Gość vpyr #751 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) ... ...Wzrok to jedno, żona drugie, chęci( pier...olec)...najważniejsze Edytowane 13 Stycznia 2018 przez vpyr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #752 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Moja powiada : Chłop bez hobby to nie chłop .... wiec pielęgnuje moje hobby vpyr - żona mądrzejsza od Ciebie ! Nie sprzedawaj Posłuchałem . Dawałeś czadu na perce ! Epicką muzę robiliście Edytowane 13 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #753 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Z sikorem to i żonę chciałem sprzedać, a tu cały plan w łeb wziął Chyba zostanie i jedno i drugie Dzięki Slaw! Na yt są kawałki z 4 płyty-ja wówczas byłem już tylko teksciarzem-na perce łupał Gwoździo- gosć, który pojechał do Holandii i od razu załapał się do jazzowego bandu-grał komercyjnie. Nawet na płycie nie słychać jego stóp i talerzy (takie czasy były), ale to gość, przed którym chylę czoło...Wracając do tematu- żonę (niedrogo) chcesz ? Edytowane 13 Stycznia 2018 przez vpyr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #754 Napisano 13 Stycznia 2018 Z sikorem to i żonę chciałem sprzedać, a tu cały plan w łeb wziął Chyba zostanie i jedno i drugie Dawaj zdjęcia ślubnej ! Może ktoś się skusi : 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9005 #755 Napisano 13 Stycznia 2018 A ta ślubna to z brązu? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #756 Napisano 13 Stycznia 2018 A ta ślubna to z brązu? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalkano i piwo poszlo na ekran nosem 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #757 Napisano 13 Stycznia 2018 Z gliny chyba, polerowanej na wysoki połysk Topowy model- opier...ala ala zachwyt, niczym najzacniejsze firmy z turbilonem i rattrapante, czasem tnie i mówi prawdę( jak w stosunku do Ventusa-to wymaga regulacji), później zmieniam pozycję- i znów działa niezawodnie! Ruska Amfibia chyba :DNie wiem, czy sprzedam, bo żona na swoich forach mogła zamieścić konkurencyjne oferty, a wówczas...to może być mój ostatni post 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9005 #758 Napisano 13 Stycznia 2018 Z tego co czytam to dobra kobieta, zatrzymaj Ją. Dziś już takich modeli nie ma. Same plastiki, za grosz wdzięku i czaru. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #759 Napisano 13 Stycznia 2018 no to za te nasze zony 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #760 Napisano 13 Stycznia 2018 Wdzięku i czaru za grosz , rozumu ciut więcej Dobra Panowie- z brązu to nie jest, ale nie sprzedam, jako i Ventusa-niech się gryzą wzajemnie i ustalają, co więcej warte ...Boże, tylko niech ona nie czyta, co ja tu napisałem, bo ....no właśnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #761 Napisano 13 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #762 Napisano 13 Stycznia 2018 dobre, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #763 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Tylko pamiętaj, że jak o niej zapomnisz to stanie Kto tak nigdy nie miał z automatem niech pierwszy rzuci kamieniem! Vpyr to prawda, niech nie czyta bo będzie z Tobą źle Edytowane 13 Stycznia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #764 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) vypr Czyli kobita złoto ! Przepraszam , z brazu w sense Kochaj i szanuj bo to gatunek na wymarciu Edytowane 13 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #765 Napisano 13 Stycznia 2018 Oj panowie, nie narzekajcie na kobiety, bo się zrobi wojna płci na forum W sumie to mamy przewagę Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #766 Napisano 13 Stycznia 2018 Tyko pamiętaj, że jak o niej zapomnisz, to stanie...Szymon- to chyba dobrze?...Nie dobrze?... No sam nie wiem Ale chyba niech staje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #767 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Wszystko zależy czy mechanizm jest dobrze naoliwiony Ej dobra koniec, bo robi się niesmacznie Wszyscy z alergia na gimbusiarski humor, z góry przepraszam Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Stycznia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #768 Napisano 13 Stycznia 2018 Szymon, dzieciaki w Twoim wieku już śpią Telefon pod poduszką i spać : P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #769 Napisano 13 Stycznia 2018 Masz rację, żarty żartami, a żyć trzeba Pozdrawiam wszystkich twardzieli i tych mniej takowoż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #770 Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Szymon, dzieciaki w Twoim wieku już śpią Telefon pod poduszką i spać : PPanie Kwiatek, proszę mi za ojca nie robić Ja Cię ze snem nie kontroluje A wracając do tematu, czy można się nabawic alergii od koperty z brązu? Edytowane 13 Stycznia 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #771 Napisano 13 Stycznia 2018 Panie Kwiatek, proszę mi za ojca nie robić Ja Cię ze snem nie kontroluje A wracając do tematu, czy można się nabawic alergii od koperty z brązu?Tak, możesz się zarazić i chcieć następną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #772 Napisano 13 Stycznia 2018 normalnie nie mogę się oprzeć: IHAHAHA!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #773 Napisano 14 Stycznia 2018 Ech pany Zaje...cie mi sie to czytało,popłakałem sie ze śmiechu ja moją za darmo komuś odstąpię...jeszcze jakiś zegar z brązu dorzucę ona niestety nie przepada za moim hobby dodam że dobrze gotuje Zainteresowanych zapraszam na PW Dziś był ten Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #774 Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) ja moją za darmo komuś odstąpię... No i zaraza postępuje A myślałem, że tylko ja taki kamikadze jestem...Dobrze, że przy ew. zsyłce na Sybir będę miał kompana Zegarek jakiś weź w skarpetę jakby co-miło podróż spędzimy( ja wezmę Ventusa-moja pewnie mi go do czoła przyklei), o resztę atrakcji zadbają już nasze " biura podróży" Szykuj się-zasłużyliśmy na niezłe "wczasy" ...Dobra-stop (choć trudno będzie ), bo zsyłka(w przypadku przeczytania tych jakże odważnych i cennych przemyśleń przez nasze połówki) będzie jedynie początkiem pięknej przygody Już się nie odzywam(...), pozdrowić jedynie mogę ...i fotkę dodam, coby off topa nie robić Edytowane 14 Stycznia 2018 przez vpyr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #775 Napisano 14 Stycznia 2018 https://uhrforum.de/helson-stingray-bronze-unitas-aus-11-2013-a-t335966 Może ktoś szuka?!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach