abir 8430 #3401 Napisano 22 Września 2018 Piotr, wszystko piękne, i moim zdaniem spójne.Wspaniały projekt Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3402 Napisano 22 Września 2018 no i właśnie to jest piękne : handmade Piotra - kilka-kilkanaście sztuk i masz coś co jest unikalne, mocne, twarde....a w temacie B Wellsona to już pojawiają się posty o odkupieniu zegarka zanim jeszcze Wellson go zaczął rozsyłać ).Tak, że jeśli ktoś chce zrezygnować to są chętni do odkupienia miejsca. 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3403 Napisano 22 Września 2018 Co do Boba to jest jeszcze Super Bronzo z Etą. Przedpłaty przeniesione z października na listopad. Ponadto mamy tylko parę rąk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8430 #3404 Napisano 22 Września 2018 (edytowane) Gdzie piszą o tym bobie? O wykupie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Września 2018 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #3405 Napisano 22 Września 2018 (edytowane) Zelosa Helmsmana 2 mam od jakiegoś czasu tarcza z meteorytem. Nie zamienił bym go na coś innego. Chociaż na początku miałem mieszane uczucia, faktycznie tarcza meteorytu powodowała, że miałem wrażenie, że czegoś jest za dużo. Jednak przyzwyczaiłem się . Gumowy pasek porażka, natomiast skóra pasuje idealnie. Nie muszę dodawać, że zegarek dopracowany w każdym szczególe Edytowane 22 Września 2018 przez arkad4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3406 Napisano 22 Września 2018 Panowie, łapię się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3407 Napisano 22 Września 2018 Zelosa Helmsmana 2 mam od jakiegoś czasu tarcza z meteorytem. Nie zamienił bym go na coś innego. Chociaż na początku miałem mieszane uczucia, faktycznie tarcza meteorytu powodowała, że miałem wrażenie, że czegoś jest za dużo. Jednak przyzwyczaiłem się . Gumowy pasek porażka, natomiast skóra pasuje idealnie. Nie muszę dodawać, że zegarek dopracowany w każdym szczególeJak znam życie, na gumie nawet bym go nie nosił :-) A pisząc o skórzanym pasku masz na myśli ten, któty daje Zelos czy specjalnie coś do niego zamawiałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3408 Napisano 22 Września 2018 https://youtu.be/BrAwizbGSQA Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #3409 Napisano 22 Września 2018 Mam pasek oryginalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3410 Napisano 22 Września 2018 (edytowane) PowitołW opisie poniższego filmu kod na -150$ przy zakupach Helmsmana 2 bezpośrednio u Zelosa: z którego skwapliwie skorzystałem Tak tylko mówię... Edytowane 22 Września 2018 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3411 Napisano 23 Września 2018 Skwapliwie skorzystałeś i ... Na co się zdecydowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #3412 Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Edytowane 23 Września 2018 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3413 Napisano 23 Września 2018 PowitołW opisie poniższego filmu kod na -150$ przy zakupach Helmsmana 2 bezpośrednio u Zelosa:z którego skwapliwie skorzystałem Tak tylko mówię... Taniej nie wyjdzie przez SW? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #3414 Napisano 23 Września 2018 Błyskawiczny, w 5 procentach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3415 Napisano 23 Września 2018 Błyskawiczny, w 5 procentach Masz na myśli bezel? :-). CB niestety poza zasięgiem póki co. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #3416 Napisano 23 Września 2018 No tak A tym czasem się patynuje naturalnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3417 Napisano 23 Września 2018 Powitoł Skwapliwie skorzystałeś i ... Na co się zdecydowałeś?Podstawowa wersja: brąz+czarna tarcza. Przez chwilę zastanawiałem się nad niebieską, ale po przejrzeniu zdjęć stanęło na czarnej. Mam nadzieję, że upust styknie na haracz USu Taniej nie wyjdzie przez SW?Pól brązowego H2 nie mają na magazynie. Jak były to wychodziły ponad 2kPLN, choć pewnie już cło by mnie nie chwyciło. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3418 Napisano 23 Września 2018 PowitołPodstawowa wersja: brąz+czarna tarcza. Przez chwilę zastanawiałem się nad niebieską, ale po przejrzeniu zdjęć stanęło na czarnej.Mam nadzieję, że upust styknie na haracz USu Pól brązowego H2 nie mają na magazynie.Jak były to wychodziły ponad 2kPLN, choć pewnie już cło by mnie nie chwyciło. Z Holandii nie ma cła i zwrócić można bez problemu a zegarek w 2 dni na miejscu. Przerobiłem temat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3419 Napisano 23 Września 2018 Witam Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3420 Napisano 23 Września 2018 Piotrek39 nice! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3421 Napisano 23 Września 2018 (edytowane) @porcelanowy pochwal się jak dotrze bo z dziką radością pomacam na żywo bo korci bardzo jak się zacznie z jednym brązem to chce się więcej edit żeby nie na pusto Edytowane 23 Września 2018 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3422 Napisano 23 Września 2018 Piotrek, racz się walić w błoto za ten pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8430 #3423 Napisano 23 Września 2018 Łykend z czołgiem Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3424 Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Piotrek, racz się walić w błoto za ten pasek Będzie ciężko susza , ale jesień się zaczyna to poczekam da jakiś deszcz Tymczasem zmiana na flagowca Rafał za***isty zestaw Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 23 Września 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8430 #3425 Napisano 23 Września 2018 Dzięki,Helson ma 10 % w dół dla chętnych Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach