Asuashaha 0 #1 Napisano 11 Listopada 2017 Witam postanowiłem zasięgnąć porady na forum, ponieważ od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu kwarcowego minimalistycznego zegarka. Z białą tarczą, indeksami(mile widziany datownik). Nie wykluczam także używek. Mój budżet wynosi ok.400zł. Jakieś propozycje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thorsten 47 #2 Napisano 11 Listopada 2017 Seiko SUR249P1 - zobacz taki, lekko ponad 400 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 82892 #3 Napisano 12 Listopada 2017 Może coś takiego? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #4 Napisano 12 Listopada 2017 Może coś takiego? Ładna ta Bulowa. Mógłbym prosić na pw dokładny model. To kwarc? Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 253 #5 Napisano 15 Listopada 2017 Co to za bulova? Jaki model? 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach