Mareve 0 #1 Napisano 20 Czerwca 2017 Witam,Spodobały mi się zegarki firmy Spinnaker, prosiłbym o opinie czy warto się nimi interesować ?Czy mógłby ktoś coś powiedzieć o tym producencie ? Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2 Napisano 20 Czerwca 2017 Pierwsze słyszę. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 5960 #3 Napisano 20 Czerwca 2017 Ja też... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #4 Napisano 20 Czerwca 2017 Ja również pierwsze słyszę ale z ciekawości poszperałem i kilka modeli mi się podoba ale co to jest i z czym to się je to ci nie powiem. Wymaga to dogłębniejszego przeanalizowania. https://www.spinnaker-watches.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareve 0 #5 Napisano 20 Czerwca 2017 Jeśli firma nie jest znana warto się ładować w ich produkty, które zresztą nie są tanie.?Interesuje mnie ten model:https://www.spinnaker-watches.com/collections/automatic-mens-watch/products/sp-5023-04-overboard-automatic-mens-diver-watch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati7811 98 #6 Napisano 20 Czerwca 2017 Ja uważam że warto iść w niszowe firmy o ile ich produkty coś sobą reprezentują. Na pierwszy rzut oka nie wyglada to na jakiś szajs. P.S. Doczytałem ze mechanizmy wkładają od Seiko ale jakie dokładnie to juz nie jest napisane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 5960 #7 Napisano 20 Czerwca 2017 Niektóre modele mają mocno inspirowane, np. IWC Aquatimer... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #8 Napisano 20 Czerwca 2017 Dla mnie są zbyt duże i masywne - tak to kupiłbym, żeby zobaczyć jak się sprawdzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #9 Napisano 20 Czerwca 2017 Mareve na bazarku jest jeden spinnaker, napisz do właściciela, może coś Ci więcej napisze o jakości tych zegarków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #10 Napisano 20 Czerwca 2017 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/108944-spinnaker/?view=findpost&p=1259615 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #11 Napisano 21 Czerwca 2017 Na Massdrop często pojawiają się te zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trez 62 #12 Napisano 26 Czerwca 2017 marka prosperuje od paru lat, produkcja i wysyłka bodajże z Hong Kong-u, w kwestii wykonania i wykończenia zegarki zbierają pozytywne opinie, firma to raczej nie jest żadna wydmuszka. Microbrand o tyle nietypowy, że dużo modeli w wielu wersjach wypuszczają, zegarki robią dość odważne i kolorowe, dość aktywni w "mediach społecznościowych", mechanizmy z reguły widywałem u nich japońskie, nh35 szczególnie. Niektóre mi się podobają i ja bym sobie od nich kupił coś, ale na zasadzie fajnego do ponoszenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareve 0 #13 Napisano 27 Czerwca 2017 Dzięki Wielkie, tak wyszło, że znajomy kupił ten model.Zobaczymy jak się będzie sprawował. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gagarin 0 #14 Napisano 4 Lipca 2017 Posiadam model z tej recenzji: Poki co nie sprawia zadnych problemów, wygodnie sie nosi mimo 16mm wysokosci. Zielono-niebieska luma. Kupiony na massdrop za bodaj 130$. Wysyłka z USA.W razie pytań sluze pomocą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach