Sol 7154 #151 Napisano 19 Maja 2018 Kolega Matej opublikował już pierwsze wrażenia.Mam nadzieję, że się nie obrazi jak wkleję i tutaj 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #152 Napisano 19 Maja 2018 Szczere gratulację - ale widzę że Twój też jeden dzień wyprzedza dzięki. Tak jeden dzień był do przodu :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #153 Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) Kolega Matej opublikował już pierwsze wrażenia.Mam nadzieję, że się nie obrazi jak wkleję i tutaj https://www.youtube.com/watch?v=l-AZyHM8PhE&feature=youtu.beWielkie dzięki " mistrzu" za filmiki dotyczące GPW, GWG i teraz GPR. Super robota . Masz talent i nie przestawaj. Mam tylko nadzieję że dla GPR jeszcze coś nakręcisz więcej. Serdecznie pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Maja 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #154 Napisano 19 Maja 2018 Właśnie obejrzałem film kolegi Mateja pełny determinacji wchodzę z myślą że kupuje a tutaj przywitał mnie napis " Brak na stanie " .A rano widziałem była jeszcze jedna sztuka ehh . Ale teraz cena jest 3890 . Za dużo myślenia . Zegar mega mi się podoba od początku jak natrafiłem na ten wątek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #155 Napisano 19 Maja 2018 Właśnie obejrzałem film kolegi Mateja pełny determinacji wchodzę z myślą że kupuje a tutaj przywitał mnie napis " Brak na stanie " .A rano widziałem była jeszcze jedna sztuka ehh . Ale teraz cena jest 3890 . Za dużo myślenia . Zegar mega mi się podoba od początku jak natrafiłem na ten wątek .Kupuj i będziesz zadowolony. A patrzyłeś na stronie internetowej ZIBI? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #156 Napisano 19 Maja 2018 Tak właśnie sprawdziłem mają ale cena jak dla mnie trochę zaporowa prawie 4k . w watchshop-ie były dużo taniej ale chyba już wszędzie tak będzie bo oni też ustawili teraz taką cenę . Wysłałem do nich zapytanie kiedy będą znowu dostępne . chce mi się płakać hahah 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #157 Napisano 19 Maja 2018 Tak właśnie sprawdziłem mają ale cena jak dla mnie trochę zaporowa prawie 4k . w watchshop-ie były dużo taniej ale chyba już wszędzie tak będzie bo oni też ustawili teraz taką cenę . Wysłałem do nich zapytanie kiedy będą znowu dostępne . chce mi się płakać hahahWarto poczekać. Ja czekałem na zielonego, ale jednak kupiłem czarnego bo to czekanie nie jest dla mnie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #158 Napisano 19 Maja 2018 Dzięki tak zrobię poczekam . Pewnie już w poniedziałek będzie wiadomo jak długo jak mi odpiszą . Dam znać tutaj dla innych zainteresowanych . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #159 Napisano 20 Maja 2018 Wielkie dzięki " mistrzu" za filmiki dotyczące GPW, GWG i teraz GPR. Super robota . Masz talent i nie przestawaj. Mam tylko nadzieję że dla GPR jeszcze coś nakręcisz więcej. Serdecznie pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo jak z tym rozmiarem nadgarstka ja mam 18,5 i tez się przymierzam do zakupu ale boje się że będzie wyglądał śmiesznie tak jak w necie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #160 Napisano 20 Maja 2018 Wielkie dzięki " mistrzu" za filmiki dotyczące GPW, GWG i teraz GPR. Super robota . Masz talent i nie przestawaj. Mam tylko nadzieję że dla GPR jeszcze coś nakręcisz więcej. Serdecznie pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo jak z tym rozmiarem nadgarstka ja mam 18,5 i tez się przymierzam do zakupu ale boje się że będzie wyglądał śmiesznie tak jak w necie? myśle ze warto kupić jeśli ci się podoba :-))) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2304 #161 Napisano 20 Maja 2018 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo jak z tym rozmiarem nadgarstka ja mam 18,5 i tez się przymierzam do zakupu ale boje się że będzie wyglądał śmiesznie tak jak w necie? Pamiętaj nie kupujesz zegarka dla ludzi, tylko dla siebie, i to tobie ma się podobać a nie innym!!! 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #162 Napisano 20 Maja 2018 Pamiętaj nie kupujesz zegarka dla ludzi, tylko dla siebie, i to tobie ma się podobać a nie innym!!!oczywiście ale jak będzie wyglądał jak talerz na nadgarstku to mnie samego będzie to draznić. Szkoda że na WatchShopie już się skończyły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #163 Napisano 21 Maja 2018 Może na tego się ktoś skusi.https://plazajuwelier.nl/casio-g-shock-gpr-b1000tlc 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #164 Napisano 21 Maja 2018 (edytowane) Ciekawa kolorystka . Ja osobiście wolę bardziej stonowane kolory czarny zawsze w modzie jak to powiadają .Swoją drogą ciekawe czy i u nas pojawi się ten model . Edytowane 21 Maja 2018 przez gszok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #165 Napisano 21 Maja 2018 Moim zdaniem zielony jest najfajniejszy a czarny jest fajowy :-)) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasznowak244 93 #166 Napisano 21 Maja 2018 Niebieski jest bardzo ładny, jednak zielony najlepiej się prezentuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #167 Napisano 21 Maja 2018 Pasek zawsze można zmienić, ciekawe tylko jaka będzie cena? Poza tym GPR sam w sobie jest mega kozakiem i nie ma znaczenia kolor paska.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5727 #168 Napisano 21 Maja 2018 Niebieski jest bardzo ładny, jednak zielony najlepiej się prezentuje.Tak ale na zdjęciach Moim skromnym zdaniem czarny jest najpraktyczniejszy bo do wszystkiego Ci pasuje... GWG miałem z zielonym paskiem i fajnie było ale jednak czasem nie pasował - przez pasek i na łapie lądowało coś innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #169 Napisano 21 Maja 2018 (edytowane) Odpisali mi dzisiaj z watchshop-u w sprawie dostępności nowego romka .Niestety nie zapytałem jaka będzie cena ale poprawili po wyprzedaniu modelu na taką jak np w zibi .Jak cena będzie taka sama to Zibi jest lepszym wyborem bo jest opcjonalnie 6 letnia gwarancja . Edytowane 21 Maja 2018 przez gszok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #170 Napisano 21 Maja 2018 Odpisali mi dzisiaj z watchshop-u w sprawie dostępności nowego romka .Niestety nie zapytałem jaka będzie cena ale poprawili po wyprzedaniu modelu na taką jak np w zibi .Jak cena będzie taka sama to Zibi jest lepszym wyborem bo jest opcjonalnie 6 letnia gwarancja . mozna jeszcze spojrzeć na angielsko języczną stronę WS tam wiekszość modeli z górnej półki przynajmniej 500 zł tańsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #171 Napisano 22 Maja 2018 Ciekawe czy wypuszczą go w wersji Love the Sea and the Earth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #172 Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Panowie kto z grypy na już nowego GPR-B1000? Zróbmy listę szczęśliwych posiadaczy na naszym forum. Wyślijcie fotkę :-)))). Ja dziś zrobię kilka fotek na słoneczku porównujące GPR GPW GPW. Pozdro G-maniacy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLiczymy GPR-B1000 : 1. Bakus80 - czarny. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOczywiście administrator może tą listą zarządzać bo jest założycielem , ja tylko chciałbym żeby taka lista i fotki były . Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Maja 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #173 Napisano 24 Maja 2018 Panowie w jakiej wersji kolorystycznej podoba Wam się najbardziej GPR? Wersja czarna czy zielona? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #174 Napisano 24 Maja 2018 zdecydowanie czarna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #175 Napisano 25 Maja 2018 Panowie co taka cisza?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach