Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slaw

Brąz i miedź .... :)

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, cikonio napisał(-a):

Witam Was. W zeszłym tygodniu przyszedł taki mały brąziak, więc jako świeży użytkownik go tutaj pokażę. Pozdrawiam, Maciej

IMG_0137.jpeg

Fajny, co to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż jest to Signum Cero Bronze z tarczą wykonaną z labradorytu. Ciekawostką jest to, że patrząc na wprost jest ciemno niebieski, a gdy odwrócimy ją w kierunku jakiegoś źródła światła to pojawiają się różne kolorowe refleksy. Ciekawy efekt. Rozmiar 39,5 mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, cikonio napisał(-a):

Otóż jest to Signum Cero Bronze z tarczą wykonaną z labradorytu. Ciekawostką jest to, że patrząc na wprost jest ciemno niebieski, a gdy odwrócimy ją w kierunku jakiegoś źródła światła to pojawiają się różne kolorowe refleksy. Ciekawy efekt. Rozmiar 39,5 mm.

Czy cena ze sklepu jest stała, czy dostałeś zniżkę? Wysyłka z EU, czy też dopłata na granicy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem normalnie na ich stronie, zniżki nie miałem. Wysyłka z Chin Fedexem, czekałem prawie 2 tygodnie z czego tydzień paczka przeleżała nie wiedzieć dlaczego w Warszawie. Generalnie z DHL-em żadnych problemów nigdy nie miałem, a z Fedexem zawsze jakieś spóźnienia. W każdym razie opłaty dodatkowe również były, co już nie dziwi. Z samego zegarka jestem zadowolony. Mam go tydzień i od początku zrobił +35s. (jak to często w microbrandach jest na nh35), więc jest dobrze. To mój pierwszy zegarek w brązie (cusn8) i… chyba nie ostatni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie żeś tak wkładkę bezela rozpieprzył? Nie da się kupić nowej od producenta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też go uwielbiam, potrafi się przykleić ma kilka dni nawet.

Spróbuj beze naprawić tym preparatem do szyb samochodowych. Nic nie tracisz, gorzej nie będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z0MyyyT.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1745870336450.thumb.jpeg.40b562af045cac1debe6d64907f95342.jpeg

1745870336446.thumb.jpeg.dc9c3f4fcd5c97f1225f06af883d908f.jpeg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi