Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

darogdansk

Pasek Eterna?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Niedawno zostałem posiadaczem Eterny Kon Tiki Four Hands. Zegarek zakupiłem na ,,seryjnej'' bransolecie koloru srebrnego, kolor tarczy-czarny.  Teraz myślę o zakupie odpowiedniego paska z tym, że nie bardzo wiem jaki miałby on być. Czarny-chyba najbardziej oczywisty i zarazem banalny jednakże w moim mniemaniu najbardziej ,odpowiedni i poprawny. Brązowy- jak dla mnie te dwa kolory(czerń/brąz) ,,kłócą'' się z sobą chociaż nie powiem-na niektórych ,,zegarkowych'' zdjęciach takie połączenie nawet mi się podoba. Na forumowym bazarku był chyba kiedyś pasek niby dedykowany do takiego zegarka(krzyżykowe przeszycia jak na żaglach tratwy Thora itp) ale już go raczej nie ma-przynajmniej ja nie mogę go namierzyć.

Pomóżcie więc jeżeli jeśli możecie, bo wybór trudny i niełatwy :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejrzyj Hirsch serii Performance - połączenie kauczuku ze skórą.

Akurat mam Eternę Kontiki Date i założyłem pasek Arne - imitacja płótna żeglarskiego co wg bardzo pasuje i nawiązuje do zegarka

Bardzo wygodne i do tego ładne - mam jeszcze inne 2 z tej serii na innych zegarkach.

Jeśli Ci się spodobają to skontaktuj się z kolegą Seb71 - powinien Ci pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję coś takiego.

hirschrobbyred.jpg

0922028050_a.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dzięki za porady o propozycję. Tak szczerze to jakoś nie bardzo mi podeszły. Może nie do końca się precyzyjnie określiłem ale myślałem raczej o czymś bardziej tradycyjnym, czytaj skórze. Z serii HP jedynie pasek w kolorze brązowym mi się spodobał ale to tak trochę na siłę a to nie o to przecież chodzi. W każdym razie raz jeszcze dziękuję i być może macie coś jeszcze w zanadrzu :rolleyes: Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.