abir 8416 #3626 Napisano 8 Października 2018 jak tam poniedziałek??, u mnie ból głowy, kłopoty w orientacji, koordynacji i nadwrażliwość na dźwięki /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3627 Napisano 8 Października 2018 (edytowane) @abir, to znaczy że weekend był udany Super zdjęcia, fajny ten Helson. Edytowane 8 Października 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3628 Napisano 8 Października 2018 Abir Czyli Ty bokser jesteś , Adamek też dziś tak się czuje , rozmawiałem z nim dziś króciutko Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3629 Napisano 8 Października 2018 (edytowane) @abir, to znaczy że weekend był udany Super zdjęcia, fajny ten Nelson. oj udany, tylko poniedziałek pod górkęAbirCzyli Ty bokser jesteś , Adamek też dziś tak się czuje , rozmawiałem z nim dziś króciutko Sent from my iPhone using Tapatalkja to z tych co uciekają jak biją ale odczucia z Adamkiem mogę mieć podobne imbir - też go teraz używam Edytowane 8 Października 2018 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3630 Napisano 8 Października 2018 oj udany, tylko poniedziałek pod górkęja to z tych co uciekają jak biją ale odczucia z Adamkiem mogę mieć podobne imbir - też go teraz używamAle chyba nie tak jak ja do zdjęć to staf mojej żony , zna się na tym ale dzięki , że mi powiedziałeś co to jest Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3631 Napisano 8 Października 2018 imbir albo po naszemu ginger i zeby nie na pusto 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkleathers 32 #3632 Napisano 8 Października 2018 AbirCzyli Ty bokser jesteś , Adamek też dziś tak się czuje , rozmawiałem z nim dziś króciutko Sent from my iPhone using Tapatalk Przez, krótką chwilę chciałem zasugerować szybką wizytę u dermatologa U mnie ostatnio ten nie schodzi z ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3633 Napisano 9 Października 2018 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkleathers 32 #3634 Napisano 9 Października 2018 Dobry wieczór, Pan z DHL za cierpliwość i wspólne poszukiwanie działającego bankomatu dostał piątaka A ja pudełeczko. Tarcza ma fajną fakturkę która mi tu nie wyszła do końca. Pierwsze wrażenia super, tak jak się spodziewałem. Czas ponosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3635 Napisano 9 Października 2018 graty,faktura tarczy wyjdzie ci w dobrym świetle.mój też dziś dojechał. również mam pozytywne wrażenia, bardzo wygodny. jak nabierze sznytu będzie jeszcze lepszy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3636 Napisano 9 Października 2018 Kawał koronki. Można w rękawicach zimą kręcić :-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3637 Napisano 9 Października 2018 Gratulacje, kameraden! Ja teraz też odliczam... od 39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #3638 Napisano 9 Października 2018 Thomas666 puszka fajna. Mam bzika na punkcie Seikowych "zapozyczeń" Szkoda ze bezel nie jest z brązu. Ale tarcza to no.. zkiepszczona konkretnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3639 Napisano 9 Października 2018 A mnie się ta tarcza podoba... Puszka dorabiana, zwykła nierdzewka nie miała duszy. Ale już robią całość z brązu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15879 #3640 Napisano 10 Października 2018 Panowie nie ma ktoś na wymianę Maraneza Layan z zieloną tarczą california na Seiko Sumo niebieskie. Dopłaty do dogadania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #3641 Napisano 10 Października 2018 Thomas myslałem ze to jest ten własnie chinski tunczyk z brązu A co do tarczy mam na mysli że jest kopnięta, indeksy nie zgrywają sie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3642 Napisano 10 Października 2018 Hejka !!! Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3643 Napisano 10 Października 2018 Thomas myslałem ze to jest ten własnie chinski tunczyk z brązu A co do tarczy mam na mysli że jest kopnięta, indeksy nie zgrywają sie. Może taka perspektywa, wszystko gra, pokrywa się i jest w najlepszym porządku. Jakby coś było nie tak, to by mi to nie dało spokoju Szafir wypukły jest dość znacznie, więc może stąd optyka nieco przekłamuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3644 Napisano 11 Października 2018 @piotrek39Vostok z trytem zawsze w cenie dawaj więcej jego zdjęć jak tylko masz ochotę bo miło patrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #3645 Napisano 11 Października 2018 Dziś zelosik już lekko przybrudzony przez czas i pierwszy raz na oryginalnym pasku horween. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3646 Napisano 11 Października 2018 KrupikDzięki , lubię zegarki , które wzbudzają jakieś emocje ten na przykład mało komu się podoba a zawsze komentują czyli zegar fajny. Zgrzyt Klasa Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #3647 Napisano 11 Października 2018 (edytowane) zgrzyt, a nie chciałbyś popełnić jakiejś mini recenzji albo opisać w paru słowach wrażenia z użytkowania? Jestem z tej mniejszości, której zegarek się nie podoba ale na żywo nie ma gdzie obejrzeć niestety Dziś zelosik już lekko przybrudzony przez czas Edytowane 11 Października 2018 przez brejq 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #3648 Napisano 11 Października 2018 Hmm, pomyślę nad recenzją Minęło trochę czasu, ale jeszcze się z nim oswajam. Btw. Zegarek Ci się nie podoba, ale czekasz na reckę? zgrzyt, a nie chciałbyś popełnić jakiejś mini recenzji albo opisać w paru słowach wrażenia z użytkowania? Jestem z tej mniejszości, której zegarek się nie podoba ale na żywo nie ma gdzie obejrzeć niestety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #3649 Napisano 11 Października 2018 Hah, miało być że się podoba oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3650 Napisano 11 Października 2018 @piotrek39 czyli jestem w tej mniejszości, mi się podoba. Zelos w brązie zapłacony w sobotę u "producenta", nie mam jeszcze informacji o wysyłce - mam się martwić ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach