polecenia takiego chudego rudzielca ktoremu naprawia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki! Dzięki! Dzięki!

GP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poznań ul Gwarna niestety nie znam numeru ale dosc łatwo trafic , tzn idąc ul. Gwarna od "okrąglaka" to po lewej stronie na piętrze ! polecam ! nie drogo i dobrze , gość lubi to co robi i jest uparty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Poznań ul Gwarna niestety nie znam numeru ale dosc łatwo trafic , tzn idąc ul. Gwarna od "okrąglaka" to po lewej stronie na piętrze ! polecam ! nie drogo i dobrze , gość lubi to co robi i jest uparty :D

DZIĘKI ! ! !

Poszedłem do niego (też nie zwróciłem uwagi na nr, ale faktycznie, idąc od Okrąglaka po lewej w bramie i na półpiętrze). Miły człowiek, dobry fachowiec, doradził, pomógł i ... nie skasował!!!

WSZYSTKIM POZNANIAKOM POLECAM !!!

(i nie dlatego, że można zaoszczędzić!!! :lol: )

GP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.