TomG80 8978 #851 Napisano 15 Lipca 2019 Jaką kombinacją przycisków wchodzi się w tryb serwisowy ?ADJUST+MODE+REV 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sesio 114 #852 Napisano 15 Lipca 2019 ADJUST+MODE+REVOki. Dzięki :-) 0 Casio - GW-9400, PRW-6600, GMW-B5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pabiańczyk 0 #853 Napisano 16 Lipca 2019 Zauważyłem też, że jadąc rowerem z włączonym rejestrowaniem trasy, robiąc do tego zdjęcia po drodze są one widoczne w aplikacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sesio 114 #854 Napisano 19 Lipca 2019 Zdziś 0 Casio - GW-9400, PRW-6600, GMW-B5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeZar 0 #855 Napisano 24 Lipca 2019 Witam, dzisiaj chce zapytać o wykres barometru. Otóż nie zawsze jest o dla mnie zrozumiały. Opisuję sytuację, w której wartość hPa zmienia się raptem o wartość mniej lub więcej 1 a na wykresie jest tak jakby przeskok/pusta przestrzeń pomiędzy ostatnią kropką a najnowszą. I tego właśnie nie rozumiem. O co chodzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #856 Napisano 24 Lipca 2019 Może o to, że wartość ciśnienia pomiędzy tymi dwiema kropkami była poza zakresem wyświetlanego wykresu, czyli zegarek doświadczył dużego skoku ciśnienia.Za instrukcją: "Large changes in barometric pressure and/or temperature can cause past data readings to be plotted outside of the visible area of the graph. Though plots are not visible, the data is still maintained in watch memory.", co w wolnym tłumaczeniu oznacza "nie ma kropki, jak ciśnienie skacze" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeZar 0 #857 Napisano 25 Lipca 2019 Ok, ma to sens. Nie widziałem tego w instrukcji, ale może po prostu to przeoczyłem. Ustawię za chwilę alarm Baro i zobaczę czy jest tak jak opisujesz. Dzięki za info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2222 #858 Napisano 12 Sierpnia 2019 Fajny sikor, nic trzeba poczekać aż pojawi się na e-global. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exciter555 1 #859 Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam Wszystkich Dołączam do klubu z Rangeman'em Gpr - B1000. Muszę potwierdzić opinię, że zegarek jest naprawdę bardzo wygodny. Generalnie konkretna maszyna. Nawigacja po opcjach bardzo intuicyjna, super sprawa z tą obrotową koronką. Nawigacja GPS działa bardzo stabilnie i zupełnie bezproblemowo. Wcześniej miałem Gw -9400 z którego byłem zadowolony , ale ten to zupełnie inna wyższa klasa. Zdjęcia, czy też filmy w internecie w ogólnie nie oddają piękna tego zegarka co w rzeczywistości. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez exciter555 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #860 Napisano 12 Sierpnia 2019 No kiedy wyskoczy na eglobal za 1500? ....... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exciter555 1 #861 Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Tutaj GPR 1000 na tle innych monsterków. Zarówno Bulovy jak i Citizen to wielkie zegarki, ale jak widać niekoniecznie Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez exciter555 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se.pe 1 #862 Napisano 27 Sierpnia 2019 Ciekawa cena dziś https://zegarkicentrum.pl/zegarek-meski-gshock-rangeman-gprb10001b po wpisaniu kodu mgshock 2472zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #863 Napisano 29 Sierpnia 2019 To i ja zamówiłem swojego dam znać w jakiej kondycji dotrze Śledzę ten wątek od początku i powiem że przekonałeś mnie tym kodem rabatowym Dzięki .Marzenia trzeba spełniać hah 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se.pe 1 #864 Napisano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja już mam. Dojechał. Bez folii na szlufce.W pudełku zegarek bez torebki foliowej. Nie widać znamion uzytkowania. Synchronizacja GPS udana i czas odmierza co do sekundy. Cena już wróciła do poprzedniej. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez se.pe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #865 Napisano 29 Sierpnia 2019 Fajny sikor lubię bardzo duże zegarki i myślę że się zaprzyjaźnimy na lata Jutro podeśle fotki w jakim stanie dotarł mój . Dzisiaj wysłali dostałem informację . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exciter555 1 #866 Napisano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Fajnie , że temat żyje. @se.pe gratulacje, aby się nosił długo i wygodnie . @gszok koniecznie daj fotki i napisz pierwsze wrażenia. Jak dla mnie zegarek jest super, zresztą odkąd go mam to praktycznie nie schodzi z ręki . Non stop korzystam m.in. z funkcji GPS w terenie i jak do tej pory jeszcze ani razu nie zawiódł.Wcześniej miałem Protrek'a PRW 2500 oraz Rangeman'a GW 9400 i zawsze chciałem aby Casio połączył funkcje z tych dwóch zegarków w jednym G-Shocku i się udało, a w bonusie jeszcze dodali GPS Po wielu latach w końcu wyszedł mój wymarzony G-shock. Brawa dla Casio. Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez exciter555 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #867 Napisano 30 Sierpnia 2019 Jest i mój ziomeczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se.pe 1 #868 Napisano 30 Sierpnia 2019 Ooo. Z folią. Ja jednak miałem chyba z ekspozycji. Grunt , że działa. Synchronizacja czasu przez gps rewelka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exciter555 1 #869 Napisano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) @gszok gratulacje pięknej bestii. Trzeba przyznać, że wersja z zielonym paskiem również super się prezentuje PS.@se.pe a masz hologram na dekielku? Ja też zamawiałem z tego samego sklepu i miałem komplet folii.Swoją drogą przedłużacie tą gwarancję o kolejne 3 lata? Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez exciter555 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se.pe 1 #870 Napisano 30 Sierpnia 2019 Mam hologram. Będę przedłużal gwarancję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #871 Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja też mam hologram i będę przedłużał gwarancję . Co do pierwszego wrażenia po całym dniu w pracy oczywiście staram się na niego uważać może aż za bardzo ale z czasem pewnie zapomnę o nim w końcu jest dość solidnie zrobiony . Jest zaskakująco ciężki jak dla mnie .Rozmiar mnie nie przeraża w żadnym stopniu wcześniejszy zegarek jaki nosiłem miał 54 mm szerokości i 16 grubości .Reszta wyjdzie z czasem se.pe - jak kupowałeś swojego to był wybór kolorystyczny ? bo ja kupiłem zielonego bo innego nie mieli Ogólnie temat nowego Romka odpuściłem już jakiś czas temu bo stwierdziłem że cena jak na tą chwilę jest dość zaporowa do czasu aż zajrzałem tutaj i zobaczyłem Twój post to stwierdziłem " czemu nie " Przymierzałem się do nowego Mudmastera ggb100 ale jak była szansa kupić Romka w dobrych pieniądzach to trudno było sobie odmówić P.s Po naszych zakupach tak jak mówiłeś ceny wróciły do normy a po drugie kod rabatowy przestał działać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se.pe 1 #872 Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja też czekałem na dobrą cenę. Sprawdzałem kilka razy na ich stronie ,bo już była dobra cena 2780zl po kodzie . I jakoś od niechcenia zajrzałem w tygodniu.... W pracy też uważam, ale wiadomo ... Miałem wybór kolorystyczny ,ale tylko czarny wchodził w grę ,bo podobał mi się. Po zakupie pojawił się komunikat ,iż więcej nie ma- czas oczekiwania do 3 dni. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez se.pe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #873 Napisano 31 Sierpnia 2019 Dobra cena to będzie poniżej 2 tysiaków 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #874 Napisano 2 Września 2019 Mam hologram. Będę przedłużal gwarancję. Przedłużałeś już ? Mam pytanie dostałeś jakąś fakturę albo rachunek ? Bo ja mam tylko w karcie wbite model i data zakupu no i pieczątka sklepu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #875 Napisano 2 Września 2019 (edytowane) Przedłużałeś już ? Mam pytanie dostałeś jakąś fakturę albo rachunek ? Bo ja mam tylko w karcie wbite model i data zakupu no i pieczątka sklepu . Powinieneś jeszcze mieć paragon bądź fakturę jako dowód zakupu (czasem sklepy wysyłają je mailem).Tak wygląda przedłużenie gwarancji krok po kroku : Edytowane 2 Września 2019 przez GTB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach