zgrzyt 21 #1426 Napisano 17 Marca 2018 Nie widziałem, ale jest elegancki i bardzo ładny. Tylko zdjęcia widziałem Jak kupię to się pochwalę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1427 Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Dekiel załatwiony? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka Jesss!!! Edytowane 17 Marca 2018 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1428 Napisano 17 Marca 2018 Jesss!!! Świetna ta tarcza. Z tyłu tez nienajgorzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1429 Napisano 17 Marca 2018 zastanawiam się nad machnięciem jakiegoś graweru na wahniku. Jakaś czaszeczka, albo coś... Tak tam pusto... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1430 Napisano 17 Marca 2018 Tomek świetnie !!! Ale w palucha sie jeb..eś Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1431 Napisano 17 Marca 2018 A, to jak doginałem klamerkę od MaranezaBtw. wie ktoś jak się zdejmuje bezel w tym wynalazku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #1432 Napisano 18 Marca 2018 Czwarty dzień i już gnije: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #1433 Napisano 18 Marca 2018 sam z siebie gnije, czy mu pomagasz? a u mnie taka niespodzianka ancon M26. pierwsze wrażenie - petarda. challenger chyba na drugim miejscu. baaardzo wygodny i tu należą się wielkie podziękowania otwartym tekstem dl piotrek39 za pomoc w kupnie tego brązu. dzięki Piotrkowi zakupy w USA okazały się nie tak kosztowne jak powinny Piotrek, jeszcze raz wielkie dzięki. Tank to świetny wybór 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1434 Napisano 18 Marca 2018 Rafał Nie ma żadnego problemu,niech się nosi i cieszy A u mnie dziś tak , nowy pierwszy pasek mojej własnej roboty proszę się nie śmiać Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1435 Napisano 18 Marca 2018 A u mnie dziś tak , nowy pierwszy pasek mojej własnej roboty proszę się nie śmiać Sent from my iPhone using TapatalkFajnie, że Ci się chce A śmiać się nie ma z czego, gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #1436 Napisano 18 Marca 2018 nie ma z czego się śmiać. świetnypasek widzę spasowany dobrze, fajnie go obszyłeś. może tylko przydałby się lepszy dziurkacz do dziurekco to jest - jaszczurka? wąż? krokodyl? teściowa? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #1437 Napisano 18 Marca 2018 sam z siebie gnije, czy mu pomagasz? nie pomagam, staram się nosić cały czas i zdejmuję tylko do spania Ancon i Regia super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #1438 Napisano 18 Marca 2018 nie pomagam, staram się nosić cały czas i zdejmuję tylko do spania rasowo się zmienia, graty 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1439 Napisano 18 Marca 2018 Abir, Tank leży zajedwabiście!Piotrek szacun! Spodziewałem się jakiegoś kalecznego rękodzieła (po swoich własnych próbach sądząc), a tu pełna profeska! I do pytania o skórę się podłączam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1440 Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) Haha Dziurkacz w rzeczy samej kiepski zamówiłem nowy. A to struś jest (jego noga) Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 18 Marca 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1441 Napisano 18 Marca 2018 Rafał Nie ma żadnego problemu,niech się nosi i cieszy A u mnie dziś tak , nowy pierwszy pasek mojej własnej roboty proszę się nie śmiać Pasek czadowy, przyjmujesz zamówienia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #1442 Napisano 18 Marca 2018 Haha Dziurkacz w rzeczy samej kiepski zamówiłem nowy. A to struś jest (jego noga) Sent from my iPhone using TapatalkPatrz, a stawiałem na gada Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #1443 Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) No sami fachmeni !Nadal podtrzymuję, że to najlepszy topic na Forum!Gratulacje i za sikory( ten z "zagubionym" deklem jest świetny), i za paski, i za pasję, czyli świra, ale oczywiście z szacunem!!!Edit: tak myślałem, dlaczego zegarek Thomasa666 wrył mi się w mózg...Regia, ale bez sekundowej,kształt koperty...link od Abira...Borealis...zachorowałem...Wirusy, dziady puszczacie , ot co! Edytowane 18 Marca 2018 przez vpyr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #1444 Napisano 18 Marca 2018 Ha! Co się zobaczyło, to się nie da odzobaczyć. Dekiel już jest, dobrany i innego majstra w 3CityBtw Regia to mniejsza siostra mojego klocka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mzusto #1445 Napisano 19 Marca 2018 Pewnie się powtórzę ale moimi faworytami sa Tudor i Eterna w brązie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1446 Napisano 19 Marca 2018 Graty twòrczości piotrek39,abir-tank świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #1447 Napisano 19 Marca 2018 Graty twòrczości piotrek39,abir-tank świetny.Dzięki, cieszy niezmiernie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1448 Napisano 19 Marca 2018 Abir a jak z lumą w Tanku? Mój Challenger słabiutko! Niestety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikkelo 8 #1449 Napisano 20 Marca 2018 Brassowy Boldr Voyager. Świeży, więc dopiero łapie kolorek. 42mm, dobrze układa się na ręce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #1450 Napisano 20 Marca 2018 Abir a jak z lumą w Tanku? Mój Challenger słabiutko! Niestety.Lepiej jak Challenger, ale gorzej jak maranez . Choć na słońcu go jeszcze nie testowałem.A mnie zaskoczył dziś listonosz, i takie zabawki mi przywiózł Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach