Taaaak, trzeba tylko szukać Roero Rosso albo Roero Nebbiolo (ten sam szczep co Barolo albo Barbaresco).
Z białych w tym regionie to zdecydowanie musujące Alta Langha (choć gładkie Roero Arneis teź pycha).
Z czerwonych to z tej najwyższej półki moim zdaniem Barbaresco w większości przypadków jest lepsze od Barolo (też na gronach Nebbiolo, tylko leżakuje 3 zamiast 4 lat) a w ogóle na codzień to najfajniejsze jest Barbera (wszystko jedno czy d'Asti czy d'Alba) ale koniecznie Superiore, z dębowych beczek, bo standardowa barbera jest z kadzi betonowych lub stalowych (to już jest takie bardzo stołowe wino).
Żeby nie było zupełnie offtopowo załączam piękną instalację OMEGI z butelką alkoholu
Dobre winko, z moich stron ;). Polecam spróbować trunku "Roero" - z drugiej strony rzeki, mniej znane, moim zdaniem nie gorsze, na pewno dużo tańsze, z tych samych winogron rosnących na podobnych podłożach.
(przepraszam za offtop)
Tak szczegółowo z daleka nie widziałem No i masz rację - tutaj więcej:
https://www.hodinkee.com/articles/daniel-craig-wearing-a-yet-to-be-released-white-dial-speedmaster-at-planet-omega-in-new-york
Dziura w samolocie.
Miał białego spidiego na bransie, najprawdopodobniej to:
https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-professional-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31060425002001
Wystawa „Planet Omega” w NYC. Sporo celebrytów i „ambasadorów” marki (łącznie z Bądem - Dżejmsem bądem), sporo zegarków do zobaczenia w sklepach i takich nie do zobaczenia.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.