S-3 244 #1 Napisano 13 Stycznia 2018 Już go trochę mam, nawet na bazarku dwa razy lądował, dobrze że w porę się ogarnąłem bo to fajny zegar, którego nie mogę od roku porysować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #2 Napisano 13 Stycznia 2018 Super zegar z fajnym paskiem.Ja bym z się z nim nie rozstawał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #3 Napisano 13 Stycznia 2018 Ten seledynowy (?) sekundnik też nie ma lumy, jak w DA36? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #4 Napisano 13 Stycznia 2018 Ten seledynowy (?) sekundnik też nie ma lumy, jak w DA36?On jest niebieski i faktycznie lumy nie posiada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5 Napisano 13 Stycznia 2018 Jak to facet z facetem pogada o kolorach Fotki zniknęły Lepiej już korzystać z forumowego uploadu, mordującego jakość, ale widocznego... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6 Napisano 13 Stycznia 2018 Jest jeszcze imgur 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #7 Napisano 8 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #8 Napisano 8 Lipca 2018 Dobrze komponuje się z pomarańczowym paskiem. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 78292 #9 Napisano 10 Lipca 2018 Nie lubię zegarków w czarnych kopertach, ale dla tego zrobiłbym wyjątek. To chyba przez duże białe cyfry i wskazówki, które dodają jasności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #10 Napisano 20 Lipca 2018 Nowe fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qbala 12 #11 Napisano 2 Grudnia 2019 I jak tam dalej u ciebie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach