Slaw 480 #1576 Napisano 29 Marca 2018 Cześć kolego Mam nadzieje że u Ciebie wszystko gra A miałem szanse żabola nabyć , lecz kolega sie chyba rozmyślił Sent from my iPhone using TapatalkJakoś się kręci ..... szału nie ma , jednakże trzeba iść do przodu ! Zabola miałeś brać od Z_bycha ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1577 Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) ha ha, fajnie to sobie kitajce ułożyli. 10%, 15%, 20% - do wyborukogoś palce swędzą żeby kliknąć coś? ja poważnie myślę żeby przygarnąć talay lub armidaMnie swędzą cały czas kurna na pewno coś kupię Sławek Od Pisar A jak w miarę jest Ok to i tak dobrze , trzymam kciuki Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 29 Marca 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9120 #1578 Napisano 29 Marca 2018 cześć Slaw,miło Cię czytać 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1579 Napisano 29 Marca 2018 cześć Slaw,miło Cię czytaćDziękuje za miłe słowo Mam zamiar bywać tu częściej . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9120 #1580 Napisano 29 Marca 2018 Mnie swędzą cały czas kurna na pewno coś kupię zobaczymy jakie będą nasze wybory. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1581 Napisano 29 Marca 2018 Zdecydowanie inny niż wszystkie , jednak dalej wykonany z miedziTaki ....dziwak 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9120 #1582 Napisano 29 Marca 2018 trochę jak zegar dworcowy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1583 Napisano 29 Marca 2018 Na to bym nie wpadł Ale , co racja to racja ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1584 Napisano 29 Marca 2018 U mnie dziś taka sytuacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9120 #1585 Napisano 29 Marca 2018 no gratuluję, bardzo elegancki - jak już pisałem wczesniej 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1586 Napisano 29 Marca 2018 Brawo Ty ! Niezle się prezentuje. Jakie wrażenia ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1587 Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Brawo Ty ! Niezle się prezentuje. Jakie wrażenia ? Na żywo super, aż się zdziwiłem, że tarcza robi tak dobre wrażenie. Ciężko jest oddać ten efekt na zdjęciach.Mam nadzieję, że patynka szybko chwyci Jakieś ślady przy koronce już są, pewnie od kontroli jakości. Całość opakowana w drewniane, bardzo ładne pudełko, do tego "śpiworek" na kilka zegarków i dodatkowy brązowy pasek Horween, bardzo miękki. Jestem miło zaskoczony całością. Na minus klamra, która kompletnie nie przypadła mi do gustu. Trzeba będzie kupić coś innego. Edytowane 29 Marca 2018 przez zgrzyt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkleathers 32 #1588 Napisano 29 Marca 2018 Łapiemy ciapek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9120 #1589 Napisano 29 Marca 2018 pyszneten zegar ma taką właściwość, że ma słabe pierwsze wrażenie. ale gdy dłużej przy nim pochodzisz to przyciąga bardzo mocnonaprawdę fajny maranez 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1590 Napisano 29 Marca 2018 Mclethers,świetny ten maranez. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1591 Napisano 30 Marca 2018 W oczekiwaniu na pasek ze strusia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #1592 Napisano 30 Marca 2018 Untitled by Tomasz Jakubowski, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16324 #1593 Napisano 30 Marca 2018 Łapiemy ciapek Świetny jest! Szkoda, że nie ma mniejszych rozmiarów 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1594 Napisano 30 Marca 2018 Cześć Brąziaki Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1595 Napisano 30 Marca 2018 Świetny, uwielbiam te hex śruby. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #1596 Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Untitled by Tomasz Jakubowski, on FlickrŁadny Zenicik . Jak z wygoda noszenia ?Untitled by Tomasz Jakubowski, on FlickrŁadny Zenicik . Jak z wygoda noszenia ? Edytowane 31 Marca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #1597 Napisano 31 Marca 2018 Genialnie leży, w końcu to ta sama koperta... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #1598 Napisano 31 Marca 2018 Ale ruch w wiadrze musi być! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9120 #1599 Napisano 31 Marca 2018 zelosik - pięknosik Mnie swędzą cały czas kurna na pewno coś kupię....u mnie już po ptokach. maranez talay i armida muszą jeszcze chwilkę zaczekać. zamówiłem jeszcze coś innegomoja lepsza połowa już za tanka chciała nożem wymierzać sprawiedliwość co to będzie teraz po świętach, chyba odwiedzę oddział chirurgiczno - ortopedycznyżony chyba nie zabijają za zegarki?? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #1600 Napisano 31 Marca 2018 Najlepszego brązomaniacy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach