abir 8901 #5876 Napisano 15 Grudnia 2019 Sześć Boże 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5877 Napisano 15 Grudnia 2019 Rafał Tarcza podobna jak w hamer oliwkowy. Lubie tarcze zielone. Wczoraj taki kanciak powstał Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5878 Napisano 15 Grudnia 2019 Mógłbyś go nazwać Thunder HulkPrezentuje się atrakcyjnie. Tarcza w ventus kolor ma bardziej intensywny i fajnie gra ze światłem.Ale ten zegarek jest taki grzeczny. HH jest zadziorny. Jeśli mogę to tak określić Mógłbyś go nazwać Thunder HulkPrezentuje się atrakcyjnie. Tarcza w ventus kolor ma bardziej intensywny i fajnie gra ze światłem.Ale ten zegarek jest taki grzeczny. HH jest zadziorny. Jeśli mogę to tak określić 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik 31 #5879 Napisano 15 Grudnia 2019 Ech... i mnie dopadła Wasza choroba... Strasznie kąśliwy ten wirus... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5880 Napisano 15 Grudnia 2019 No graty, niech się dobrze nosi.I niech zachęca do dalszych zakupów 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5881 Napisano 16 Grudnia 2019 Bry!U mnie to samo od kilku dni, czasu nie mam taczki załadować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik 31 #5882 Napisano 16 Grudnia 2019 No graty, niech się dobrze nosi.I niech zachęca do dalszych zakupów Dzięki abir, nie ukrywam - zachęca... również do Twoich ofert Póki co leki działają, ale nie wiem jak długo jeszcze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5883 Napisano 16 Grudnia 2019 To prawda, jeśli przygoda z brązem spodoba Ci się od razu to ciężko się wyleczyć. Chyba jest to niemożliwe 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5884 Napisano 16 Grudnia 2019 Dzięki abir, nie ukrywam - zachęca... również do Twoich ofert Póki co leki działają, ale nie wiem jak długo jeszcze... Gratulacje z okazji złapania bakcyla i zegarka oczywiście tez ! P.s. Ma ktoś na forum Deep Blue w brązie ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5885 Napisano 16 Grudnia 2019 P.s. Ma ktoś na forum Deep Blue w brązie ? a było takowe? Linka jakaś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5886 Napisano 16 Grudnia 2019 P.s. Ma ktoś na forum Deep Blue w brązie ?chyba w zeszłym roku się przymierzałem do tego zegarka. ale inni wybili mi go z głowy. pisali, że mieli po 2 lub 3 sztuki różnych deep blue i z każdym było coś nie tak. jeden z mechanizmem, inny miał luzy na bezelu, inny się prawie nie kręcił. i w taki sposób odpuściłem. pomyślałem, że jak na taką cenę co sobie życzą to trochę za dużo usterek Jak sobie przypominam to nikt tu nie miał tego zegarka na ich stronach było ostatnio 40% off, tylko nie wiem czy to jeszcze działa 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5887 Napisano 16 Grudnia 2019 a było takowe? Linka jakaś? https://www.deepbluewatches.com/brcudatrtaud.html 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5888 Napisano 16 Grudnia 2019 a mnie w oko wpadł helson stingray bronzemoże w przyszłym roku....https://www.helsonwatches.com/shop.php#!/Stingray-43-Bronze-Green/p/80698473/category=22810412 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5889 Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) chyba w zeszłym roku się przymierzałem do tego zegarka. ale inni wybili mi go z głowy. pisali, że mieli po 2 lub 3 sztuki różnych deep blue i z każdym było coś nie tak. jeden z mechanizmem, inny miał luzy na bezelu, inny się prawie nie kręcił. i w taki sposób odpuściłem. pomyślałem, że jak na taką cenę co sobie życzą to trochę za dużo usterek Jak sobie przypominam to nikt tu nie miał tego zegarka na ich stronach było ostatnio 40% off, tylko nie wiem czy to jeszcze działaAz tak zle z nimi chyba nie jest ..... W końcu paru ludzi na forum ma rzeczona markę, i aż tak tragicznych opowieści o nich nie słyszałem. Zainteresował mnie brąz bo jest w trycie. a mnie w oko wpadł helson stingray bronzemoże w przyszłym roku....https://www.helsonwatches.com/shop.php#!/Stingray-43-Bronze-Green/p/80698473/category=22810412Szlag ! Chłopaki cenią się coraz wyżej . Muszę jednak przyznać że w czekoladzie wygląda mniam. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5890 Napisano 16 Grudnia 2019 Az tak zle z nimi chyba nie jest .... . W końcu paru ludzi na forum ma rzeczona markę, Na pewno masz rację. gość musiał mieć dużego pecha. jednak ja skierowałem uwagę na inne marki 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5891 Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Na pewno masz rację. gość musiał mieć dużego pecha. jednak ja skierowałem uwagę na inne markiAmerykanie .... u nich wszystko może się zdarzyć Fajnie rozwiązali osłonę koronki. Od spodu jest wyfrezowana , nie będzie gryzła nadgarstka. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5892 Napisano 16 Grudnia 2019 na ich stronach było ostatnio 40% off, tylko nie wiem czy to jeszcze działata promocja jest zawsze - kod rabatowy DEEP albo BLUE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5893 Napisano 16 Grudnia 2019 Dobre, 40% rabatu na stałe, tego nie wiedzialem. Nie lepiej obniżyć cenę.Ja widziałem kod 40OFF A przypomniało mi się. Gdy interesowałem się tym zegarkiem to ceny wyjściowe były obniżone o 15 lub 20% i działał jeszcze kod na 40%. Ten brąz wychodził dobrze poniżej 400$. Ale co to była za okazja nie mam pojęcia 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5894 Napisano 16 Grudnia 2019 Dobre, 40% rabatu na stałe, tego nie wiedzialem. Nie lepiej obniżyć cenę.Ja widziałem kod 40OFFA przypomniało mi się. Gdy interesowałem się tym zegarkiem to ceny wyjściowe były obniżone o 15 lub 20% i działał jeszcze kod na 40%. Ten brąz wychodził dobrze poniżej 400$. Ale co to była za okazja nie mam pojęciaPlus cholerny podatek 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5895 Napisano 16 Grudnia 2019 Yes Sir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5896 Napisano 16 Grudnia 2019 Ja tam lubię DB, mam Nato i Depthmastera 2 3K i nie znalazłem słabych stron. Ale ten brąz... Poza tym, że to brąz, to zupełnie nijaki.Nie gada do mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5897 Napisano 17 Grudnia 2019 Ktoś zainteresowany? Tylko 100 sztuk limitacji. Zostało 6 dni na zamknięty preorder. Jakby ktoś chciał mogę zamówić dla niego. 500$ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5898 Napisano 17 Grudnia 2019 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #5899 Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Poniżej kilka fotek tego nowego Aquatico na rece (nadgarstek 18cm), jakby ktoś chciał więcej szczegółów tutaj to jest już recenzja -> http://zegarkiclub.pl/forum/topic/181874-aquatico-super-charger-dive-bronze/ Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Schioedtei 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5900 Napisano 17 Grudnia 2019 Fajne maleństwo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach