Gość fidelio #1101 Napisano 6 Lutego 2018 Na razie ponoszę i zobaczę, jak się ułoży. A jak będzie taka potrzeba, to jakieś imadło powinno się znaleźć. Jak nie u mnie, to u sąsiada ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #1102 Napisano 6 Lutego 2018 Naszło mnie ostanio na jakiś brąz/miedź... przebrnąłem przez cały wątek i ciśnienie wzrosło świetne te wasze brązy! Może ktoś chce się jakiegoś pozbyć? zostanie w rodzinie!☺ 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1103 Napisano 6 Lutego 2018 Szymon, a na bazarku paczał? Ostatnio Armida była i Zoretto też jeszcze się chyba wala... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #1104 Napisano 6 Lutego 2018 Tak widziałem ale nie przeżyje niebieskiej tarczy z brązem... 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1105 Napisano 6 Lutego 2018 Mam taką kombinację i wierz mi, sprawdza się ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1106 Napisano 6 Lutego 2018 Raczej tu nie znajdziesz sprzedawcy. Każdy pieści swoje brązy i o sprzedaży chyba nie myśli.Ta armida lub zoretto jest godne uwagi. Sam bronię się przed glupimi myślami Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1107 Napisano 6 Lutego 2018 Ja swoją Armidę mam od niedawna i ...ani myślę się jej pozbywać ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #1108 Napisano 6 Lutego 2018 Będę Was męczył aż znajdęArmida jest bardzo fajna i nie twierdzę że takie połączenie jest beznadziejne! Szukam jednak czegoś innego;) 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1109 Napisano 6 Lutego 2018 Inne częste kolory tarczy z brazem to zieleń lub czarny, albo meteoryt Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #1110 Napisano 6 Lutego 2018 I te inne właśnie mi się marzą 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1111 Napisano 6 Lutego 2018 Jeśli czarny wchodzi w grę to chyba jeszcze makara ma preorder w brązie za fajne pieniądze. Trzeba tylko poczekać kilka miesięcy Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1112 Napisano 6 Lutego 2018 Szukajcie, a znajdziecie, jak w mądrej Księdze napisano :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #1113 Napisano 6 Lutego 2018 Dzięki fajnie to wygląda! Pomyślę o nim! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1114 Napisano 6 Lutego 2018 A mi się ta Maszkara nie podoba. Tak sobie wmawiam. Ale coraz ciszej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1115 Napisano 6 Lutego 2018 Tomek Bież ją za tą kase warto...niewiele brakuje do 1/3 ceny oryginalnej na dodatek nowy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1116 Napisano 6 Lutego 2018 Niedawno były w tej cenie lekko uszkodzone Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1117 Napisano 6 Lutego 2018 Moim zdaniem brąz z niebieskim wygląda świetnie! Heretycy jacyś się znaleźli Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1118 Napisano 6 Lutego 2018 Dlaczego od razu heretycy ? Jednemu bliższa matka, drugiemu córka Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1119 Napisano 6 Lutego 2018 Mój z zielono czarnym sandwichem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #1120 Napisano 6 Lutego 2018 nie śmierdzi jajkiem? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma5ter 13 #1121 Napisano 6 Lutego 2018 Piotrek ::: o jakich wadach mówisz odnośnie Boba W z 2017?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1122 Napisano 6 Lutego 2018 Nope,ale musiałem lekko posmarować Cape codem bo zbyt matowy był po jajkowaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1123 Napisano 6 Lutego 2018 To Zoretto z bazarku jakoś do mnie nie gada, nie to, że niebieska tarcza, ale takie jest... Nic się tam nie dzieje, i ta dziura w tarczy... Z d*py zupełnie Jajcarz bardzo zyskał! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1124 Napisano 6 Lutego 2018 Piotrek ::: o jakich wadach mówisz odnośnie Boba W z 2017??HejW 2017 tym luz na bezelu przez co lekko się przekręca. Dla mnie za lekko. Po za tym wszystko gra. W 2016 bezel jest jak być powinien. Mogłem reklamować ale jakoś mi sie nie chciało a i zegarek nie jakiś drogi napisałem do nich i w zamian mam zniżkę na model kolejny jak się pojawi. A na pewno wykorzystam bo zegary godne uwagi. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1125 Napisano 7 Lutego 2018 Ósmy dzień na łapie, ale koniec pracy, to i toolwatch dziś trafi na rotomat. Mechanizm Soprod A10, -2s/doba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach