piotrek39 3574 #3601 Napisano 4 Października 2018 (edytowane) @piotrek39 jakie M mają śrubki w bezelu? Edycja.Ty z Hameryki to pewnie w calach Standard światowy w bezel 2mm gwint w deklu 1.6 mm Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 4 Października 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3602 Napisano 4 Października 2018 Skusilem sie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3603 Napisano 4 Października 2018 Gratulejszyn. Nadgarstkowe prosimy i opisz wrażenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3604 Napisano 4 Października 2018 za dnia zrobię, mój telefon nie radzi sobie ze sztucznym światłem - co widać wrażenia są bardzo pozytywne. brąz do garnituru i na plażę. jakościowo odrobiony bardzo dobrze. świetnie się nosi, wymiary uniwersalne. znalazłem "orisa" w brązie, życzą sobie ponad 600 zielonych za niego 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3605 Napisano 4 Października 2018 Prawie kropka w kropke. Dekiel też ma taki ładny jak CB? ;-) Ps. Ten CB mi długi czas spokoju nie dawał. Przez niego kupiłem tą 65tke. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #3606 Napisano 4 Października 2018 Kilka fotek Zelosa 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3607 Napisano 4 Października 2018 Kryptoreklama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #3608 Napisano 4 Października 2018 Heh tutaj zostaną na dłużej 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3609 Napisano 4 Października 2018 Świetny zegar, żeby ociupinke mniejszy był to już bym go szarpał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #3610 Napisano 4 Października 2018 Świetny zegar, żeby ociupinke mniejszy był to już bym go szarpał Hammerhead naprawdę nie jest duży - fakt, że może dość wysoki, ale jest dobrze "uformowany" i przez to wielkościowo pasuje na większość nadgarstków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #3611 Napisano 4 Października 2018 Potwierdzam, on nie jest duży. Jest wysoki ale nie duży. Dla mnie jest zbyt kanciasty. 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3612 Napisano 4 Października 2018 Piotrek, Renegat zżera bez popitki większość zabawek, dostępnych na rynku. IMO. Armida 42 mm to nie mój target 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3613 Napisano 5 Października 2018 Hammerhead to jeden z wygodniejszych brązów Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaA po premierze renegata nic już nie będzie takie samo . Świat będzie już inny Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3614 Napisano 5 Października 2018 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3615 Napisano 5 Października 2018 Łapiemy patynkę)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #3616 Napisano 6 Października 2018 Brakuje tylko PAMa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3617 Napisano 6 Października 2018 @desmofajne zegarki i fajne zdjęcia - masz może w większej rozdzielczości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3618 Napisano 6 Października 2018 Desmo Eterny i Zenith jeszcze i była by bajka Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3619 Napisano 6 Października 2018 zabawa z narzędziami 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #3620 Napisano 6 Października 2018 (edytowane) @desmofajne zegarki i fajne zdjęcia - masz może w większej rozdzielczości?To zdjęcie z jakieś imprezy zegarkowej w kręgach portalu watchgecko i chyba jest tylko takie.Ja bym mógł co najwyżej środkowym się pochwalić . Edytowane 6 Października 2018 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3621 Napisano 6 Października 2018 To zdjęcie z jakieś imprezy zegarkowej w kręgach portalu watchgecko i chyba jest tylko takie.Ja bym mógł co najwyżej środkowym się pochwalić .I to z tej trójki najfajniejszy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3622 Napisano 7 Października 2018 Nie chce ktoś się zamienić? Ancon challenger california dial z seriouswatches na coś 45mm średnicy z niebieską tarczą,nie musi być brąz. Zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3623 Napisano 8 Października 2018 (edytowane) PowitołKumotrowie, po prośbie: czy ktoś mógłby zmierzyć i podać wymiary paska gumowego tropic który był dodawany do Zelosa Mako 500 (bez i z klamrą)?Będę wdzięczny p.s. Gdyby ktoś chciał się takiego pozbyć, to zapraszam na privaKupno odpada. Pytanie o wymiar aktualne I dziękuję ||\/ Edytowane 8 Października 2018 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3624 Napisano 8 Października 2018 Dziś zegarek wróci do mnie. Zmierzę i podam wymiary tego tropica. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3625 Napisano 8 Października 2018 PowitołKumotrowie, po prośbie: czy ktoś mógłby zmierzyć i podać wymiary paska gumowego tropic który był dodawany do Zelosa Mako 500 (bez i z klamrą)?Będę wdzięczny p.s. Gdyby ktoś chciał się takiego pozbyć, to zapraszam na privaKupno odpada. Pytanie o wymiar aktualne I dziękuję ||\/Dłuższa część 12 cm, krótsza (sam pasek BEZ klamerki) 7 cm :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach