abir 8440 #2151 Napisano 22 Maja 2018 Polecam dokąd są w promocji.gdzie jest ta promocja, bo na stronach H2O nie zauważyłem nic ciekawego?RafałMam te same odczucia odnośnie fali , jak były wcześniej na pre order miałem zapłacone obydwa (fala,foka) ale cena była 700$ za dwa, a teraz fajny ale chyba troche przesadzili z ceną A dziś u mnie jak i ostatnio ciągle żabcia na łapie , bardzo udany zegarek 700 królików to ja rozumiem - fajna zachęta na preorder. dlatego też moje emocje i zainteresowania opadły w obecnej sytuacji. foka i fala w defensywie - za to żaby w ofensywie. pikne Panie, pikne a ja pochwalę się, że poszedłem na łatwiznę. nie chcąc przeginać finansowo z gruppo gamma, zdecydowałem że bangla będzie miała kuzyna 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #2152 Napisano 22 Maja 2018 gdzie jest ta promocja, bo na stronach H2O nie zauważyłem nic ciekawego?700 królików to ja rozumiem - fajna zachęta na preorder. dlatego też moje emocje i zainteresowania opadły w obecnej sytuacji. foka i fala w defensywie - za to żaby w ofensywie. pikne Panie, pikne a ja pochwalę się, że poszedłem na łatwiznę. nie chcąc przeginać finansowo z gruppo gamma, zdecydowałem że bangla będzie miała kuzyna W podgrupie HELBERG jest na ostatniej pozycji CH8 DLC edycja specjalna. zostały jeszcze wersja 3 i 4 . Odpowiednio 452 EUR i 488 EUR, było 607 i 643 EUR Jeżeli chcesz klamrę mosiężną zamiast stalową z pokryciem DLC napisz do Clemensa Helberga po zakupie. Mnie zamienił bez problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2153 Napisano 22 Maja 2018 podziękował, jakoś dużo tych linków u nich. rzeczywiście cena jest OK 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2154 Napisano 22 Maja 2018 Po kilku dniach ładowania słońcem leciutkich Eco driverów na ręku wracam do cięższej wagi Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2155 Napisano 22 Maja 2018 Klamerka mi wpadła. Niesamowita jest, kolor brązu jak w Energii: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2156 Napisano 22 Maja 2018 Kużwa ale klawa ta klamra Gdzie takie spadają ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2157 Napisano 22 Maja 2018 Łał, Tomek. Ale sztuka, też jestem ciekaw z którego drzewa spadają takie klamry. Co tam jest tematem? Ja doszukuję się ptaka drapieżniki, ale nie mam pewności.Graty Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2158 Napisano 22 Maja 2018 to jest dziadek chiński smok szczęścia z fireballem linka: http://www.linvittalegione.com popaczajta sobie, bo cudeńka mają, choć ceny nieco odstraszają. Każda sztuka robiona jest dopiero po zamówieniu i wpłacie, więc to trochę trwa. No i zdjęcia nie oddają tego, co wyrób sobą reprezentuje. Klamry są niesamowite, warte każdego centa (kupiłem jeszcze srebrną z czaszkami) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #2159 Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) No dobra - to klamre juz sobie wybrałem, teraz musze jeszcze znależć sobie do niej Vostoka !!! Tomek - zestaw miażdzy ! p.S. i doczytałem sie gdzies w necie skąd sie wzieła ta pre-patina na Twoim egzemplarzu - Vostok wspołpracuje w Wilnie z jakims "artystą", który im taka usługe wykonuje. Tylko nie wiem czy mozna to u nich zamówic jako opcje przy zakupie czy jak, bo wszystkie egzemplarze jakie widziałem w polsce to sa na starcie bez patyny, swiecace i "czyste". A Ty z tego, co pisałeś, to dostałes swojego w takim stanie juz w "gratisie". Edytowane 23 Maja 2018 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2160 Napisano 23 Maja 2018 No tak, ale mój był w sprzedaży w USA jako nowy, dopiero potem wrócił na stare, europejskie śmieci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2161 Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Klamra Tomka to jako sprzączka do paska od spodni może robić A tak poza tym....coś cicho u nas w temacie ... Edytowane 23 Maja 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2162 Napisano 23 Maja 2018 Cisza przed burzą...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2163 Napisano 23 Maja 2018 Kto wie....mnie ostatnio chyba już nic nie zaskoczy. Co ma być , niech będzie . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2164 Napisano 23 Maja 2018 Taki klimat... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2165 Napisano 24 Maja 2018 i z innym światłem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2166 Napisano 24 Maja 2018 Taki zegar zasługuje na takie klamry. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2167 Napisano 24 Maja 2018 I jeszcze więcej smoków: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2168 Napisano 24 Maja 2018 Brother from another mother! Taki fifty fifty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2169 Napisano 24 Maja 2018 Kawał zegara. Co to za marka? Połączenie brązu ze stałą? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka... From the same Mother Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2170 Napisano 24 Maja 2018 Steinhart Apollon, z wymiennymi bezelami, są chyba ze trzy w komplecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2171 Napisano 24 Maja 2018 No no, atrakcyjny Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15897 #2172 Napisano 24 Maja 2018 Dla fanów brązu https://oceanictime.blogspot.com/2018/04/zlatoust-diver-193-chs-bronza-53mm.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2173 Napisano 24 Maja 2018 Tak Steinhart Apollon,pokombinowany,koperta tytan dekiel stalowy a bezele do wyboru i koloru stal,brąz i stal w dlc. Całkiem niczego sobie;))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #2174 Napisano 24 Maja 2018 (edytowane) ja wiem, że de gustibus ... itd., ale dla mnie to ten oceanictime wygląda, jak oficjalny zegarek polowy islamskich bojowników - jak ósme nieslubne dziecko harcerskiej menażki i budzika prababki ...... no i juz sie doczytałem z jakiego kraju to cudo pochodzi, to nawet sie nie dziwię, nie jeden saudat pewnie spirytusu nalac próbował do srodka. Edytowane 24 Maja 2018 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2175 Napisano 25 Maja 2018 Ufff... dobrze, że się ogarnąłeś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach