Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość norbie

Klub Miłośników Zegarków ZENITH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Felix Baumgartner, ambasador Zenitha, nie żyje.

FB_IMG_1752778621174.jpg

FB_IMG_1752778834500.jpg

Edytowane przez mroova

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, SPS napisał(-a):

El Primero day 🤗

🤩

20250801_105524.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No to ja pozwolę dopisać się do klubu. Moja nowość. 
IMG_2825.thumb.jpeg.6a4879c994c8404a960f5d7dc8a9b88e.jpeg
Też ostatnio wrocil do mnie pomysl nabycia Tricolora. Jak wrażenia po miesiącu użytkowania? Mysle o kolejnym zakupie w bliżej nieokreślonej przyszłości i aktualnie po glowie chodzą mi aktualna wersja Aqua Terry lub właśnie taki Zenith.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.08.2025 o 15:47, traczu napisał(-a):
W dniu 29.06.2025 o 20:09, Picy napisał(-a):

Też ostatnio wrocil do mnie pomysl nabycia Tricolora. Jak wrażenia po miesiącu użytkowania? Mysle o kolejnym zakupie w bliżej nieokreślonej przyszłości i aktualnie po glowie chodzą mi aktualna wersja Aqua Terry lub właśnie taki Zenith.

Ja Aqua Terre zamieniłem na tego :)  Wrażenia bezzmienne, jest świetny. Na pasku mi bardziej podchodzi i narazie tak go noszę. 

Nie jestem dobry w recenzjach ale ten zegarek chodzi za mną od dawna i nie zawiódł mnie w żadnym aspekcie. 

IMG_3457.jpeg

W dniu 1.08.2025 o 15:47, traczu napisał(-a):
W dniu 29.06.2025 o 20:09, Picy napisał(-a):

Ja Aqua Terre zamieniłem na tego :)  Wrażenia bezzmienne, jest świetny. Na pasku mi bardziej podchodzi i narazie tak go noszę. 

Nie jestem dobry w recenzjach ale ten zegarek chodzi za mną od dawna i nie zawiódł mnie w żadnym aspekcie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedź. Jeszcze jedno szybkie pytanie. Jak prezentuje sie luma? Jest szansa odczytać coś nad ranem po nocy czy raczej nie ma takiej możliwości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, traczu napisał(-a):

Dzieki za odpowiedź. Jeszcze jedno szybkie pytanie. Jak prezentuje sie luma? Jest szansa odczytać coś nad ranem po nocy czy raczej nie ma takiej możliwości?

Luma niestety jest śladowa - tylko te jasne kawałki na wskazówkach i trochę na indeksach. Rano może być coś tam widać, ale nie obiecywałbym sobie świecenia na poziomie divera. Sypiałem w swoim i sprawdzałem czas w nocy, ale to było już dość dawno i nie bardzo pamiętam. Teraz noszę swojego sporadycznie i tylko w ciągu dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Luma niestety jest śladowa - tylko te jasne kawałki na wskazówkach i trochę na indeksach. Rano może być coś tam widać, ale nie obiecywałbym sobie świecenia na poziomie divera. Sypiałem w swoim i sprawdzałem czas w nocy, ale to było już dość dawno i nie bardzo pamiętam. Teraz noszę swojego sporadycznie i tylko w ciągu dnia.
Tak myslalem, dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

…a za tydzień na bazarku emoji12.png

Po takim czasie razem już wiem że zostanie 😇

IMG_0885.thumb.jpeg.8b4258ee5c40a34bc6eafe4a7ab694a9.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby miał 44mm to taki mógłby być dla mnie jednozegarkowcem. Moja wersja sportowa ma już ponad 6 lat ale jakoś nie wyobrażam sobie wysyłać na serwis... skumulowany czas przez jaki go nosiłem to max 2 miesiące. Myślę, że dobiję do 10 lat. Ile teraz serwis? Będzie już powyżej 1kE?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy słonecznej niedzieli Zenith się pięknie prezentuje 😀

IMG_3762.jpeg

Edytowane przez Picy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Picy napisał(-a):

Przy słonecznej niedzieli Zenith się pięknie prezentuje 😀

IMG_3762.jpeg

Dokładnie. Świetnie wygląda 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi