-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Big_luk
Cześć,
Właśnie znalazłem na półce stary zegarek calypso. Zegarek z czasów jak ich ceny zaczynały się od 250zł. Ciągle sprawny :)!
Ale brakuje mu paska. Diabelski to pasek jest o zaiście paskudnym mocowaniu i wycięciach
Szerokość od strony koperty: 33mm
mocowanie jest na bolec /trzpień na całej długości
-
By andygp1
Od jakiegoś czasu coś tam dłubię w skórce .Co prawda na zaprzyjaźnionym forum nieco się chwaliłem , ale tutaj jeszcze nie to i nadszedł ku temu czas
-
By karolpietak67
Cześć :) Tutaj jeszcze mnie nie było , także postanowiłem się pojawić . Wykonuje paski na zamówienie ze skór egzotycznych lub włoskich . Dotychczas działałem tylko na grupach facebookowych , ale postanowiłem dodać posta tutaj i wstawić kilka przykładowych zdjęć pasków wykonanych w ostatnim czasie . Zapraszam również do mnie na instagrama Ashton_watch_strap_maker , gdzie można zobaczyć moje prace :) . Każdy pasek wyceniam idywidualnie . Zapraszam do kontaktu tutaj lub na instagramie :)
-
By d_box
Postanowiłem uszyć swój pierwszy pasek do zegarka ze starego paska do spodni. Co do warsztatu to skromny nóż do tapet, szpikulec, igły, suwmiarka i linijka.
Jak wam się podoba i co trzeba poprawić następnym razem.
-
By Grumens
Witam, urwała mi się oryginalna szlufka od paska zegarka Citizen at9036-08e. Czy zegarmistrz dorobi mi taką szlufkę? Jeśli nie, to gdzie szukać? Google nie pomogły.
-