artooro 1231 #5401 Napisano 22 Sierpnia 2019 jakby kogoś interesowało to na SW pojawił się swordfish bronze wersja teal. są dwa napędy do wyboruA żeby Cię, no musiałem kliknąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5402 Napisano 22 Sierpnia 2019 no to też klikłem jaką wersję wziąłeś? ja teal na zwykłym seiko nh35.rozmawiałem z Markiem na ich komunikatorze. sprzedają się jak świeże bułki. od 18.30, kiedy pojawił się w sklepie sprzedali wersji teal ponad 10 sztuk 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5403 Napisano 22 Sierpnia 2019 Podobnie, jak obejrzałem na tubce unpacking nie było wyjścia, mega wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5404 Napisano 22 Sierpnia 2019 no to graty. jutro wysyłają. więc po воскресенье dostawa dla mnie najciekawsza wersja, nawet meteor nie robi na mnie takiego wrażenia 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5405 Napisano 22 Sierpnia 2019 macie chłopaki sposób na zdjęcie bezela z zegarka, który ciasno dolega do koperty. nie można go podważyć nożykiem, czy takim ala "ściągaczem" .Może "po seikowemu"? najpierw docisnąć bezel z jednej strony (od boku) i z przeciwnej dopiero można podważyć.Albo zobacz na kopercie dookoła bezela czy nie ma jakiegoś zagłębienia na nożyk.Albo napisz do producenta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5406 Napisano 22 Sierpnia 2019 Może "po seikowemu"? najpierw docisnąć bezel z jednej strony (od boku) i z przeciwnej dopiero można podważyć.Albo zobacz na kopercie dookoła bezela czy nie ma jakiegoś zagłębienia na nożyk.Albo napisz do producenta spróbuję z tym dociskaniem. drugi sposób nie zadziała.dzięki za podpowiedź 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5407 Napisano 23 Sierpnia 2019 I wersja teal na nh35 już jest sold out 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #5408 Napisano 23 Sierpnia 2019 zdjęcie rodzinne + to co na łapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5409 Napisano 23 Sierpnia 2019 Grubo...... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5410 Napisano 23 Sierpnia 2019 Ta Eterna jest zaje****a, oris też z chęcią bym przytulił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5411 Napisano 23 Sierpnia 2019 Piękny zestawJa z Boldrem dziś biegam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5412 Napisano 25 Sierpnia 2019 Piękne zegary panowie macie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5413 Napisano 25 Sierpnia 2019 I wzajemnie Ja dziś plażing i parawaning 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5414 Napisano 25 Sierpnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5415 Napisano 25 Sierpnia 2019 Brąz na codzień: Robert, to jest mistrzostwo świata i okolic. Genialny motyw i super wykonanie!!a z nienacka taka niespodzianka miła mnie spotkała, pocztą przyszło: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5416 Napisano 26 Sierpnia 2019 Nie dość, że widoki masz najlepsze to i niespodzianki na wysokim poziomie. Graty. Co Piotrek wsadził do koperty? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5417 Napisano 26 Sierpnia 2019 no, ten fajowy breloczek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5418 Napisano 26 Sierpnia 2019 Aaaaa 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5419 Napisano 26 Sierpnia 2019 Niech się dobrze nosi. GratyJa dziś oswajam się z torskiem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5420 Napisano 26 Sierpnia 2019 Tracking mówi, że jutro będzie Zelos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #5421 Napisano 27 Sierpnia 2019 Dawno tu nie zachodziłem gratulacje nowych nabytków wszystkim i żeby nie na pusto pisać to ja też . Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5422 Napisano 27 Sierpnia 2019 Jest dobrze, bardzo dobrze. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butik 11369 #5423 Napisano 27 Sierpnia 2019 https://zeloswatches.com/collections/skyraider/products/skyraider-bronze-meteorite-launch-special?variant=21391211200601 Dziś przyleciał. Oprócz ceny zakupu $1.099 Fedex zażyczył sobie 106zł opłat celno-podatkowych. Poza tym Klient po pierwszych wspólnych chwilach zadowolony 0 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5424 Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) No i dotarł, gdyby jeszcze wskazówki były matowe było by genialnie a tak jest tylko świetnie Hammerhead poszedł właśnie przez te błyszczące indeksy ale ten zostanie trochę dłużej. Tarcza jest cudo, pod pewnymi kątami trochę jak clipperton orisa ze zdjęć. Może dlatego tak bardzo mi się podoba Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5425 Napisano 27 Sierpnia 2019 https://zeloswatches.com/collections/skyraider/products/skyraider-bronze-meteorite-launch-special?variant=21391211200601 Dziś przyleciał. Oprócz ceny zakupu $1.099 Fedex zażyczył sobie 106zł opłat celno-podatkowych. Poza tym Klient po pierwszych wspólnych chwilach zadowolony super zegar.zelos wie, jak opisać papiery podróżne No i dotarł, gdyby jeszcze wskazówki były matowe było by genialnie a tak jest tylko świetnie Hammerhead poszedł właśnie przez te błyszczące indeksy ale ten zostanie trochę dłużej. Tarcza jest cudo, pod pewnymi kątami trochę jak clipperton orisa ze zdjęć. Może dlatego tak bardzo mi się podoba graty. mój jeszcze w kartonie. później się nim zajmę. ale widzę, że to dobry zakup 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach