abir 8314 #4476 Napisano 20 Stycznia 2019 jestem ciekaw co z tej zieleni wyjdzie na massdrop jest brąz firmy Revue Thommen, różne tarcze. Marka dla mnie znana całkowicie z niczego. Ale może komuś się spodoba. Życzą sobie 480$. dla mnie trochę pod helsona podchodzi TU 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #4477 Napisano 20 Stycznia 2019 Mnie się podoba ale to dlatego że mój Steinhart mi się podoba a ten jest bardzo podobny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4478 Napisano 20 Stycznia 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4479 Napisano 20 Stycznia 2019 Olbrzym. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4480 Napisano 20 Stycznia 2019 Jest moc! I ten pasek... Miałem w łapie te części składowe, ale efekt końcowy przeszedł moje wyobrażenie. Piotrek miszcz i artycha jesteś! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #4481 Napisano 20 Stycznia 2019 Chyba przyszła pora na jakiegoś brąza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4482 Napisano 20 Stycznia 2019 Ale casio nie robi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #4483 Napisano 20 Stycznia 2019 Świat nie kręci się wokół Casio kolego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #4484 Napisano 20 Stycznia 2019 (edytowane) A wlasnie ze Casio ma bronza https://www.cortinawatch.com/en/news/casio-new-luxury-watches-mrg-g2000ha/ Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #4485 Napisano 20 Stycznia 2019 Oooo, bardzo ładny Tylko zaraz powiedzą że to tylko bezel a reszta to poskrecane stalowe elementy z wkładkami tworzywa w środku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4486 Napisano 20 Stycznia 2019 Z ust mię to wyjmłeś! BTW śfiat siemm kończy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4487 Napisano 20 Stycznia 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4488 Napisano 20 Stycznia 2019 Oszsz... Nie wiedziałem, że toto tak świeci.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4489 Napisano 20 Stycznia 2019 Wiem dlatego taka faktura tarczy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8314 #4490 Napisano 20 Stycznia 2019 Piotrek, wiesz co chcę napisać. Ale nie napiszę bo to byłoby nudne.Mimo, że Twoje autorskie zegarki to nie moja waga - jednak mocno Ci kibicuję 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4491 Napisano 20 Stycznia 2019 Dzięki Rafał Od Ciebie miłe słowo zawsze dobrze usłyszeć. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #4492 Napisano 20 Stycznia 2019 O! Moja Kobita ostatnio wspominała, że przydałby się jej zegarek z czaszką. Będzie pasował na nadgarstek 15cm? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4493 Napisano 20 Stycznia 2019 Będzie super , to dokładnie na ten rozmiar nadgarstka robione Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #4494 Napisano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Przynajmniej za daleko od domu nie odejdzie... Ps. Coś się te uśmiechnięte mordki nie chcą wstawiać z Szajsunga... Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Odin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #4495 Napisano 20 Stycznia 2019 Przynajmniej za daleko od domu nie odejdzie... Ps. Coś się te uśmiechnięte mordki nie chcą wstawiać z Szajsunga... Dobre Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4496 Napisano 21 Stycznia 2019 Tomaliusz,coś takiego mam na zbyciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4497 Napisano 21 Stycznia 2019 Brąziaki razem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #4498 Napisano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie, sorry, ze w tym dziale, a nie na bazarku, ale raz , że jeszcze sie nie zdecydowałem, a dwa, że wole, zeby ewentualnie poszedl do kogos z tutejszego towarzystwa . Mam identycznego zelosa hammerhead'a z tarcza z meteorytu, jak na zdjęciu kolegi konax'a powyzej. Cały fabryczny set, tj. zegar + guma + dwa paski włoskiej roboty i bardzo wysokiej jakosci: skóra i canvas na skórze (ostatnia edycja była sprzedawana juz tylko na gumie, canvas był do dokupienia, a pełna skóra wogole niedostepna) + cała reszta, tj. fabryczny skórzany podrózny "roll" i pudło z drewna. Na reku dosłownie kilka razy, mozliwe jedynie delikatne slady na pasku od klamerki (lezy zapiety na poduszce), więc stan powiedzmy 9.5/10 , bliski idealnemu, oczywiscie poza niewielka patyna, która juz zdazył delikatnie złapać. Oczywiscie w dalszym ciagu na gwarancji. Ktos byłby zainteresowany? Edytowane 21 Stycznia 2019 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8314 #4499 Napisano 21 Stycznia 2019 Ja już mam swojego.Dział jak najbardziej dobry wg mnie. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #4500 Napisano 21 Stycznia 2019 Panowie, sorry, ze w tym dziale, a nie na bazarku, ale raz , że jeszcze sie nie zdecydowałem, a dwa, że wole, zeby ewentualnie poszedl do kogos z tutejszego towarzystwa . Mam identycznego zelosa hammerhead'a z tarcza z meteorytu, jak na zdjęciu kolegi konax'a powyzej. Cały fabryczny set, tj. zegar + guma + dwa paski włoskiej roboty i bardzo wysokiej jakosci: skóra i canvas na skórze (ostatnia edycja była sprzedawana juz tylko na gumie, canvas był do dokupienia, a pełna skóra wogole niedostepna) + cała reszta, tj. fabryczny skórzany podrózny "roll" i pudło z drewna. Na reku dosłownie kilka razy, mozliwe jedynie slady na pasku od szlufki (lezy zapiety na poduszce), więc stan powiedzmy 9.5/10 , bliski idealnemu, oczywiscie poza niewielka patyna, która juz zdazył delikatnie złapać. Oczywiscie w dalszym ciagu na gwarancji. Ktos byłby zainteresowany?Ja byłbym! posyłam pw 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach