Piotr K. 695 #2951 Napisano 18 Sierpnia 2018 @konaxJa proponuje tak znajdz jakies plastykowe pudelko co jest szczelne namocz szmatke amoniakiem posyp sola i zegarek obok zakryj szczelnie pudelko i czekaj ale co najwazniejsze wymyj koperte by nie byla tlusta . 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2952 Napisano 18 Sierpnia 2018 Partybus?!? Świetny ten twój wyròb! Uwazaj na siebie. Don't party to hard! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81430 #2953 Napisano 20 Sierpnia 2018 Jakby kogoś interesowało, Gerlach ma kilka Żaboli na sprzedaż. Szczegóły na ich stronie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2954 Napisano 20 Sierpnia 2018 podziękował, cenna informacja kum kum 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2955 Napisano 20 Sierpnia 2018 ha ha, a gdybym był młotkowym teraz już wiem czemu trzeba ten zegar mieć i basta 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #2956 Napisano 20 Sierpnia 2018 @piotrek39,Czy mógłbym prosić o kilka fotek na ręku tego Helmsmana? Od strony zapięcia też. Z tego co wyczytałem mamy w nadgarstku identycznie... Helmsmany są teraz dostępne i nie wiem czy brać czy czekać na Mako.... Odkąd zacząłem nosić wielkiego sportowego Garmina, mój Helson 40mm wydaje mi się jakiś mały....... Z góry dziękuje. No i żeby pusto nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2957 Napisano 20 Sierpnia 2018 @piotrek39,Czy mógłbym prosić o kilka fotek na ręku tego Helmsmana? Od strony zapięcia też. Z tego co wyczytałem mamy w nadgarstku identycznie... Helmsmany są teraz dostępne i nie wiem czy brać czy czekać na Mako.... Odkąd zacząłem nosić wielkiego sportowego Garmina, mój Helson 40mm wydaje mi się jakiś mały....... Z góry dziękuje. No i żeby pusto nie było. 2018.08.20 Helson.JPGPewnie , tylko że w domu mam a teraz jestem w pracy , po powrocie wrzucę Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2958 Napisano 21 Sierpnia 2018 Abir Graty Zelosa A czemu warto go mieć w/c ? Oto fotki , to nie mój target na dziś , więc godzina i data nie ustawiona To mój target zresztą cały czas ostatnio Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2959 Napisano 21 Sierpnia 2018 Jest piękny, kompaktowy, fajne indeksy i "ręce". Wygodny. Cóż chcieć więcej. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #2960 Napisano 21 Sierpnia 2018 ha ha, a gdybym był młotkowym teraz już wiem czemu trzeba ten zegar mieć i basta Też czekam niecierpliwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2961 Napisano 21 Sierpnia 2018 Mój przyjechał wczoraj Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2962 Napisano 21 Sierpnia 2018 Odpowiedź zadawalająca Możesz puknąć zdjęcie nadgarstkowe ? A i jestem tarczy ciekaw Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2963 Napisano 21 Sierpnia 2018 Oliwkowa, zdjęcie jak będę w domu Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2964 Napisano 21 Sierpnia 2018 Ha , czyli taka jak moja fajna jest Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2965 Napisano 21 Sierpnia 2018 No i cyk Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #2966 Napisano 21 Sierpnia 2018 Mój przyjechał wczorajWysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaDojechy kurierem czy pocztą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2967 Napisano 21 Sierpnia 2018 DHL express, rewelacyjny przewoźnik Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2968 Napisano 21 Sierpnia 2018 Graty zelosa,u mnie po staremu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2969 Napisano 21 Sierpnia 2018 Chyba zmężniał? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #2970 Napisano 21 Sierpnia 2018 A, mój Zelos przyjechał dzisiaj z Holandii. Fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2971 Napisano 21 Sierpnia 2018 Serious watches? To porządny sklep. Kupowałem tam Challenger a. Dawaj foty, będziemy zacierac ręce. JAKBY KTO BYŁ ZAINTERESOWANY TO WRÓCIŁY ARMIDY A1 W BRĄZIE Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #2972 Napisano 21 Sierpnia 2018 Dokładnie ten sklep.Też mogę zdecydowanie polecić Serious watches. Zdjęcia trochę później. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2973 Napisano 21 Sierpnia 2018 czy wasze hammerhedy też mają kopertę na pół szczotkowaną i polerowaną?aaa, i klamerka do zeszlifowania, ostra jak moja .....onka ta kolejna seria limitowanego hammerheada opiewa chyba na 80 sztuk. mój ma na deklu 62/80 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #2974 Napisano 21 Sierpnia 2018 Mój ci On 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #2975 Napisano 21 Sierpnia 2018 gustownie, gratulacje, niech cieszy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach