Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Capri

Jakiego G-shocka masz dzisiaj na ręku

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.11.2025 o 16:09, TomoGru napisał(-a):

Fajny projekt ciekawe jak z zielonym wyświetlaczem by wyglądał 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, G-szok napisał(-a):

Gratulacje 🙂 no i jak powiedz, wart dorzucenia ? 

Zależy, jak do tego podejść: jeśli patrzeć na to tak, że to GWG-1000, jak każdy inny, to ponad 1kzł przepłaciłem. Ale jeśli spojrzeć na to, że to unikatowa, od wielu lat nie produkowana wersja kolorystyczna, która mi się podoba, a ponadto jest w super stanie i od pewnego sprzedawcy, a dodatkowo w porównaniu z innymi ofertami sprzedaży tego modelu jest w niższej cenie, to decyzja zakupowa wydaje się być całkowicie słuszna. Ja, jak się domyślasz, poszedłem tym drugim torem myślenia. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.11.2025 o 08:21, Cinek11 napisał(-a):

Fajny projekt ciekawe jak z zielonym wyświetlaczem by wyglądał 

Może zrobie ale wtedy nie wiem czy ramka by nie musiała być w innym kolorze

19 godzin temu, TomG80 napisał(-a):

Zależy, jak do tego podejść: jeśli patrzeć na to tak, że to GWG-1000, jak każdy inny, to ponad 1kzł przepłaciłem. Ale jeśli spojrzeć na to, że to unikatowa, od wielu lat nie produkowana wersja kolorystyczna, która mi się podoba, a ponadto jest w super stanie i od pewnego sprzedawcy, a dodatkowo w porównaniu z innymi ofertami sprzedaży tego modelu jest w niższej cenie, to decyzja zakupowa wydaje się być całkowicie słuszna. Ja, jak się domyślasz, poszedłem tym drugim torem myślenia. :)

Ja bym dodał od siebie szkoda że w GWG1000 właśnie do tych wersji typu MH,DC nie robili różnych tarcz tak jak to ma miejsce w WLP

IMG_0214.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.11.2025 o 20:34, TomG80 napisał(-a):

Dawno nie było żadnego ruchu w kolekcji, to coś tam się klikło na spontanie i przyszło. DC robi robotę. emoji41.pngf71e996d640e2999e2e6ba97d1ed7f58.jpg

Tomek gdzie teraz się klika G w dobrych cenach? Trochę ostatnio wypadłem " z obiegu" a czuję że choroba powraca i szukam sam nie wiem czego 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tomek gdzie teraz się klika G w dobrych cenach? Trochę ostatnio wypadłem " z obiegu" a czuję że choroba powraca i szukam sam nie wiem czego
A to zależy od sytuacji. Ostatnio kupiłem kosteczkę GW-M5610U-1ER na dobrej promocji z oficjalnego sklepu Casio przez Allegro, a że Allegro ma takie akcje, że samo obniża ceny sprzedawcom czasowo, to wyszło naprawdę korzystnie. Tego GWG-1000DC-1A5 z kolei kupiłem od kolegi Adisona na grupie FB. Nie ma jednego złotego sposobu. No i też zależy, czy chcesz nowy zegarek czy jakąś fajną używkę w niezłym stanie, która już wyszła z produkcji - jeśli interesuje Cię ta druga grupa, to grupy FB wydają się być najlepszą opcją, tylko warto tam kupować od sprawdzonych sprzedawców. Czyli dopisać się do grupy i przez parę miesięcy poobserwować, kto najwięcej pokazuje zdjęć, komu inni użytkownicy dziękują za udaną transakcję. Na takich grupach ciekawych ogłoszeń jest po kilka dziennie, i bywają tam takie kąski, których na oeliksie nie uświadczysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi