Kolak 24 #51 Napisano 26 Września 2018 Tym razem serwis Omega Polska vs Ja Była masakra, nie wiem kto pracuje w serwisie Omegi, ale zdecydowanie nie powinien tam pracować, wszystkie krawędzie zostały przez niego wyoblone i do tego były krzywe, szlif słoneczny skręcał na wszystkie strony świata, koperta położona na prostym blacie chwiała się (mam filmik jak ktoś jest ciekawy). Szczerze mówiąc jakbym odebrał tak zrobiony zegarek poprosiłbym o kupno nowej koperty, bo została ona zniszczona. Wyostrzyłem krawędzie oraz wyrównałem, nadałem nowy, prosty i o odpowiedniej gradacji szlif słoneczny, powierzchnia dekla została wypiaskowana, a "konik" został następnie wypolerowany. Przed: Po: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 36252 #52 Napisano 26 Września 2018 Piękna robota. Twoja oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 10:43, Cezar. napisał(-a): ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Pokaż więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 68 #53 Napisano 26 Września 2018 Szacun.Serwis powinien przysłać chłopaków do Ciebie na praktyki 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #54 Napisano 26 Września 2018 W dniu 26.09.2018 o 17:52, pablozpueblo napisał(-a): Szacun.Serwis powinien przysłać chłopaków do Ciebie na praktyki Pokaż więcej Myślę że praktyki i szkolenia to oni mieli nie jedne, kwestia pasji i chcenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1067 #55 Napisano 26 Września 2018 Już nie raz to pisałem ale warto jeszcze raz napisać naprawde świetna robota! Co do omegi jeszcze spawałeś ja troche żeby dołożyć materiału na krawędziach przy pasku? 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #56 Napisano 26 Września 2018 W dniu 26.09.2018 o 19:03, szwed napisał(-a): Już nie raz to pisałem ale warto jeszcze raz napisać naprawde świetna robota! Co do omegi jeszcze spawałeś ja troche żeby dołożyć materiału na krawędziach przy pasku? Pokaż więcej Już nie pamiętam, bylo to ze 2-3 miesiace temu, ale chyba udalo sie bez. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1067 #57 Napisano 26 Września 2018 Świetna robota! Szacun!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2128 #58 Napisano 27 Września 2018 W dniu 26.09.2018 o 17:05, Kolak napisał(-a): Tym razem serwis Omega Polska vs Ja Była masakra, nie wiem kto pracuje w serwisie Omegi, ale zdecydowanie nie powinien tam pracować, wszystkie krawędzie zostały przez niego wyoblone i do tego były krzywe, szlif słoneczny skręcał na wszystkie strony świata, koperta położona na prostym blacie chwiała się (mam filmik jak ktoś jest ciekawy). Szczerze mówiąc jakbym odebrał tak zrobiony zegarek poprosiłbym o kupno nowej koperty, bo została ona zniszczona. Wyostrzyłem krawędzie oraz wyrównałem, nadałem nowy, prosty i o odpowiedniej gradacji szlif słoneczny, powierzchnia dekla została wypiaskowana, a "konik" został następnie wypolerowany. Przed: Po: Pokaż więcej Karolek widać postępy, brawo;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #59 Napisano 21 Października 2018 Świetna robota. Po Twoich pracach widać pasje z jaką podchodzić do zegarków a to pozwala osiągnąć tak dobry efekt. Oj chyba będzie trzeba wziąć się do pracy z kopertami i mocno się podszkolić 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość awi #60 Napisano 31 Października 2018 Świetnie Może podpytam i tu. Czy ty podchodzić do tematu, że szlify zrobione przez Ciebie są według „norm” fabrycznych szlifów tego rocznika? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach