Slaw 480 #426 Napisano 14 Listopada 2017 Dzięki Koperta 45 mm a duży tylko sie wydaje że jest , w rzeczywistości rozmiar na 19 cm nadgarstek w sam raz. Cieszy bardzo a meteoryt tarcza robi swoje teraz wiem że kolegów Zelos musi być naprawdę świetny. Sent from my iPhone using TapatalkGratki !!!! Bardzo ciekawy zegar 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #427 Napisano 14 Listopada 2017 (edytowane) Powstaje deep diver obok big brother hehe Nie znam angielskiego ale ta kieszonka po prawej zwala z nóg. Ten na pierwszym planie ma fajne nogi = małe w stosunku do koperty = diver dla Pań = gratuluję pomysłu a najważniejsze zrealizowania go w ciągu miesiąca ( a nie lat ) No i przybył Absolutnie świetna busola , wykonanie na wysokim poziomie jestem szczerze oczarowany nim Sent from my iPhone using Tapatalk Very good Edytowane 14 Listopada 2017 przez leskias 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #428 Napisano 16 Listopada 2017 Piotrek39, czyli jak coś to spokojnie brać? Ceramika na bezelu matowa czy błyszcząca? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16324 #429 Napisano 16 Listopada 2017 No i przybył Absolutnie świetna busola , wykonanie na wysokim poziomie jestem szczerze oczarowany nim Olbrzym ale fajny Taki niszczyciel ościeżnic W środku NH35? 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #430 Napisano 17 Listopada 2017 (edytowane) Piotrek39, czyli jak coś to spokojnie brać? Ceramika na bezelu matowa czy błyszcząca?Co Ci odpowiedzieć , zegar jak dla mnie świetny. Dość duży i masywny lecz takie ja lubię. Ceramika błyszcząca i to może przeszkadzać, dotkniesz i odcisk zostaje widoczny. Pasek fajnie wygląda ale bardzo sztywny,kilka dni na łapie i zdecydowanie nabiera giętkości. Poza tym wszystko gra,bezel nie ma luzów co zdarza dość często. Lubie bardzo i mogę śmiało polecić. Sent from my iPhone using TapatalkOlbrzym ale fajny Taki niszczyciel ościeżnic W środku NH35?Tak NH35 Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 17 Listopada 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #431 Napisano 18 Listopada 2017 Dzielo zakaczone . 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #432 Napisano 18 Listopada 2017 Piotrek39 mam prośbę, daj fotkę Nethunsa idealnie na wprost tarczy, możesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #433 Napisano 19 Listopada 2017 Mówisz masz tyle ze wieczór więc światło sztuczne,jutro mogę zrobić w dziennym Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #434 Napisano 19 Listopada 2017 Kurde,fajny.Gdzie takiego można kupić i za ile-jeśli to nie tajemnica? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16714 #435 Napisano 19 Listopada 2017 Saurioswatches zobacz wysyłka z UE. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #436 Napisano 19 Listopada 2017 Teraz to już tylko Ebay. Piotrek, dzięki! Takie wystarczą. Jak oglądałem to, co sprzedają na zatoce, to miałem wrażenie, niektórych egzemplarzach bezel nie trafia w indeksy, u Ciebie takiego nie występuje, więc to musiało być złudzenie, wywołane perspektywą zdjęcia i grubym szkłem...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #437 Napisano 19 Listopada 2017 (edytowane) Kurde,fajny.Gdzie takiego można kupić i za ile-jeśli to nie tajemnica?Na ebay kupiłem oczywiście nie tajemnica cena była 740$ lub najlepsza oferta i wyrwałem go za 640$ przesyłka za darmo z Florydy. Dodam że tak dobrze zapakowanego zegara jeszcze nie miałem,pudełko mistrzostwo. Jest jeszcze jeden szczegół do którego można się doczepić to polerowane boki koperty w/m nie potrzebniepowierzchnia polerowana szybko łapie rysy co wkurza szczególnie w tym materiale Ciężko sfotografować ale rysy już są. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 19 Listopada 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #438 Napisano 19 Listopada 2017 Piotrek, jak Ci się znudzi, to ja go nawet z tymi rysami przygarnę, wal jak w dym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #439 Napisano 19 Listopada 2017 Thomas nie sądzę by sie znudził to naprawdę fajna maszynapolecam. Tylko nad nowym paskiem musze pomyśleć ten nie bardzo wygodnymasz jakiś pomysł to pomóż ja nie bardzo wiem co mu kupić Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #440 Napisano 19 Listopada 2017 Ja bym tu widział czarnego strusia z delikatnym, czerwonym przeszyciem, taki może? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #441 Napisano 19 Listopada 2017 Gdzie takiego szukać ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #442 Napisano 19 Listopada 2017 pw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #443 Napisano 21 Listopada 2017 -;- 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #444 Napisano 22 Listopada 2017 super !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #445 Napisano 22 Listopada 2017 Zaczynamy budowanie patyny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #446 Napisano 22 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #447 Napisano 22 Listopada 2017 super !!!!Dzieki Zaczynamy budowanie patyny IMG_6584.jpgRewelacja ! Gratki 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #448 Napisano 23 Listopada 2017 PasseroNie mogę się napatrzeć super zegar Zazdraszczam bardzo Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #449 Napisano 23 Listopada 2017 Dzieki Rewelacja ! Gratki PasseroNie mogę się napatrzeć super zegar Zazdraszczam bardzo Sent from my iPhone using Tapatalk Dzięki Panowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7667 #450 Napisano 23 Listopada 2017 Pam super... A u mnie toolwatch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach