piotrek39 3574 #126 Napisano 2 Września 2017 Tylko nie machaj za bardzo rękami, bo jak przez przypadek przywalisz komuś, to tragedia będzie No cóż. Różnica Maranez 45mm a Vostok 49 mm jak widać nie wielka,tylko 8g. W obu przypadkach jest co na łapę włożyć Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #127 Napisano 2 Września 2017 Jaki to model tego Vostoka i gdzie kupiles? 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #128 Napisano 2 Września 2017 To jest Vostok Energia Rocket a kupiony przez Ebay w Niemczech www.euro-gold-berlin.de Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #129 Napisano 4 Września 2017 To jest Vostok Energia Rocket a kupiony przez Ebay w Niemczechwww.euro-gold-berlin.de Sent from my iPhone using TapatalkWow jest Moc poprostu jest Mega Za....sty!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #130 Napisano 4 Września 2017 Wow jest Moc poprostu jest Mega Za....sty!!!Dzięki. Też mi się podoba Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #131 Napisano 5 Września 2017 Ważne że pod mankiet łatwo się schowa a i w nurkowaniu pomoże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #132 Napisano 6 Września 2017 Nie zawiodłem sie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #133 Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Nie zawiodłem sie Piekny Zelos!!!widze ze z Tarcza meteorytaGratulacje !! Jak mozesz to plis o fotke w ciemnosci bo fajnie swieci Edytowane 6 Września 2017 przez Normad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #134 Napisano 6 Września 2017 Si senior Dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #135 Napisano 6 Września 2017 Piekny Zelos!!!widze ze z Tarcza meteorytaGratulacje !! Jak mozesz to plis o fotke w ciemnosci bo fajnie swieciMówisz i masz Tak na szybko 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #136 Napisano 7 Września 2017 Sławek Powiem tylko tyle...coraz bardziej mnie wk....asz Twoimi zakupami i tyle Graty!! Żałuje że się nie zdecydowałem na zakup jak okazja była Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #137 Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Sławek Powiem tylko tyle...coraz bardziej mnie wk....asz Twoimi zakupami i tyle Graty!! Żałuje że się nie zdecydowałem na zakup jak okazja byłaSent from my iPhone using TapatalkDziękuje za miłe słowo :) Edytowane 7 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #138 Napisano 7 Września 2017 Nie zawiodłem sie Fajnie "skatowany", tak już kupiłeś czy sam zadziałałeś, muszę spróbować swojego podniszczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #139 Napisano 7 Września 2017 Fajnie "skatowany", tak już kupiłeś czy sam zadziałałeś, muszę spróbować swojego podniszczyć Dzięki Taki juz przyjechał , wraz z buteleczka kwasu bodajże do własnych eksperymentów. Ale jak na razie i sama ilośc patyny , jak i wzór ktory tworzy tak mi przypadły do gustu ze nic nie będę zmieniał. Jest git po prostu 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #140 Napisano 7 Września 2017 Fajnie fajnie, Wrzuć więcej zdjęć proszę z boku itp, chciałbym popatrzeć jak pognił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #141 Napisano 7 Września 2017 Fajnie fajnie, Wrzuć więcej zdjęć proszę z boku itp, chciałbym popatrzeć jak pognił Mówisz i masz. Zgniłek w całej okazałości 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #142 Napisano 7 Września 2017 Jest świetny. Dokładnie takiego przegapiłem o ile to nie jest tenNa ebay kupiłeś? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #143 Napisano 7 Września 2017 Istnieje takie prawdopodobieństwo ...Tak, ebay 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8769 #144 Napisano 7 Września 2017 Ugieły mi się kolana. Wspaniały zegarek Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #145 Napisano 7 Września 2017 Ugieły mi się kolana. Wspaniały zegarek Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaDzięki wielkie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8769 #146 Napisano 7 Września 2017 Proszę bardzo, należy się.Dzieki tobie i innym kolegom poznałem w tym wątku wiele pięknych zegarków. Moim następnym zakupem będzie właśnie brąz /miedź a wy nie ułatwiacie wyboru. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #147 Napisano 9 Września 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #148 Napisano 9 Września 2017 (edytowane) 1504955182831.jpgBrat bliźniak Edytowane 9 Września 2017 przez Slaw 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #149 Napisano 10 Września 2017 Fajne te Zelos-y Magrette świetny złożyłem na niego ofertę ale nie została zaakceptowana a tyle co za niego śpiewał było nie do zaakceptowania ale dzięki temu zostały fundusze na inny końcem tygodnia powinien być Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d.m. 46 #150 Napisano 10 Września 2017 Panowie, jest coś z brązu z kopertą w okolicach 40mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach