Qbawski 1 #1 Napisano 29 Grudnia 2017 Witam serdecznie. Dostałem w prezencie leciwego Junghansa. Zegarek jest na chodzie ale spóźnia się. Nie znam jego historii więc nie wiem czy i kiedy był serwisowany. Proszę o radę. Czy warto go oddać do serwisu. Nie wiem jaką ma wartość a u Dolińskiego we Wrocławiu zawsze wyceny usługi to kilka stówek. Jestem również ciekaw ile może nieć lat. Proszę o jakieś informacje na jego temat. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7697 #2 Napisano 29 Grudnia 2017 Fajny zegarek w srebrnej kopercie, wyprodukowany prawdopodobnie w latach 20. XX wieku. Warto go oddać na przegląd. Co do jego wartości - my również jej nie znamy. Jak zapewne wiesz, nie dokonujemy wycen zegarków na Forum. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3 Napisano 29 Grudnia 2017 Srebrne koperty w przypadku Junghansa były raczej rzadkością.Zdjęcie nie jest zbyt ostre, ale chyba widać że to werk 33, produkowany w latach 1923 - 30. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qbawski 1 #4 Napisano 30 Grudnia 2017 Dziękuję za informacje. Oczywiście szanuję regulamin i nie proszę o wycenę. Chciałem się tylko dowiedzieć czy sensowne ekonomicznie jest jego serwisowanie bo wartości sentymentalnej dla mne nie posiada. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaPrzy okazji możecie koledzy polecić komu go oddać we Wrocławiu do czyszczenia za rozsądną cenę? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach