Pawel.G7 2 #26 Napisano 28 Października 2018 Pewnie dostanę złotą łopatę za odkopanie wątku, ale nie ma sensu zakładać nowego. Jak to będzie z tą automatyczną synchronizacją, jeśli faktycznie zniosą nam zmiany czasu, a na dodatek trafimy do innej strefy czasowej niż Niemcy? Czy dalej automatyczna synchronizacja będzie miała sens? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10934 #27 Napisano 28 Października 2018 Pewnie dostanę złotą łopatę za odkopanie wątku, ale nie ma sensu zakładać nowego. Jak to będzie z tą automatyczną synchronizacją, jeśli faktycznie zniosą nam zmiany czasu, a na dodatek trafimy do innej strefy czasowej niż Niemcy? Czy dalej automatyczna synchronizacja będzie miała sens?A jak ma być? Ustawisz właściwą strefę czasową i DST na OFF i tyle. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel.G7 2 #28 Napisano 28 Października 2018 Dzięki za rozwianie moich wątpliwości Zastanawiam się nad zakupem GW-M5610, ale martwi mnie jednak, czy czasem nie zajadę szybko akumulatorka. Najczęściej pracuję w biurze/pomieszczeniach co niestety nie sprzyja jego ładowaniu. Szkoda by było go uszkodzić, bo to kupa kasy i w związku z tym rozważam też DW-5600. Niestety tańszy model nie ma radiowej synchronizacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10934 #29 Napisano 28 Października 2018 Dzięki za rozwianie moich wątpliwości Zastanawiam się nad zakupem GW-M5610, ale martwi mnie jednak, czy czasem nie zajadę szybko akumulatorka. Najczęściej pracuję w biurze/pomieszczeniach co niestety nie sprzyja jego ładowaniu. Szkoda by było go uszkodzić, bo to kupa kasy i w związku z tym rozważam też DW-5600. Niestety tańszy model nie ma radiowej synchronizacji.No ale chyba na zewnątrz też czasami wychodzisz i jakieś okna w chałupie masz? Nie tak łatwo zajechać ten akumulator, wystarczy zegarka nie przechowywać gdzieś w szufladzie bez dostępu do światła, tylko położyć na parapecie czy półce jak nie jest noszony i nic mu się nie stanie. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #30 Napisano 28 Października 2018 Pawel.G7 nie martw się na zapas. Mój wynalazek stoi już w biurze ponad półtora roku, ładuje się głównie od światła sufitowego i trochę przez północne okno. Aku ma ponad 10lat. Gong i 2 alarmy aktywne, co noc się nie może zsynchronizować, a cały czas na H. Też się zastanawiam kiedy padnie 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel.G7 2 #31 Napisano 28 Października 2018 Okna mam w domu i w pracy To co piszecie jest bardzo budujące, więc chyba już wiem co będzie na gwiazdkę.Dziękuję za pomoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach