Gość Kwiatek #3676 Napisano 13 Października 2018 Chłopaki czy ktoś z Was miał lub ma jakieś doświadczenia z Aquatico? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #3677 Napisano 13 Października 2018 Miałem dwa modele. Bardzo zacne wykonanie, spasowanie i materiały. No i w środku dobry wół roboczy od Seiko. Chłopaki czy ktoś z Was miał lub ma jakieś doświadczenia z Aquatico?Wysłano z czegoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3678 Napisano 13 Października 2018 Chłopaki czy ktoś z Was miał lub ma jakieś doświadczenia z Aquatico? Macałem. Takiego jak t.en na bazarku. Bardzo fajne wykonanie, ale dla mnie damka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3679 Napisano 13 Października 2018 Thomas zdążyłem zauważyć że lubisz zdecydowanie większe koperty.Właśnie walczę z sobą i tym z bazarku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3680 Napisano 13 Października 2018 Nie przeszkadzają ci te wskazówki?Ja może jestem dziwny, ale sam Tudor nie powoduje żadnych pozytywnych emocji, a zegarki czerpiące z niego są od razu na straconej pozycji Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3681 Napisano 13 Października 2018 Nie, wskazówki mi nie przesadzają. Wiem, ze znaleźć coś z brązu do 1k może być problem, i pewnie bedyto bardzo "inspirowany" zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3682 Napisano 13 Października 2018 Poddaj się. Tudorowe wskazówki imo fajne są Taniej nie kupisz. Jak Ci rozmiar pasuje to kapituluj!Ja bym brał, jakby to było 45+ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3683 Napisano 14 Października 2018 witaj niedzielo....trwaj, trwaj....nie kończ się proszę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3684 Napisano 14 Października 2018 (edytowane) Chłopaki na co zwrócić uwagę jeśli chciałbym kupić coś w okolicach 1k PLN? Wszystko będzie homage czy nie koniecznie? Edytowane 14 Października 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15886 #3685 Napisano 14 Października 2018 Może taki 259E Taka sama cena. Obris, ale tu cena już wyższa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3686 Napisano 14 Października 2018 Co tototo to zielone? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15886 #3687 Napisano 14 Października 2018 Ventus Mori https://www.seriouswatches.com/collections/ventus/products/ventus-mori-sw-2-limited-edition 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #3688 Napisano 14 Października 2018 W tej cenie proponuje Invicte z Brazu teraz na jebaju jest ich sporo i sa w modzie w tej cene niskobudzetowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3689 Napisano 14 Października 2018 Invicta już mi bardzo nie pasuje i nie jestem w stanie się do niej przekonać. Ten Zelos mi się jeszcze podoba https://www.seriouswatches.com/collections/all-watches/products/zelos-avant-a-3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15886 #3690 Napisano 14 Października 2018 Makarę bym wolał w starej wersji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3691 Napisano 14 Października 2018 W niskiej cenie jest jeszcze maranez talay i karon 280$. Zerknij na pontvs hydra lub Veneto Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3692 Napisano 14 Października 2018 (edytowane) http://www.aquaticowatch.com/goods/m2tjql.html 269$ A na bazarku jest też zegarek za 1200 zł Pontvs Fonderia Navale Veneto Brąz http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/167705-Pontvs-Fonderia-Navale-Veneto-Br%C4%85z&share_type=t Edytowane 14 Października 2018 przez Dyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3693 Napisano 14 Października 2018 Taniej od tego obris morgana wychodzi Helson, który go zjada. Boldr fajny ale mógłby mieć jeszcze szafir. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3694 Napisano 14 Października 2018 Obrisa Morgana Helson zjada ? Hmm ciekawe Moje zdanie jest zupełnie odwrotne ???? choć Helsona posiadam i bardzo lubię I żeby nie na pusto Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3695 Napisano 14 Października 2018 Obris, ale tu cena już wyższa. Ten Obris około 400$ tak?! Dobrze patrzę? Taniej od tego obris morgana wychodzi Helson, który go zjada. Boldr fajny ale mógłby mieć jeszcze szafir.Który Helson dokładnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #3696 Napisano 14 Października 2018 Który Helson dokładnie?Shark Diver 40 albo 42mm z mosiądzu. Też mi się wydaje fajniejszy od Obrisa. Taki design trochę jak wyciosany siekierą, ale ma swój urok i pasuje mu to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3697 Napisano 14 Października 2018 Który Helson dokładnie? Helson Sharkdiver w mosiądzu masz za 349$. Rozmiary 38/40/42/45 i kolory tarcz do wyboru. Również wersja z data/ bez daty. www.helsonwatches.com I żeby nie było pusto.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3698 Napisano 14 Października 2018 No właśnie, to już nie jest brąz tylko miedź. Chociaż zegarek fajny, również brałem go pod uwagę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3699 Napisano 14 Października 2018 Jeśli ma to być tylko brąz w cenie około 1k, to z kilku wyżej wymienionych marek wybierzesz. Pytanie, czy trafią w gust. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3700 Napisano 14 Października 2018 No właśnie, to już nie jest brąz tylko miedź. Chociaż zegarek fajny, również brałem go pod uwagę. Mosiądz to, mosiądz... a nie miedź. Brass w tym pogańskim narzeczu... Żabol z tego materiału jest i nowe Rawai, trzeba być super fachowcem, żeby to oczami poznać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach