Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lukcio34

Casio GW-M5610 kilka pytań przed zakupem

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie dostanę złotą łopatę za odkopanie wątku, ale nie ma sensu zakładać nowego. Jak to będzie z tą automatyczną synchronizacją, jeśli faktycznie zniosą nam zmiany czasu, a na dodatek trafimy do innej strefy czasowej niż Niemcy? Czy dalej automatyczna synchronizacja będzie miała sens?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie dostanę złotą łopatę za odkopanie wątku, ale nie ma sensu zakładać nowego. Jak to będzie z tą automatyczną synchronizacją, jeśli faktycznie zniosą nam zmiany czasu, a na dodatek trafimy do innej strefy czasowej niż Niemcy? Czy dalej automatyczna synchronizacja będzie miała sens?

A jak ma być? Ustawisz właściwą strefę czasową i DST na OFF i tyle.

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rozwianie moich wątpliwości :)

Zastanawiam się nad zakupem GW-M5610, ale martwi mnie jednak, czy czasem nie zajadę szybko akumulatorka. Najczęściej pracuję w biurze/pomieszczeniach co niestety nie sprzyja jego ładowaniu. Szkoda by było go uszkodzić, bo to kupa kasy i w związku z tym rozważam też DW-5600. Niestety tańszy model nie ma radiowej synchronizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rozwianie moich wątpliwości :)

Zastanawiam się nad zakupem GW-M5610, ale martwi mnie jednak, czy czasem nie zajadę szybko akumulatorka. Najczęściej pracuję w biurze/pomieszczeniach co niestety nie sprzyja jego ładowaniu. Szkoda by było go uszkodzić, bo to kupa kasy i w związku z tym rozważam też DW-5600. Niestety tańszy model nie ma radiowej synchronizacji.

No ale chyba na zewnątrz też czasami wychodzisz i jakieś okna w chałupie masz? ;)

Nie tak łatwo zajechać ten akumulator, wystarczy zegarka nie przechowywać gdzieś w szufladzie bez dostępu do światła, tylko położyć na parapecie czy półce jak nie jest noszony i nic mu się nie stanie.

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawel.G7 nie martw się na zapas. Mój wynalazek stoi już w biurze ponad półtora roku, ładuje się głównie od światła sufitowego i trochę przez północne okno. Aku ma ponad 10lat. Gong i 2 alarmy aktywne, co noc się nie może zsynchronizować, a cały czas na H. Też się zastanawiam kiedy padnie ;)

post-78564-0-38713700-1540756999_thumb.jpg

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okna mam w domu i w pracy :P

To co piszecie jest bardzo budujące, więc chyba już wiem co będzie na gwiazdkę.

Dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.