abir 8440 #2351 Napisano 12 Czerwca 2018 .Oo, wersja z sekundnikiem, de lux To rozmiar większy? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka to może jakaś odskocznia od nurków Bardzo fajna odskocznia Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6812 #2352 Napisano 12 Czerwca 2018 Spontaniczny zakup, chyba się polubimy na dłużej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2353 Napisano 12 Czerwca 2018 Oo, wersja z sekundnikiem, de lux To rozmiar większy? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka44mm bodajże Sprawdzę jak dotrę do domu . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2354 Napisano 12 Czerwca 2018 Mako 500 Blue?Dobrze zrealizowany spontan. Tylko on ma raczej mniejszy rozmiar, co nie?Wielkie graty, super Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2355 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Bardzo ładny Zelos. GratulacjeWidać na przestrzeni czasu ze zaczynaja szukać nowych wzorów. Tarcza wyglada bardzo ciekawie.40mm tez nie do wzgardzenia . P.s. Oczywiście wszystko wyprzedane Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6812 #2356 Napisano 12 Czerwca 2018 Dokładnie, 40mm. Jestem bardzo zadowolony. Tarcza rewelacja, nakładane indeksy. Pasek też bardzo fajnej jakości. Jedynie sekundnik lekko udziwniony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2357 Napisano 12 Czerwca 2018 Mi osobiście sekundnik bardzo pasuje . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2358 Napisano 12 Czerwca 2018 Dokładnie, 40mm. Jestem bardzo zadowolony. Tarcza rewelacja, nakładane indeksy. Pasek też bardzo fajnej jakości. Jedynie sekundnik lekko udziwniony.Sekundnik "inny niż inne", ale IMO cały zegarek jest super! Do tego wielkość dla takich z mniejszymi nadgarstkami ;-) Gratki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6812 #2359 Napisano 12 Czerwca 2018 Cieszy bardzo naprawdę bardzo trafiony zakup. Luma też daje radę. Jednak microbrandy potrafią dam bardzo wiele patrząc przez pryzmat cena/jakość. Na pewno jedzie ze mną w tym roku nad morze w celu pracy nad fajną patyną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2360 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Ja w tym kontekście zastanawiam się nad zabraniem mojej Armidy do Chorwacji ;-) Edytowane 12 Czerwca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2361 Napisano 12 Czerwca 2018 Naturalnie to naturalnie. Lepiej być nie może . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2362 Napisano 12 Czerwca 2018 Taka moja twórczość radosna: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #2363 Napisano 12 Czerwca 2018 Graty Zelosa Solidnie wykonane zegary , jeden z lepszych mikro brandów jak dla mnie U mnie kombinacji ciąg dalszy Tarcza z czystej miedzi też może być ciekawa nowy wzór się szykuje Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2364 Napisano 12 Czerwca 2018 Thomas666 jak ten sharkey lub foftyfour watch sie sprawuje z perspektywy czasu sie sprawuje? I jaki ma rozmiar ze shroudem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2365 Napisano 12 Czerwca 2018 Rekinek jest super, ale ja lubię brąz, stąd modyfikacja. A co to jest ten shroud?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7779 #2366 Napisano 12 Czerwca 2018 to może jakaś odskocznia od nurków Ładny, dzięki tobie przypomniałem sobie że mam jeszcze takie brązowe cacka Taka moja twórczość radosna:Fajowy. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2367 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) to może jakaś odskocznia od nurków account deletion jeszcze dopytam, ten stenek występuje chyba w dwóch rozmiarach. masz 44 czy ten 47mm. i jak wrażenia.? Ja w tym kontekście zastanawiam się nad zabraniem mojej Armidy do Chorwacji ;-)moje brązy od wiosny cały czas leżakują na świeżym powietrzu, to działamaranez rawai, którego mam od kilku dni już dostaje plamyfonderia jest z mocniejszego stopu brązu i inaczej się starzeje, znaczy wolniej. ale są postępy Taka moja twórczość radosna: w jeden dzień tyle nowości. graty Tomek. nie mam przekonania do tych obręczy wokół zegarka. jakie są twoje wrażenia? kiedyś już prawie seiko w stali z taką obręczą kupiłem, ale się wstrzymałem. U mnie kombinacji ciąg dalszy Tarcza z czystej miedzi też może być ciekawa nowy wzór się szykuje Bardzo ciekawa. nowa tarcza?? jak u Hitchcocka - najpierw trzęsienie ziemi, a potem napięcie tylko rośnie Piotrek, tak mocno Ci kibicuję że czekam na posty z postępów w Twojej manufakturze z niecierpliwością. Rekinek jest super, ale ja lubię brąz, stąd modyfikacja. A co to jest ten shroud?!to chyba ta obroża na kopertę Ładny, dzięki tobie przypomniałem sobie że mam jeszcze takie brązowe cacka karwasz twarz, ruskie trend na brąz już dawno wyniuchali, ...bardzo dawno Edytowane 12 Czerwca 2018 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Epistofeles 5 #2368 Napisano 12 Czerwca 2018 jeszcze dopytam, ten stenek występuje chyba w dwóch rozmiarach. masz 44 czy ten 47mm. i jak wrażenia.? Hej, wersja 47mm, z moim nadgarstkiem na szczęście nie wygląda karykaturalnje, a pilotowi służy ta przestrzeń na tarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2369 Napisano 12 Czerwca 2018 Hej, wersja 47mm, z moim nadgarstkiem na szczęście nie wygląda karykaturalnje, a pilotowi służy ta przestrzeń na tarczy A czy tarcza ma szlif słoneczny? Jak ona się prezentuje? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Epistofeles 5 #2370 Napisano 12 Czerwca 2018 Muszę wam się do czegoś przyznać, mam oszukaną patynę. Pół roku temu poddałem stenka terapii sirkowodorowej, zdjęcie przed i po: Po operacji wypolerowalem najbardziej zzieleniałe elementy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #2371 Napisano 12 Czerwca 2018 To nic złego. Też bawimy się tu w małych chemików Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2372 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Muszę wam się do czegoś przyznać, mam oszukaną patynę. Pół roku temu poddałem stenka terapii sirkowodorowej, zdjęcie przed i po:Po operacji wypolerowalem najbardziej zzieleniałe elementy O rzesz ty ! Trzeba było założyć stara bluzę z ciasnym rękawem i ponosić pare dni . Efekt super U mnie zegar idealny na lato Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #2373 Napisano 12 Czerwca 2018 w jeden dzień tyle nowości. graty Tomek. nie mam przekonania do tych obręczy wokół zegarka. jakie są twoje wrażenia? kiedyś już prawie seiko w stali z taką obręczą kupiłem, ale się wstrzymałem. Mnie tam się to podoba, oryginalnie była stalowa, cieńsza: teraz zyskał nieco na średnicy (50 mm b/k) i wadze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2374 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Jak wam sie to widzi (moj nastepny zegarek)luma bedzie niebiesko jasna . Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2375 Napisano 13 Czerwca 2018 Thomas666 shroud to ta twoja modyfikacja!)) Piotr k ,wypasik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach