piotrek39 3574 #3351 Napisano 18 Września 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #3352 Napisano 18 Września 2018 Repsak, daj więcej fotek Oceanauta...niech chociaż oko nacieszę Nigdy nie kupowałem poza granicą, więc pozostaje powzdychać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3353 Napisano 18 Września 2018 BobWellson rządzi jednak. Że też nie można kupić takiego złoma nigdzie !!! 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3354 Napisano 18 Września 2018 (edytowane) Ciężko powiedzieć gdzie produkują , sądząc po wykonaniu stawiał bym na Swiss ale pewnie tak nie jest kawał pożądanego zegara. Polecam bardzo. Od pewnego czasu bije się z myślami , zastanawiam się nad zmniejszeniem swojej brązowej kolekcji w tym Heroic też. Dodam tylko , że miałem go na ręce może 5 razy cały czas leży w sejfie razem z pozostałą kolekcją. Szkoda ich by leżały Sent from my iPhone using TapatalkWitaj.Jakbyś chciał zmniejszyć kolekcję o Heroica daj znać na PW. Edytowane 18 Września 2018 przez mie49 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3355 Napisano 18 Września 2018 BobWellson rządzi jednak. Że też nie można kupić takiego złoma nigdzie !!!To rzeczywiście bardzo udany wizualnie zegarek. Czytałem jednak bardzo niepochlebne recenzje na forach międzynarodowych co do jakości wykonania. Kilku kolegów ma te zegarki, jak sadzicie czy tak jest w rzeczywistości. Ma się pojawić Bob na ETA 2842-2 special editon. Myślę poważnie o zakupie, ale mam wątpliwości co jakości wykonania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3356 Napisano 18 Września 2018 Panowie , są jeszcze dostępne Boby 2018 ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3357 Napisano 18 Września 2018 Nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3358 Napisano 18 Września 2018 Pewnie przez ich niską jakość wykonania dodam tylko , że przed sprzedaż była najpierw otwarta dla ich starych klientów w tym i mnie , i jak zauważyłem połowa pewnie przez nich wykupiona. Ciekawe dlaczego ponownie kupili słabo wykonany zegarek Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3359 Napisano 18 Września 2018 (edytowane) Z tą szybkością sprzedaży bym tak się nie zachwycał, dobre dwa miesiące można je było kupić a ilość naprawdę nie była duża, dopiero po paru wpisach na kilku forach FB szybko się rozeszły, cena trochę przesadzona wg mnie, technikalia nie zachwycają, choć, jeżeli movement jest tak dobrze zaimplementowany jak w zelosie to może nie będzie się czego czepiaćHammerhead szczególnie w promocji to zdecydowanie lepszy wybór Boję się pomyśleć ile zawołają za wersję super hiper limit z eta w środku... Edytowane 18 Września 2018 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3360 Napisano 18 Września 2018 (edytowane) Ja nie powiedziałem , że szybko się sprzedały tylko , że pewnie połowa to kupiona przez starych klientów. Zresztą przez miją systematyczność w czytaniu e-mail sam nie wiele brakowało bym się spuźnil z zakupem przynajmniej zielonego. Cena jak cena , fajne jest to , że nie robią reedycji , przez co przy ewentualnej odsprzedaży nie tracisz nic a nawet możesz troche zarobić w przypadku Zelos inaczej byś mówił gdybyś kupił z pierwszej serii za sporą kase a następnie firma postanowiła sobie zadrwić ze swoich starych klientów sprzedając kolejną edycje za pół tej ceny ta firma już dla mnie nie istnieje , choćby nie wiem jakie zegary wypuścili. Limited edyition 99 sztuk razy ile ? Śmiech !! Edit Nie więcej jak 200 $ , podobnie mają inne brandy Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 18 Września 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3361 Napisano 18 Września 2018 (edytowane) O polityce firm ciężko dyskutować, Bob robiąc króciutkie serie w wysokiej cenie czerpiąc garściami z dorobku innych firm w mojej ocenie też jakoś szczególnie honorowo nie postępują. Super Bronzo wydaje się, że to końcu ich najbardziej autorska produkcja. Patrz na ceny, Hammerhead z drugiej ręki mocno trzyma cenę, nawet używki nie zbliżają się do ceny z promocji, z resztą to chyba jeden z najbardziej udanych nurków, niezależnie czy w brązie, czy stali Edytowane 18 Września 2018 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3362 Napisano 18 Września 2018 To prawda zrobili reedycję Hammerheada (ja na tym skorzystałem), ale z drugiej strony Abbys 2 na razie nie. Co do jakości wykonania dalej nie mam jasności. To że sprzedaż 100 szt zegarków trwa kilka miesięcy, a dla porównania Zelosa kilka tygodni mówi o popycie i podaży. Zresztą popatrzmy na ZIXEN-a. Robił świetne zegarki jakościowo i wizualnie, ale przez nadmiernie wygórowane ceny zakończył w tym roku działalność. Patrząc na zegarki Bobawellsona to przy tak krótkich seriach mimo wygórowanej ceny nie wiem jak osiągają rentowność.Na marginesie ciekaw jestem ceny super bronzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3363 Napisano 18 Września 2018 Za cene 350 $ tylko ciemny jak nie ma a chce nie skorzysta do jakości nie mam rzadnych zastrzeżeń ( hamera ) bardziej mnie gniecie , że to już masowką zalatuje ( mam zegarek limitowany jeden z 5000 ? ) to już nie jest wyjątkowy zegar , to tak SKX w brązie i nie tylko. Każdy ma lub miał , przez co traci w moich oczach. To tylko moja opinia, nikogo urazić i zrazić nie chcę Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3364 Napisano 18 Września 2018 Trudno się z Tobą nie zgodzić. Jeśli producent pisze o wersji limitowanej to jego psim obowiązkiem jest tego dotrzymać. Wystarczyłoby, aby zmienił cokolwiek w tym zegarku i nazwał go Hammerhead 3 i byłoby ok. Myślę jednak, że są to małe firmy bez wykształconych menadżerów. Tak jak pisałem te firmy walczą o przeżycie bo konkurencja rośnie. Powracając jednak do tematu jakości Boba zegarków dobra, taka sobie, zła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3365 Napisano 18 Września 2018 (edytowane) Jakość Boba dobra , taka sobie , zła ? Chcesz wiedziec , wiesz czy zgadujesz? Z jakim modelem miałeś do czynienia ? Jaki model miałeś , posiadasz ? Pytam z czystej ciekawości Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 18 Września 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3366 Napisano 18 Września 2018 To chyba było pytanieWas obu ciężko się czyta, coś tam o interpunkcji żeście słyszeli? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3367 Napisano 18 Września 2018 To chyba było pytanieWas obu ciężko się czyta, coś tam o interpunkcji żeście słyszeli? Coś tam słyszałem , ale to było dawno i już nie pamiętam Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3368 Napisano 18 Września 2018 Nie mam zegarka Boba, ale chcę kupić SUPER BRONZO SPECIAL EDITION jak tylko się pojawi możliwość kupna na stronie. Stąd moje pytanie.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3369 Napisano 18 Września 2018 Jakość średnia , ale z modelu na model lepsza. Fajne jest to , że gdzie bym go nie pokazał wzbudza wiele emocji na ten przykład to samo zdjęcie wkleiłem wczoraj na fb i na chwile obecną mam 3 osoby poważnie zainteresowane kupnem oczywiście nie jest for sale Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3370 Napisano 18 Września 2018 Dzięki za informację. O to mi chodziło. Ten model Boba, który mas jest super. Nie warto się go pozbywać. Zobaczymy co nowego zaproponują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #3371 Napisano 18 Września 2018 To zegarek został nazwany Renegade moje wersja tak wygląda. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #3372 Napisano 18 Września 2018 Eee, panie... Wszystko piękne. I te rybki Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #3373 Napisano 18 Września 2018 TC-9 ma nowy kickstart bronze zegarek. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #3374 Napisano 18 Września 2018 Widziałem, ale jakoś mnie nie porwał. I ta wywindowana cena regularna. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3375 Napisano 18 Września 2018 I jest zapowiedź GG Peacemaker w brązie! Patrząc na ceny nowego Vanguard-a tanio pewnie nie będzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach