Gość Noodles #726 Napisano 10 Czerwca 2020 No to olej zabawę z chińszczyzną i zainwestuj w strapcode 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2801 #727 Napisano 10 Czerwca 2020 Najpierw to niech się rozwiąże sprawa z Twilight Blue... A z chińszczyzną to co ja mogę na to że mi się chce hi-beat'a? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #728 Napisano 10 Czerwca 2020 Twoja kasa Twoje wybory :)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #729 Napisano 10 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #730 Napisano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Powrot do OEM kajdana? Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #731 Napisano 11 Czerwca 2020 3 godziny temu, Noodles napisał: Powrot do OEM kajdana? Stara fotka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #732 Napisano 11 Czerwca 2020 Chyba nie ma do czego wracać po jubilee 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #733 Napisano 11 Czerwca 2020 Bardziej aktualne 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #734 Napisano 12 Czerwca 2020 Ja p******e. 🤬 moje nowe zapięcie nie wytrzymało tygodnia. Chodziło trochę ciężko, myślałem, że się wyrobi a dzisiaj się ułamało. Nie wiem co dalej. Zwracać? Kolejny replacement? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwus90 69 #735 Napisano 12 Czerwca 2020 1 minutę temu, Noodles napisał: Ja p******e. 🤬 moje nowe zapięcie nie wytrzymało tygodnia. Chodziło trochę ciężko, myślałem, że się wyrobi a dzisiaj się ułamało. Nie wiem co dalej. Zwracać? Kolejny replacement? Jak kupione w pl to rękojmia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #736 Napisano 12 Czerwca 2020 Niestety, to Strapcode. Ze zwracaniem będzie problem. Kolejny replacement? Nie wiem, pewnie całą partię mają skopaną. f*ck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #737 Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Noodles napisał: Niestety, to Strapcode. Ze zwracaniem będzie problem. Kolejny replacement? Nie wiem, pewnie całą partię mają skopaną. f*ck Jakość Strapcode , lepiej i taniej już było Odsyłaj i wrzuć oryginał, ten się nie złamie Edytowane 12 Czerwca 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #738 Napisano 12 Czerwca 2020 chyba tak zrobie, serio miało być przyjemnie jest paździeż z zapięciem. Nie dość że chodziło ciężko to jeszcze to gówno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2801 #739 Napisano 12 Czerwca 2020 Właśnie wyleczyłem się z kupna czegokolwiek u strapcode.Ja bym odsyłał i żądał zwrotu kasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #740 Napisano 12 Czerwca 2020 Tak, właśnie piszę mejla. Nie będę ryzykował kolejnego bubla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #741 Napisano 12 Czerwca 2020 A nie da się przełożyć zapięcia z oryginalnej bransolety? 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2801 #742 Napisano 12 Czerwca 2020 Ooo to jest myśl nawet. I będzie że prawie seikowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #743 Napisano 12 Czerwca 2020 Nie da rady. Strapcode zwęża się z 22mm do 18. Oryginalna bransa z 22 do 20. Także Seikowe zapięcie jest za duże. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #744 Napisano 12 Czerwca 2020 No to ostatnia szansa: poszukać samego zapięcia w tym rozmiarze. Ale to już właściwie desperacja Współczuję. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #745 Napisano 12 Czerwca 2020 Nie zamierzam się bawić w robienie składaków napisałem mejla do Strapcode że chcę ten szajs oddać i niech zwracają hajs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #746 Napisano 13 Czerwca 2020 U mnie zapięcie działa, wiec jubilee zostaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #747 Napisano 13 Czerwca 2020 W dniu 12.06.2020 o 09:58, tomaliusz napisał: Jakość Strapcode , lepiej i taniej już było Odsyłaj i wrzuć oryginał, ten się nie złamie W temacie Seiko opisałem szczegółowo nie będę powtarzał. Robią mi problemy ze zwrotem, kasa za wysyłkę i podatek przepada. Ogólnie skończyłem bez kasy, z bransą której nie mogę nosić bo zapięcie pęknięte. Masakra ☹️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #748 Napisano 13 Czerwca 2020 2 godziny temu, Noodles napisał: W temacie Seiko opisałem szczegółowo nie będę powtarzał. Robią mi problemy ze zwrotem, kasa za wysyłkę i podatek przepada. Ogólnie skończyłem bez kasy, z bransą której nie mogę nosić bo zapięcie pęknięte. Masakra ☹️ Zanieś do jakiegoś majstra, zrobi Ci, że znaku nie będzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #749 Napisano 13 Czerwca 2020 Wiesz zamówiłem z watchgecko nowe zapięcie i tyle. Skoro zwort nie wchodzi w grę... Nie będę reperował tego złomu ze strapcode także może mój żółw powróci na jubilee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #750 Napisano 14 Czerwca 2020 Mam taką prośbę. Jak będziesz miał chwilę to napisz dokładnie w którym miejscu się ułamało i pokaż to na zdjęciu. Na tym powyżej nie bardzo widzę o co chodzi. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach