traczu 6692 #8251 Napisano 21 Sierpnia 2021 Fajny ten Maranez, gratuluję U mnie tymczasem dzisiaj tak. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8252 Napisano 21 Sierpnia 2021 dobry wybór, też swoją beczkę często noszę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8253 Napisano 23 Sierpnia 2021 Bry! 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8254 Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Muszę powiedzieć, że kolega @abir ma nosa do brązów trafił się na grupie FB i nie dałem rady przejść obojętnie tylko pasek tragedia, niestety Zoretto musiał chwilowo zostać dawcą Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez artooro 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8255 Napisano 23 Sierpnia 2021 Super zegar. Fajnie że są dwa . GratyWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8256 Napisano 23 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, artooro napisał(-a): Muszę powiedzieć, że kolega @abir ma nosa do brązów trafił się na grupie FB i nie dałem rady przejść obojętnie tylko pasek tragedia, niestety Zoretto musiał chwilowo zostać dawcą świetny - gratuluję - człowiek się na chwilę wyloguje z FB a tu takie okazy mu sprzed nosa znikają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6692 #8257 Napisano 23 Sierpnia 2021 Muszę powiedzieć, że kolega [mention=92558]abir[/mention] ma nosa do brązów trafił się na grupie FB i nie dałem rady przejść obojętnie tylko pasek tragedia, niestety Zoretto musiał chwilowo zostać dawcą Gratulacje też o niego pytałem na grupie jak się pojawił, ale jednak cena była dla mnie lekko zaporowa jak na chiński mechanizm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grawermen 532 #8258 Napisano 23 Sierpnia 2021 W dniu 13.08.2021 o 21:28, Thomas666 napisał(-a): Leszek, świetne to! Tarcza wypas! Co to za koperta? Dziękuję - koperta firmy Parnis - niestety nie stać mnie na droższe W dniu 13.08.2021 o 21:38, abir napisał(-a): bardzo dobrze to wygląda. wielkie brawa może wskazówki mało czytelne na tle tej wspaniałej tarczy, ale to niewielki szczegół Dziękuję - tarcza jest grawerowana kwasem W dniu 13.08.2021 o 21:54, rk7000 napisał(-a): Koperta chyba nie jest z brązu tylko tak jest stylizowana. Tak - koperta to stal 316L którą oksyduję w piecu ( zobacz ostatnie zdjęcie ) - ale tarcza jest z mosiądzu 🙂 Dzisiaj drugi Parnis - California - niestety chyba na razie ostatni bo fundusze nie pozwalają mi na zwiększenie kolekcji. - miłego dnia Panowie i Panie . 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8259 Napisano 23 Sierpnia 2021 4 godziny temu, traczu napisał(-a): Gratulacje też o niego pytałem na grupie jak się pojawił, ale jednak cena była dla mnie lekko zaporowa jak na chiński mechanizm. Mechanizm z pewnością nie jest najwyższych lotów, jeżeli jednak będzie w miarę przyzwoicie trzymał czas to nie będę narzekał, reszta jest obłędna, ciekawa koperta, tarcza w moim ulubionym kolorze z nakładanymi indeksami, day-date, bezel, który wydaje się złożony z trzech części, nie wspominając o oryginalnej tytanowej koronce i wachniku z brązu pod kopułowym kryształem Jestem ze wszech miar zadowolony 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8260 Napisano 23 Sierpnia 2021 Godzinę temu, artooro napisał(-a): Mechanizm z pewnością nie jest najwyższych lotów, jeżeli jednak będzie w miarę przyzwoicie trzymał czas to nie będę narzekał, reszta jest obłędna, ciekawa koperta, tarcza w moim ulubionym kolorze z nakładanymi indeksami, day-date, bezel, który wydaje się złożony z trzech części, nie wspominając o oryginalnej tytanowej koronce i wachniku z brązu pod kopułowym kryształem Jestem ze wszech miar zadowolony 🤗 som smaczki 😍 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #8261 Napisano 23 Sierpnia 2021 Tapatalk dalej popsuty 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8262 Napisano 24 Sierpnia 2021 Miedziak: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #8263 Napisano 24 Sierpnia 2021 Dzień dobry. Niniejszym proszę o dopisanie mnie do klubu brązowców.Tomek dzięki za szybką i fachową transakcje.Time matters 7 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6692 #8264 Napisano 24 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Triptical napisał(-a): Dzień dobry. Niniejszym proszę o dopisanie mnie do klubu brązowców. Tomek dzięki za szybką i fachową transakcje. Time matters Również dziękuję niech się nosi jak najlepiej i jak najdłużej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70544 #8265 Napisano 24 Sierpnia 2021 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8266 Napisano 24 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Thomas666 napisał(-a): Miedziak Świetny ten miedziak, niezmiennie podziwiam 2 godziny temu, Triptical napisał(-a): Dzień dobry. Niniejszym proszę o dopisanie mnie do klubu brązowców. Tomek dzięki za szybką i fachową transakcje. Gratulacje Borka - niech się nosi. U mnie jest cały czas na liście 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8267 Napisano 24 Sierpnia 2021 Po dobie ręka/roto -1s Jak na chińczykach całkiem dobrze 😀 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154420 #8268 Napisano 24 Sierpnia 2021 Guma zdjęta😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8269 Napisano 24 Sierpnia 2021 Dzień dobry. Niniejszym proszę o dopisanie mnie do klubu brązowców.Tomek dzięki za szybką i fachową transakcje.Time mattersWitamy. Miałem go prosto z preordera u Borka.Najlepsza tarcza kanapka. Być może to mój GratkiTeraz widzę że to czarny. Ja miałem zielonegoWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6692 #8270 Napisano 24 Sierpnia 2021 2 godziny temu, abir napisał(-a): Witamy. Miałem go prosto z preordera u Borka. Najlepsza tarcza kanapka. Być może to mój Gratki Teraz widzę że to czarny. Ja miałem zielonego Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Kupowałem go z eBaya z Portugalii, więc chyba jednak nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70544 #8271 Napisano 24 Sierpnia 2021 4 godziny temu, rafalmosty napisał(-a): Guma zdjęta😉 Uuu.... To musisz być bardzo precyzyjny.... 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #8272 Napisano 24 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, traczu napisał(-a): Kupowałem go z eBaya z Portugalii, więc chyba jednak nie jasne, zauważyłem że tarcza jest czarna. ja miałem turkusową/zieloną 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #8273 Napisano 24 Sierpnia 2021 Tylko po jednym dniu powiem kilka słów. Pierwsze wrażenia były średnie.Chemia rośnie póki co.Brąz to zupełnie inna filiżanka herbaty w porównaniu ze stalą. Zobaczymy jak będzie dalej. Na wielki plus: sikor jest bardzo wygodny leży płasko na łapie, świetna fakturowana tarcza jako mieszanka kanapki i nakładanych indeksów oraz brak daty. Lubię 9015 bo sporo zegarków z tym werkiem miałem i zawsze było świetnie.Zegarek na pewno zostaje na jakiś czas, bo chce widzieć jak rośnie dalej, już ładnie zrobiona patyna.Time matters 1 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #8274 Napisano 25 Sierpnia 2021 Brrryyyy! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2033 #8275 Napisano 26 Sierpnia 2021 Na Meranom dostępne 4 sztuki Amfibii 1967 w brązie w różnych konfiguracjach tarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach